Bende iftara misafir kaldı, ablamlar geldi çocuklarla. Bi insanın kendi ablası hamileyken yardım etmiyosa kimseden bişey beklememek lazım onu gördüm. Makineye bi posta bulaşık dizdim, bide tatlı tabakları kaldı dışarıda mutfak öyle darma duman çıktı gitti misafirlerden sonra. Ölmüşüm kalmışım halim kalmamış kimsenin umurunda değil. Bende bıraktım kendim gebericeğime mutfak kalsın öyle dağınık yarına kadar halim kalmadı bi yandan hazırlık tatlısı çorbası ikramı bi yandan koşturması. Bide kızı bende kalmak için ağlıyo, kalsın desem bırakacak eşim sabah işten gelicek ve benim tek izin günüm yarın hem dinlenicem hem temizlik yapıcam hem alışverişe çıkıcam, o kızcağız sabah uyancak kahvaltı vs isticek hiç halim yok.. başka zaman kalırsın ben çalışıyoken olmaz şimdi dedim. Daha öncede kalmıştı Allahtan içime okadar dert olmadı. Ay çok sinirli ve yorgunum uyumak istiyorum ama komşunun misafiri var sesten yatılmıyo Allahım neydi bugün günahım
Yok canım ya çevremdekiler beni enayi sanıyo ve bunu da bariz belli ediyorlar. Hepsinden önce eşim kalktı yardım etti adam cacık vs yaptı ya. Zoraki ablama şunu yap dedim. Bide diyoki bilerek geç geldim sofra hazırdır diye hiç bi iş yapmamışsın demezmi.Ooo seninki bayagi yorucu gecmis. 4 tabak 2 tencere icin canim cikti valla. Allah yardimcin olsun dusunceli insanlarla karsilastirsin
Yok canım ya çevremdekiler beni enayi sanıyo ve bunu da bariz belli ediyorlar. Hepsinden önce eşim kalktı yardım etti adam cacık vs yaptı ya. Zoraki ablama şunu yap dedim. Bide diyoki bilerek geç geldim sofra hazırdır diye hiç bi iş yapmamışsın demezmi.
Diğer gelen misafirde hamile daha çok yeni ve eşimin kuzeni severim kendisini. Eşi aman onu yapma aman bunu tutma deyip duruyo ben eşşeğim çünkü hamile değilim tövbe ya çok sinirlendim
Memnunum ben çok iyi ama fakültenin özel kısmına gidiyorum akademisyenler calisiyo ama normal muayne de iyidir heralde bilmiyorum o kismiFakulteden memnunmusun peki ilgi alaka nasil
Zaten kimseyi etmiyorum canım, Bizimkiler kendiliğinden geliyolarBenim esimde yapma diyo valla durup durup canin bisey cekiyo mu diyo. Markete gideriz bak suraya canin ceker de alirim belki bisey diyo zorla yedircekler. Annemler simdiden basladi iki canlisin ye diyolar. Yerinden kalkmayan kardesim yigenim icin yapayim bari diyo.Yorulmuyorum pek doktorda dinlen bol bol dedi. Butun nazimi kullaniyorum.
Halsizlik bambaska bi olay yaa. Halbuki ablanda bu yollardan gecti daha iyi anlamasi lazim. Davet etmezsin artik sende Ramazanda
Evet yapmiyo gebe takibi tedavi gördüm orda olmadı tüp bebek tedavisine baslamistikki hamile kaldım biraz sıkıntılı bir süreçti bu zamanı doldurunca ya kadar baktı sağolsun ama artık bakmiycak bende bu yüzden dr ArıyorumTupbebek mi canim seninki bildigim kadariyla gebelik takibi yapmiyo emek hoca
Zaten kimseyi etmiyorum canım, Bizimkiler kendiliğinden geliyolarama ablamı eşim çağırdı günahını almıyım, ay ne güzel nazlan niyazlan bende canın bişey çekiyomu demeyi akıl dahi etmiyo sevgili kocacım
Bugün oldu canim 1 hafta önce takla atan bebis bugün melek olduÇok geçmiş olsun bende tekrar okudum inşallah rabbim tekrar nasip eder. Yeni mi oldu?
Allah yardımcın olsun pek cevap yazamıyorum kimseye ama seni okuyunca dayanamadım üzüldüm ama boşver bebişlerimiz sağlıklı olsun da misafir dert değil ben dün saydım ramazan boyunca 21 kişiyi davet etmişim tek başıma yemek yaptım ağırladım hamdolsun çocuğumun sadakası olsun diye düşünüyorum ben de ailemden uzağım yardım edenim yok ama alıştım..Bende iftara misafir kaldı, ablamlar geldi çocuklarla. Bi insanın kendi ablası hamileyken yardım etmiyosa kimseden bişey beklememek lazım onu gördüm. Makineye bi posta bulaşık dizdim, bide tatlı tabakları kaldı dışarıda mutfak öyle darma duman çıktı gitti misafirlerden sonra. Ölmüşüm kalmışım halim kalmamış kimsenin umurunda değil. Bende bıraktım kendim gebericeğime mutfak kalsın öyle dağınık yarına kadar halim kalmadı bi yandan hazırlık tatlısı çorbası ikramı bi yandan koşturması. Bide kızı bende kalmak için ağlıyo, kalsın desem bırakacak eşim sabah işten gelicek ve benim tek izin günüm yarın hem dinlenicem hem temizlik yapıcam hem alışverişe çıkıcam, o kızcağız sabah uyancak kahvaltı vs isticek hiç halim yok.. başka zaman kalırsın ben çalışıyoken olmaz şimdi dedim. Daha öncede kalmıştı Allahtan içime okadar dert olmadı. Ay çok sinirli ve yorgunum uyumak istiyorum ama komşunun misafiri var sesten yatılmıyo Allahım neydi bugün günahım
Canım benim başın sağ olsun Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda Cennetinde buluştursun inşallah Rabbim sabırlar versin.Bugün oldu canim 1 hafta önce takla atan bebis bugün melek oldu
Valla canım beni bilen biliyo misafire gelme demiyorum ama belli bi zamandan sonra sürekli bana geldikleri için deliriyorum. Bende alışkınım çok şükür ama hep bana hep bana da olmuyo yaniAllah yardımcın olsun pek cevap yazamıyorum kimseye ama seni okuyunca dayanamadım üzüldüm ama boşver bebişlerimiz sağlıklı olsun da misafir dert değil ben dün saydım ramazan boyunca 21 kişiyi davet etmişim tek başıma yemek yaptım ağırladım hamdolsun çocuğumun sadakası olsun diye düşünüyorum ben de ailemden uzağım yardım edenim yok ama alıştım..
Evet canım içilebiliyo. Ben hiç denemedim ama ev yapımıysa kesinlikle iç faydalı olur inşallahYa kızlar kefir içen var mı içebiliyor muyuz? Eşim getirmiş ev yapımı da içmek istiyorum
agri yapiyo sisen yer hemen dinlenme moduna gecmem gerekiyo dinlennce geciyo son 3 gundur fln oluyo ayni sey. Elimi koydugumda sisligi hissediyorum gaz olsa karnimin butununde olur. Bu yumruk kadar sagda yada solda oluyo. Dinlennce kendiliginden geciyo. Agrimasi endiselendirmeye basladi artik.bilmiyorum ki canim yaa boyle olanlari duydum ama bebek olabilir yani
Aa oranin ozel kismimi varmis ben kocaeli universitesinde okudm 4 yil haberim yok evimde cok yakin fakulteye :) hic bakmadim arastirmadim universte hastanesi ya doguma ogrencilerde girer dusuncesi vardir hep kafamdaMemnunum ben çok iyi ama fakültenin özel kısmına gidiyorum akademisyenler calisiyo ama normal muayne de iyidir heralde bilmiyorum o kismi
Dün aynı şey bende de vardı bildiğin karnım yamuktu. Sağ tarafımda aşağıdan yukarıya kadar tümsek vardı. Solsa inikti. Agrım da çoktu dün. Yaramaz bebişim sağda takılmak istemiş dün. Bugün normaldi karnım.agri yapiyo sisen yer hemen dinlenme moduna gecmem gerekiyo dinlennce geciyo son 3 gundur fln oluyo ayni sey. Elimi koydugumda sisligi hissediyorum gaz olsa karnimin butununde olur. Bu yumruk kadar sagda yada solda oluyo. Dinlennce kendiliginden geciyo. Agrimasi endiselendirmeye basladi artik.
Evet aynen benimde oyle oluyo. istedigi yerde takilsin problem degilde agrim olunca endiselendim bende neyseki dinlenince geciyo uzun sureli agri degil. İyi olsun yeterki kafamada cikabilir :))Dün aynı şey bende de vardı bildiğin karnım yamuktu. Sağ tarafımda aşağıdan yukarıya kadar tümsek vardı. Solsa inikti. Agrım da çoktu dün. Yaramaz bebişim sağda takılmak istemiş dün. Bugün normaldi karnım.
Canim sen anladigim kadariyla doktor ariyosun kendine akademi hastanesinde funda hanimi bi arastir istersen cok memnun gidenler. Ben cihanda emine hanima gidiyodum düsük yaptim bidaha ona gitmek gelmedi icimden ikinci gebeligimde kayinvalidem golcukte oturuyo o cok israr etti ahmet beyi aslnda evim baya uzak ama gidiyorum yinede alistim diye. Ama funda hanimi daha once duysaydim ona giderdim buyuk ihtimalleMemnunum ben çok iyi ama fakültenin özel kısmına gidiyorum akademisyenler calisiyo ama normal muayne de iyidir heralde bilmiyorum o kismi
Tabi asıl o faydalı içebiliyoran hergün iç, benim doktorum boşuna süt içme, kalsiyum almak için kefir iç peynir ye diyor.Ya kızlar kefir içen var mı içebiliyor muyuz? Eşim getirmiş ev yapımı da içmek istiyorum
Tamam canım içerim o zaman teşekkür ederim ❤Evet canım içilebiliyo. Ben hiç denemedim ama ev yapımıysa kesinlikle iç faydalı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?