2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet aynen benimde oyle oluyo. istedigi yerde takilsin problem degilde agrim olunca endiselendim bende neyseki dinlenince geciyo uzun sureli agri degil. İyi olsun yeterki kafamada cikabilir :))
:) ben dün full yattım bugün geçmişti. Yattıgım halde bi yere toplaşmış. Aynen iyi olsunlar da her yere çıkabilirler sorun yok :)

Tabi asıl o faydalı içebiliyoran hergün iç, benim doktorum boşuna süt içme, kalsiyum almak için kefir iç peynir ye diyor.
Süt içmeye çalışıyorum ama düzenli değil bir de ilaçlardan falan kabızlık sorunumda var umarım onuda çözer tadı ayran gibiydi beğendim içerim artık teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım evet Ahmet bey den herkes memnun hayırlısıyla insallh sağlıkla kavusalim evlatlarimiza...

Süt içmeye çalışıyorum ama düzenli değil bir de ilaçlardan falan kabızlık sorunumda var umarım onuda çözer tadı ayran gibiydi beğendim içerim artık teşekkür ederim canım
Ev yapımının tadı öyle canım, hazırı çok kötü. Düzenli içersen bağırsak problemin kalmaz, bende maya var ama dondurdum, biraz zaman geçsin mayalamaya başlıycam inşallah.

Canim o an en guvenli yerdesin tansiyonun yukselmeden anlar lar ve hemen bayiltarak devam ederler orlarini dusunme yani sen sadece bebegine odaklan icinden cekip cikartma anlari var ya muhtesem bisey o an

Verdiğin motivasyon için çok teşekkür ederim canım
Hamilelerin halinden hamileler anlıyor gerçekten

Ya kızlar kefir içen var mı içebiliyor muyuz? Eşim getirmiş ev yapımı da içmek istiyorum
Kesinlikle ama kesinlikle iç canım.. doktorum üzerine basa basa her kontrolde söyler kefir iç diye. Ben bir türlü beceremedim bulmayı yapmayı bilmiyorum marketten de almak istemiyorum. Sen bulmuşken kaçırma.

Teşekkür ederim canım
Peki birşey daha sorucam Doğumdan önce sakinleştirici iğne falan yapıyorlar mı?

Kesinlikle ama kesinlikle iç canım.. doktorum üzerine basa basa her kontrolde söyler kefir iç diye. Ben bir türlü beceremedim bulmayı yapmayı bilmiyorum marketten de almak istemiyorum. Sen bulmuşken kaçırma.
Tamam canım inşallah mayam yok da temin edersem üretime geçerim inşallah. Maya kardeşliği var oradan sana yakın olan birisinden ücretsiz temin edebilirsin canım paylaşım yapıyorlar önemli olan üretmek sabırım umarım beceririrm bende

Benim mayam çok olsa yollardım mayalamadığım için çoğaltamadım, internete yaz kefir grupları var, ücretsiz yolluyorlarmış.

Gecmis olsun insallah bi sorun olmaz. Kocaelindeyim bende hangi doktora gidiyosunda göremedi miyomlari?
Kocaeli tıp ta Ayşegül hanıma gidiyorum.. görüp de birşey söylemedi... kontrol amaçlı giderim ya da hilal hanıma geçiş yapıp onda devam ederim .. ama şuan istanbuldayım... burada da doktorum vardı geldikçe göründüğüm... miyom çıkınca ek olarak bi doktor daha gittim oda kum döküyorsun dedi...
hastane iyi güzel hizmet kalite on numara ama doktoru pek sevemedim... büyük bi ihtimal İstanbul’a yaparım doğumu nasip olursa...

Karın ağrısı bende de başladı gaz sandım ama miyom da yapar dedi, kum da yapar dedi bel ağrısı ile.. yani bende bu sıkıntılar var ve iki gündür de ağrılarım var baş ağrısı ile birlikte ... ağrı kesici kullanmıyorum... ama geçmiyor da ... kültür testi yapıcaz hafta başı ...

S Semrasis cnm başın sağolsun. Rabbim sana dayanma gücü versin.

Cnm valla durumun zor Allah yardımcın olsun sanrım çalışıyorsun da. Çifte zor. Biraz kendini ağırdan sat ve canının kıymetini bil. Canı tezlik de zor hemen yapıveryim edivereyim diyorsun sanrım. Birde dün gece yaptığın paylaşım için yaptığım yorumu umarım yanlış anlamazsın. Çünkü hamilelikten önce yoğun anksiyete krizleri ve panik ataklar geçiren biri olarak nacizane fikrimi belirttim. Pozitif düşünmek stresten uzak durarak tevekkül etmek yapmamız gerekenler.

Bir de ablam olmasını o kadar çok isterdim ki onun ile konuşabileceğim dertleşebileceğim canım kanım olsun. Düşününce senin ablan gibi ablam olsaydı sürekli kavga edersdim herhalde

Teşekkür ederim canım

Cnm iğne olarak bilmiyorum ama 14 martta yeğenim oldu. Gelinimize öncesinde serum taktılar ve hep gülüyordu değişik bir tebessümdü. Doğuma aldıklarında bir arkadaşı dedi seruma sakinleştirici de katıyorlar diye. Mantıklı geldi. Doktorlarımız aynı bu randevumda bende sormayı planlıyorum.

Ya kızlar ben senelerdir kefir içer ve mayalarım. Kargoyla yollamaya çalışırım maya eğer isterseniz. Gerçekten anneyede beneğede faydası çok iyi. Bütün ailemi alıştırdım, bizde herkes kefirci:) benimde kv hergün içer mıtlaka senelerdir.

Teşekkür ederim canım
Hayir yapmiyolar ama zaten masaya oturiyosun belne igne yapiliyo yatiyosun biri gobegini sikiyo biri koluna serum takiyo biri parmagina bisey takiyo doktorun geliyo noldu napiyolar derken hop bebegini yasliyolar yanagina :) uzun uzun panik yapicak bi durum yok noluyo derken bebeginin sesini duyuyosun bile

Canim hic bulamiyosan blw marketimden alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…