yok doktora gitmedimki 3 gündür oluyor zaten. Kasilma olmuyo bende. Agri siddetli ve uzun surelide olmadigindan bekliiyim dedim bende. Boyle bi taraf sisiyor ele geliyor kasintiyla agri arasinda degisik bisey oluyo orda. Hani sinek isirir kasisan yanar kasimasan kasinmaya devam edersin oyle oluyo. Yatiyorum elimle oksuyorum 5-10 dk icnde normale dönuyor hersey. Ne agri kalmis ne sislik. Haftaya carsamba ayrintili ultrasonum var o zaman aklima gelirse heycan ve panikten sorcam bendeDoktora söyledin mi bu durumu hiç? Ben bir arkadaştan duymuştum onun 8.ayda olmuş. Bebek toplanıyor şişiriyor zannetmiş doktoru farkedince doğum sancısı demiş. Rahim kasılıyormuş. Sonra ilaç kullandı erken doğum olmasın diye. Yazıp yazmamakta kararsız kaldım seni korkutmak istemiyorumi. Farklı şeylerde olabilir
Demekki tek ben degilim bu durumu yasayan valla siz yazdikca icim acildi :) pit pit bendede varda ben daha ayirt edemiyorum gaz mi bebek mi. Hayirli olsun nice pit pitlariniz olsun insallah :) darisi hissedemeyenlerin ve hissedipte anlamlandiramayanlarin basina :)Bana da aynısı oluyor bebek bi tarafa toplanıyor
Dün de ilk kez pıt diye hareketini hissettim
bu durumu yasayanlar varmis neysekide rahatladim biraz. Bendede var o uykusuzluk gece gec yatip sabahin kör isiginda uyaniyiyorumcanim endiselenicek bisey oldugunu dusunmuyorum acikcasi cunku gecelerj benimde oluyor genelde solda sertlik ve soldan saga sagdan sola dondukce agriyor dikkdikkat etmeye calisiyorum ama bu siralar hic uyuyamadigim icjn hep agriyhhissediyorhm
canim benim kullandigim bi prigram var onda yaziyor bak pozisyon falan dehistiginde agri olabilir diye ama dinlediginizde gecmiyor ve siddetleniyorsa sorun oluyormussbu durumu yasayanlar varmis neysekide rahatladim biraz. Bendede var o uykusuzluk gece gec yatip sabahin kör isiginda uyaniyiyorum
yaaa bizde 2 bucuk yildir bekliyorduk bu bebegi negatif tup bebek denemesinden sonra doktorumun gel asilama asilama deneyelim demesiyle olmayacak nasilza hadi bunuda denemedik demeyelim diyr basladik vee ilk asilama tuttuu biz sokk esimle sarildik ve agladikk hatta esim daha cok agladik :)) gecen bebege corap aldim esim gelip gidip seviyor bu onun ayagina olucakmisncok kucuk diyorrGünaydınlar... kahvaltı ederken denk geldim. Hakab hatipoglunun baba olacagibi ogrendigi ani gösterdiler. Ay Allahim uzun zamandir bu kadar hos sevinen bir baba görmemiştim cok hosuma gitti :) bizim malesef problemli gebelik olunca suoriz de yapsam hayirlisi deyip sarildik biribirimize. Bu kadar duygu yuklusunu ilk kez gördüm
Pozisyon degisikliginde degilde ayaktaysam eger oluyo bendede. Benimki benim surekli yatmami istiyor :) sen hangi programi kullaniyosuncanim benim kullandigim bi prigram var onda yaziyor bak pozisyon falan dehistiginde agri olabilir diye ama dinlediginizde gecmiyor ve siddetleniyorsa sorun oluyormuss
happy mom canimPozisyon degisikliginde degilde ayaktaysam eger oluyo bendede. Benimki benim surekli yatmami istiyor :) sen hangi programi kullaniyosun
Bendede aynısı oluyor ama hep sol tarafımda oluyor bu şişkinlik.özellikle sabahları ilk uyandığımda midemde boş olduğu için çok belli oluyor oradaki yükseklik tedirgin olmuştum ama sizi okuyunca rahatladım.B betka2013 canım ilk nereye yazdığını okuyamadım ama heralde seninde karnının bi tarafı şişiyor sertleşiyor :) bana doktorum bu haftalarda çok normal en çok sorulan soru da budur zaten dedi. Biraz biraz alışıcaksn o duruma :) benim başıma ilk 15. Haftada geldi koşa koşa doktora gittim korkupama doktor sakin ol dedi. Şimdi alıştım. Bi tarafa yığıldığı zaman uzanıyorum karnımı hafif hafif saat yönünde ovalıyorum bastırmadan kızım da hemen yer değiştiriyor :) için biraz daha rahat olsun istersen doktora gittiğinde magnezyum iste o rahatlatıyor kasılmaları :)
Yakınmış doktor randevun sorarsın. Tabi o an dediğin gibi unutuyorsun her şeyi. Benimde haziram sonu detaylı iple çekiyorumç.yok doktora gitmedimki 3 gündür oluyor zaten. Kasilma olmuyo bende. Agri siddetli ve uzun surelide olmadigindan bekliiyim dedim bende. Boyle bi taraf sisiyor ele geliyor kasintiyla agri arasinda degisik bisey oluyo orda. Hani sinek isirir kasisan yanar kasimasan kasinmaya devam edersin oyle oluyo. Yatiyorum elimle oksuyorum 5-10 dk icnde normale dönuyor hersey. Ne agri kalmis ne sislik. Haftaya carsamba ayrintili ultrasonum var o zaman aklima gelirse heycan ve panikten sorcam bende
Ama bunu söylemeyi ihmal etme canım konu açılınca aklıma geldi bir yere toplanırdı benim ikinci kızım bu aylarda. daha da karnım büyüdükçe karnımda yürüyünce ağrı olur durup 2 dk dinlenince geçerdi dr söylediğimde normal demişti 32.hafta ağrı ve kasılmayla gittim 3cm açıklık vardı serum ilaç vs 40 haftayı doldurdu aynı değildir belki ama ihmal etme diye yazıyorumyok doktora gitmedimki 3 gündür oluyor zaten. Kasilma olmuyo bende. Agri siddetli ve uzun surelide olmadigindan bekliiyim dedim bende. Boyle bi taraf sisiyor ele geliyor kasintiyla agri arasinda degisik bisey oluyo orda. Hani sinek isirir kasisan yanar kasimasan kasinmaya devam edersin oyle oluyo. Yatiyorum elimle oksuyorum 5-10 dk icnde normale dönuyor hersey. Ne agri kalmis ne sislik. Haftaya carsamba ayrintili ultrasonum var o zaman aklima gelirse heycan ve panikten sorcam bende
Hadi inşallah deneme yanılma öğreniriz artıkAy inşallah bende beceririm de yaparız ben o kadar yararlı olduğunu bilmiyordum açıkcası uzun zamandır da ihmal ediyorum ama çok faydalıymış inşallah yapabiliriz :)
İçmeye çalış canım sende bebeğe kilo aldırdığını bilmiyordum teşekkür ederim canımayy ben bi kac kere evde denedim diyet yaparken icemedim yaa gecen gittim bi koli hazir aldim onu icicen artik bartik bebegede kilo aldiriyormus coj :)
Tamam canım çok sağolBlw nin acilimi bebek liderliginde beslenme.kitabi var marketide sonra kuruldu.blw yontemine gore pure yedirmiyorsunuz kasik kullanmiyor bebegi yonlendirmiyorsunuz...birebir uygulayan anneler var arkasim olan.ben uygulamadim ama kitaptaki listeler cok cok isime yaradi.iste 8.ayda şu gidalar 9.ayda bu gidalara baslayabilir diye listeler var.blw guruplari blw yemek tarifleri v.s. sosyal medyada cok cikar onune. Simdi kefir mayalanma adimlarinin fotografinida aticam arama bosuna
Çok sağol kuzum :)
O toplanma bende sen oluyor ilk hamileliğimde de çok yoğundu.. hatta erken Doğum riskim vardı ama bu toplanmalar bende 24. Haftadan sonra başlamıştı şimdi bakıyorum benim bebek bir yerde top oluyor. Yarın gittiğimde doktorunla konuşucam benimde kafamı kurcalıyor bu durum.Doktora söyledin mi bu durumu hiç? Ben bir arkadaştan duymuştum onun 8.ayda olmuş. Bebek toplanıyor şişiriyor zannetmiş doktoru farkedince doğum sancısı demiş. Rahim kasılıyormuş. Sonra ilaç kullandı erken doğum olmasın diye. Yazıp yazmamakta kararsız kaldım seni korkutmak istemiyorumi. Farklı şeylerde olabilir
İnceliycem canım ilk bebeğimde bilmiyordum hiç sosyal medya filan da kullanmıyorum doktorumun dediklerini yaptım hep ilk bebeğimde ay ay şunları yedir şöyle yap böyle yap dedi öyle yaptım hep pütürlü besledim gün gün dikkat ettim Şuan beslenmesinde sıkıntı yok çok şükür gelişimi de iyi bakalım yöntemlerimiz benziyor muBlw İngilizce bebek liderliğinde beslenmenin kısaltması,bebeği besleme yöntemi.baby led weaning.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?