- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
:) ben dün full yattım bugün geçmişti. Yattıgım halde bi yere toplaşmış. Aynen iyi olsunlar da her yere çıkabilirler sorun yok :)Evet aynen benimde oyle oluyo. istedigi yerde takilsin problem degilde agrim olunca endiselendim bende neyseki dinlenince geciyo uzun sureli agri degil. İyi olsun yeterki kafamada cikabilir :))
Süt içmeye çalışıyorum ama düzenli değil bir de ilaçlardan falan kabızlık sorunumda var umarım onuda çözer tadı ayran gibiydi beğendim içerim artık teşekkür ederim canımTabi asıl o faydalı içebiliyoran hergün iç, benim doktorum boşuna süt içme, kalsiyum almak için kefir iç peynir ye diyor.
Teşekkür ederim canım evet Ahmet bey den herkes memnun hayırlısıyla insallh sağlıkla kavusalim evlatlarimiza...Canim sen anladigim kadariyla doktor ariyosun kendine akademi hastanesinde funda hanimi bi arastir istersen cok memnun gidenler. Ben cihanda emine hanima gidiyodum düsük yaptim bidaha ona gitmek gelmedi icimden ikinci gebeligimde kayinvalidem golcukte oturuyo o cok israr etti ahmet beyi aslnda evim baya uzak ama gidiyorum yinede alistim diye. Ama funda hanimi daha once duysaydim ona giderdim buyuk ihtimalle
İnan Benimde var kayıplarım seni anlıyorum. Zamanla toparlanacaksın. Rabbim sana sağlıklı evlatlar versin inşallah. Tekrar geçmiş olsun.Bugün oldu canim 1 hafta önce takla atan bebis bugün melek oldu
Ev yapımının tadı öyle canım, hazırı çok kötü. Düzenli içersen bağırsak problemin kalmaz, bende maya var ama dondurdum, biraz zaman geçsin mayalamaya başlıycam inşallah.Süt içmeye çalışıyorum ama düzenli değil bir de ilaçlardan falan kabızlık sorunumda var umarım onuda çözer tadı ayran gibiydi beğendim içerim artık teşekkür ederim canım
Canim o an en guvenli yerdesin tansiyonun yukselmeden anlar lar ve hemen bayiltarak devam ederler orlarini dusunme yani sen sadece bebegine odaklan icinden cekip cikartma anlari var ya muhtesem bisey o an
Kesinlikle ama kesinlikle iç canım.. doktorum üzerine basa basa her kontrolde söyler kefir iç diye. Ben bir türlü beceremedim bulmayı yapmayı bilmiyorum marketten de almak istemiyorum. Sen bulmuşken kaçırma.Ya kızlar kefir içen var mı içebiliyor muyuz? Eşim getirmiş ev yapımı da içmek istiyorum
O an her seyin kontrol altinda oluyor hatta bebegi cikardiklari an nefes alamiyorum dedim hemen maske taktilar soyledigim saniye taktilar hemde.sakin ol nees alabiliyosun sadece psikolojik diye sakinlestirdiler ve sonra bebegimi verdiler.her seyin kontrol altinda olcak tansiyonunu takip ediyo olcaklar en ufak bir sorunda mudahale ederler hic bundan korkmana gerek yok
ayy inşallah çözülür ya kendimi extra şişkin hissediyorumEv yapımının tadı öyle canım, hazırı çok kötü. Düzenli içersen bağırsak problemin kalmaz, bende maya var ama dondurdum, biraz zaman geçsin mayalamaya başlıycam inşallah.
Tamam canım inşallah mayam yok da temin edersem üretime geçerim inşallah. Maya kardeşliği var oradan sana yakın olan birisinden ücretsiz temin edebilirsin canım paylaşım yapıyorlar önemli olan üretmek sabırım umarım beceririrm bendeKesinlikle ama kesinlikle iç canım.. doktorum üzerine basa basa her kontrolde söyler kefir iç diye. Ben bir türlü beceremedim bulmayı yapmayı bilmiyorum marketten de almak istemiyorum. Sen bulmuşken kaçırma.
İnşallah, kullanılan takviyeler vücut dengesini alt üst ediyor nasıl fayda anlamıyorum :)ayy inşallah çözülür ya kendimi extra şişkin hissediyorum
Benim mayam çok olsa yollardım mayalamadığım için çoğaltamadım, internete yaz kefir grupları var, ücretsiz yolluyorlarmış.Kesinlikle ama kesinlikle iç canım.. doktorum üzerine basa basa her kontrolde söyler kefir iç diye. Ben bir türlü beceremedim bulmayı yapmayı bilmiyorum marketten de almak istemiyorum. Sen bulmuşken kaçırma.
Kocaeli tıp ta Ayşegül hanıma gidiyorum.. görüp de birşey söylemedi... kontrol amaçlı giderim ya da hilal hanıma geçiş yapıp onda devam ederim .. ama şuan istanbuldayım... burada da doktorum vardı geldikçe göründüğüm... miyom çıkınca ek olarak bi doktor daha gittim oda kum döküyorsun dedi...Gecmis olsun insallah bi sorun olmaz. Kocaelindeyim bende hangi doktora gidiyosunda göremedi miyomlari?
Ya kızlar benim alt karında ağrı var 5 gün oldu ama devamlı değil ara ara oturup kalkarken özellikle aşağıdan ağrı giriyor sanki rahatta yürüyemiyorum doktor kanama yoksa sorun değil dedi ama pek ilgilenmedi bu kendi doktorum değil tabi Cerrahpaşa ya gittim ayrıntılı ultrason randevusu için o zaman soyledim
Sonucumu aldim ama doktor yokmus bugun gosteremedim.pazartesiye kaldi ama sonuc iyi bi sıkıntı yok bana goreMrb arkadaslar birazdan 4 lu test sonucumu almaya gidecegim dua edin hayirlisiyla gidip hayirli sonuclar alayim
Yok canım ya çevremdekiler beni enayi sanıyo ve bunu da bariz belli ediyorlar. Hepsinden önce eşim kalktı yardım etti adam cacık vs yaptı ya. Zoraki ablama şunu yap dedim. Bide diyoki bilerek geç geldim sofra hazırdır diye hiç bi iş yapmamışsın demezmi.
Diğer gelen misafirde hamile daha çok yeni ve eşimin kuzeni severim kendisini. Eşi aman onu yapma aman bunu tutma deyip duruyo ben eşşeğim çünkü hamile değilim tövbe ya çok sinirlendim
Teşekkür ederim canım
Peki birşey daha sorucam Doğumdan önce sakinleştirici iğne falan yapıyorlar mı?
Ya kızlar ben senelerdir kefir içer ve mayalarım. Kargoyla yollamaya çalışırım maya eğer isterseniz. Gerçekten anneyede beneğede faydası çok iyi. Bütün ailemi alıştırdım, bizde herkes kefirci:) benimde kv hergün içer mıtlaka senelerdir.Kesinlikle ama kesinlikle iç canım.. doktorum üzerine basa basa her kontrolde söyler kefir iç diye. Ben bir türlü beceremedim bulmayı yapmayı bilmiyorum marketten de almak istemiyorum. Sen bulmuşken kaçırma.
Aynen öyle ya daha vitamine başlamadım öyle bir iştahımı açıyor ki demirle ikisi taşı verseler onu yiyecek kıvama geliyorumİnşallah, kullanılan takviyeler vücut dengesini alt üst ediyor nasıl fayda anlamıyorum :)
Gazdan farkli bi durum bu karnimin bi yeri top gibi sisiyor ve ayaktaysam agri yapiylr
Hayir yapmiyolar ama zaten masaya oturiyosun belne igne yapiliyo yatiyosun biri gobegini sikiyo biri koluna serum takiyo biri parmagina bisey takiyo doktorun geliyo noldu napiyolar derken hop bebegini yasliyolar yanagina :) uzun uzun panik yapicak bi durum yok noluyo derken bebeginin sesini duyuyosun bileTeşekkür ederim canım
Peki birşey daha sorucam Doğumdan önce sakinleştirici iğne falan yapıyorlar mı?
Canim hic bulamiyosan blw marketimden alabilirsinKesinlikle ama kesinlikle iç canım.. doktorum üzerine basa basa her kontrolde söyler kefir iç diye. Ben bir türlü beceremedim bulmayı yapmayı bilmiyorum marketten de almak istemiyorum. Sen bulmuşken kaçırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?