A tamam canım internetten de yapılışına bakayım daha önce hiç yapmadım mayası var değil mi orda. Bir sen blw marketin açılımı nedir :)Canim hic bulamiyosan blw marketimden alabilirsin
Canım çok teşekkür ederim olmadı öyle yaparız gerçekten doktorum her gittiğimde söylüyor mucize diyor bende artık kendimi kötü hissediyorum yapmadığım için ihmal ediyorum biraz burdanda araştırayım olmadı senden rica ederim.Ya kızlar ben senelerdir kefir içer ve mayalarım. Kargoyla yollamaya çalışırım maya eğer isterseniz. Gerçekten anneyede beneğede faydası çok iyi. Bütün ailemi alıştırdım, bizde herkes kefirci:) benimde kv hergün içer mıtlaka senelerdir.
Çok sağol canım olsun ben araştırayım bakalım biraz buralardan ama hiç duymadım bizim buralarda pek yapan yok sanırım arkadaşımın annesi yapıyor muydu hatırlamıyorum bir konuşayım.Benim mayam çok olsa yollardım mayalamadığım için çoğaltamadım, internete yaz kefir grupları var, ücretsiz yolluyorlarmış.
Ay inşallah bende beceririm de yaparız ben o kadar yararlı olduğunu bilmiyordum açıkcası uzun zamandır da ihmal ediyorum ama çok faydalıymış inşallah yapabiliriz :)Tamam canım inşallah mayam yok da temin edersem üretime geçerim inşallah. Maya kardeşliği var oradan sana yakın olan birisinden ücretsiz temin edebilirsin canım paylaşım yapıyorlar önemli olan üretmek sabırım umarım beceririrm bende
Çok sağol canım olsun ben araştırayım bakalım biraz buralardan ama hiç duymadım bizim buralarda pek yapan yok sanırım arkadaşımın annesi yapıyor muydu hatırlamıyorum bir konuşayım.
Hayir yapmiyolar ama zaten masaya oturiyosun belne igne yapiliyo yatiyosun biri gobegini sikiyo biri koluna serum takiyo biri parmagina bisey takiyo doktorun geliyo noldu napiyolar derken hop bebegini yasliyolar yanagina :) uzun uzun panik yapicak bi durum yok noluyo derken bebeginin sesini duyuyosun bile
Yoğurtla aynı mantıkla maylanıyor sadece süzerken plastik süzgeç kullanıyorsun, metalle hiç temas etmeyecek. Video koyan olmuştur, bulamazsan anlatırım ben.Çok sağol canım olsun ben araştırayım bakalım biraz buralardan ama hiç duymadım bizim buralarda pek yapan yok sanırım arkadaşımın annesi yapıyor muydu hatırlamıyorum bir konuşayım.
canim endiselenicek bisey oldugunu dusunmuyorum acikcasi cunku gecelerj benimde oluyor genelde solda sertlik ve soldan saga sagdan sola dondukce agriyor dikkdikkat etmeye calisiyorum ama bu siralar hic uyuyamadigim icjn hep agriyhhissediyorhmagri yapiyo sisen yer hemen dinlenme moduna gecmem gerekiyo dinlennce geciyo son 3 gundur fln oluyo ayni sey. Elimi koydugumda sisligi hissediyorum gaz olsa karnimin butununde olur. Bu yumruk kadar sagda yada solda oluyo. Dinlennce kendiliginden geciyo. Agrimasi endiselendirmeye basladi artik.
ayy ben bi kac kere evde denedim diyet yaparken icemedim yaa gecen gittim bi koli hazir aldim onu icicen artik bartik bebegede kilo aldiriyormus coj :)Tamam canım içerim o zaman teşekkür ederim ❤
İcim biraz rahatladi tek bende olmuyosa normaldir o zaman :):) ben dün full yattım bugün geçmişti. Yattıgım halde bi yere toplaşmış. Aynen iyi olsunlar da her yere çıkabilirler sorun yok :)
Amin canim insallah. evet bende cok memnunum isini severek yapiyo adam konusma odasinda farkli ultrason cihazinda bebege bakarken tamamen farkli askla bakiyo ekrana :) sadece cok ayrintici basina gelebilecek en kötü seyleri soyluyor. Basinda beni cok rahatsiz etmisti bu tavri yoktan yere canimi sıkıyo demistm onada alistim. İyi bisey soylediginde bugun sanki ilgisiz gibimiydi diyoruz esimle o derece yaniTeşekkür ederim canım evet Ahmet bey den herkes memnun hayırlısıyla insallh sağlıkla kavusalim evlatlarimiza...
Blw İngilizce bebek liderliğinde beslenmenin kısaltması,bebeği besleme yöntemi.baby led weaning.A tamam canım internetten de yapılışına bakayım daha önce hiç yapmadım mayası var değil mi orda. Bir sen blw marketin açılımı nedir :)
Doktora söyledin mi bu durumu hiç? Ben bir arkadaştan duymuştum onun 8.ayda olmuş. Bebek toplanıyor şişiriyor zannetmiş doktoru farkedince doğum sancısı demiş. Rahim kasılıyormuş. Sonra ilaç kullandı erken doğum olmasın diye. Yazıp yazmamakta kararsız kaldım seni korkutmak istemiyorumi. Farklı şeylerde olabilirGazdan farkli bi durum bu karnimin bi yeri top gibi sisiyor ve ayaktaysam agri yapiylr
Kocaeli tıp ta Ayşegül hanıma gidiyorum.. görüp de birşey söylemedi... kontrol amaçlı giderim ya da hilal hanıma geçiş yapıp onda devam ederim .. ama şuan istanbuldayım... burada da doktorum vardı geldikçe göründüğüm... miyom çıkınca ek olarak bi doktor daha gittim oda kum döküyorsun dedi...
hastane iyi güzel hizmet kalite on numara ama doktoru pek sevemedim... büyük bi ihtimal İstanbul’a yaparım doğumu nasip olursa...
Karın ağrısı bende de başladı gaz sandım ama miyom da yapar dedi, kum da yapar dedi bel ağrısı ile.. yani bende bu sıkıntılar var ve iki gündür de ağrılarım var baş ağrısı ile birlikte ... ağrı kesici kullanmıyorum... ama geçmiyor da ... kültür testi yapıcaz hafta başı ...
Eger cok uzak demezsen gölcük aile konakta ahmet coskan var benim doktorum bide ona görün istersen. Ben ilk bebegimi düsürdüm ikinci hamileligimde cok arastirdim doktor. Yurt disinda ameliyat olamayip ahmet beye gelenler var. akademide funda hanimda keza oyleymis ben ona gitmedim ama namini duydum. Aklnda bulunsun bu isimler. Tekrar cok gecmis olsun Allah saglicakla kavustursun yavrularimizaKocaeli tıp ta Ayşegül hanıma gidiyorum.. görüp de birşey söylemedi... kontrol amaçlı giderim ya da hilal hanıma geçiş yapıp onda devam ederim .. ama şuan istanbuldayım... burada da doktorum vardı geldikçe göründüğüm... miyom çıkınca ek olarak bi doktor daha gittim oda kum döküyorsun dedi...
hastane iyi güzel hizmet kalite on numara ama doktoru pek sevemedim... büyük bi ihtimal İstanbul’a yaparım doğumu nasip olursa...
Karın ağrısı bende de başladı gaz sandım ama miyom da yapar dedi, kum da yapar dedi bel ağrısı ile.. yani bende bu sıkıntılar var ve iki gündür de ağrılarım var baş ağrısı ile birlikte ... ağrı kesici kullanmıyorum... ama geçmiyor da ... kültür testi yapıcaz hafta başı ...
Blw nin acilimi bebek liderliginde beslenme.kitabi var marketide sonra kuruldu.blw yontemine gore pure yedirmiyorsunuz kasik kullanmiyor bebegi yonlendirmiyorsunuz...birebir uygulayan anneler var arkasim olan.ben uygulamadim ama kitaptaki listeler cok cok isime yaradi.iste 8.ayda şu gidalar 9.ayda bu gidalara baslayabilir diye listeler var.blw guruplari blw yemek tarifleri v.s. sosyal medyada cok cikar onune. Simdi kefir mayalanma adimlarinin fotografinida aticam arama bosunaA tamam canım internetten de yapılışına bakayım daha önce hiç yapmadım mayası var değil mi orda. Bir sen blw marketin açılımı nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?