Benimde hep sağda bi yükseklik var ama çocuk o tarafa toplanınca iyice şişiyor. Doktor zamanla eşitlenecek korkma dedi. Çocuk yer yapıyor kendine içerde :))))Bendede aynısı oluyor ama hep sol tarafımda oluyor bu şişkinlik.özellikle sabahları ilk uyandığımda midemde boş olduğu için çok belli oluyor oradaki yükseklik tedirgin olmuştum ama sizi okuyunca rahatladım.
bende bebek duaunurken ayni zamanda diyetisyene gidiyordum hem saglikli beslenim hemde iate gitmisken 1 2 kilo verim diye o zaman bana her gun kefir veriyordu bastan migrostan almistim sonra evde yap dedi bana yaptim ama hic hosuma gitmedi icemedim zaten ben normalde sutte icemem o yuzden evdekinden tiksinmis olabilir masaallah senin bebeginede allah daha iyi etsin insaallahY yagmur_20
shekerkiz
Y Ysmnzgr
Valla kesinlikle bebegimi ovmek icin filan soylemiyorum kefir gercekten mucizevi bisey cunku kizimun aşı sonrası dahi 1 kez bile ateşi çıkmadi 18 aylik oldu burun tikanikligindan baska hastalik bilmiyoruz hiç ilaç surup icirmedik o kadar guclensiritoki bagisikligo.tabi ege unide ek gidaya gecis egitiminde doktorun soyledigi diger seyleride harfiyen yapiyoruz peynire çörek otu taze zencefil ve sirke anasiyla mayalanmis elma sirkesinede bu ay itibariyle basladik.mutlaka bunlarda destek oluyordur ama boyunun ortalamanin ustunde olmasida kefir sayesinde....biraz ugrastiriyo ama ugrasin için içirin.hic olmuyo zor geldi tutmuyo derseniz migrosta kefirzademin kefiri satiliyo canli kefir mayasiyla mayalanan tek hazir kefir o onu alabilirsiniz.diger hazir kefirlerin iceriklerinide instagramda gidadedektifi sayfasindan incekeyebilirsiniz.
icicem canim zaten bende maden suyu kefir kasar patates bunlar bebege kilo aldiran seyppatates haric digerlerunu her gun tuketmeye calisiyorumİçmeye çalış canım sende bebeğe kilo aldırdığını bilmiyordum teşekkür ederim canım
Tek olmadığıma sevindim canım.benimde kese soldaydı zaten o yüzden demekki hep sol oluyor.Benimde hep sağda bi yükseklik var ama çocuk o tarafa toplanınca iyice şişiyor. Doktor zamanla eşitlenecek korkma dedi. Çocuk yer yapıyor kendine içerde :))))
Diyet psikolojisi yuzunden de igrenmis olabilirsinbende bebek duaunurken ayni zamanda diyetisyene gidiyordum hem saglikli beslenim hemde iate gitmisken 1 2 kilo verim diye o zaman bana her gun kefir veriyordu bastan migrostan almistim sonra evde yap dedi bana yaptim ama hic hosuma gitmedi icemedim zaten ben normalde sutte icemem o yuzden evdekinden tiksinmis olabilir masaallah senin bebeginede allah daha iyi etsin insaallah
Arkadaşlar d vitamini olarak devit damlalıklı d vitamini kullanan var mı? Kaç damla damlatıyorsunuz günlük? Bir de prospektüsünü okudum hiç hoşuma gitmedi.
olabilir yaa evdekiler bitince olmadi bi evde yapmayi denerim tekrardanDiyet psikolojisi yuzunden de igrenmis olabilirsin
tera d3 kullaniyorum ben 6 damla damlatiyorum ama mide bulantisi yapiyoyapiyor o yuzden 2 gune 1 kullaniyorum simdi hemsire kullanmak gerekli diyor doktoruma midem bulaniyor dedigimde yogurt ve et tuletiyorsan zorlama kendini demistiArkadaşlar d vitamini olarak devit damlalıklı d vitamini kullanan var mı? Kaç damla damlatıyorsunuz günlük? Bir de prospektüsünü okudum hiç hoşuma gitmedi.
Faydası mutlaka vardır deneyimleyip de görmek başka bir şey tabi küçük çocuklar hemen hasta olur maşallah kızına bu arada. tamam bu işin üzerine düşerim bende inşallah canımY yagmur_20
shekerkiz
Y Ysmnzgr
Valla kesinlikle bebegimi ovmek icin filan soylemiyorum kefir gercekten mucizevi bisey cunku kizimun aşı sonrası dahi 1 kez bile ateşi çıkmadi 18 aylik oldu burun tikanikligindan baska hastalik bilmiyoruz hiç ilaç surup icirmedik o kadar guclensiritoki bagisikligo.tabi ege unide ek gidaya gecis egitiminde doktorun soyledigi diger seyleride harfiyen yapiyoruz peynire çörek otu taze zencefil ve sirke anasiyla mayalanmis elma sirkesinede bu ay itibariyle basladik.mutlaka bunlarda destek oluyordur ama boyunun ortalamanin ustunde olmasida kefir sayesinde....biraz ugrastiriyo ama ugrasin için içirin.hic olmuyo zor geldi tutmuyo derseniz migrosta kefirzademin kefiri satiliyo canli kefir mayasiyla mayalanan tek hazir kefir o onu alabilirsiniz.diger hazir kefirlerin iceriklerinide instagramda gidadedektifi sayfasindan incekeyebilirsiniz.
Arkadaşlar d vitamini olarak devit damlalıklı d vitamini kullanan var mı? Kaç damla damlatıyorsunuz günlük? Bir de prospektüsünü okudum hiç hoşuma gitmedi.
Evet canım çalışıyorum, ev biraz büyük temizlerken ölüyorum zaten. Ve her abla dediğin gibi her derdini dinleyip derman olmuyo mesela benm ablamla aramızda tam 20yaş var. Ama anlaşamayız evlenmeden önce çok kavga etmişizdir.@Semrasis cnm başın sağolsun. Rabbim sana dayanma gücü versin.
Cnm valla durumun zor Allah yardımcın olsun sanrım çalışıyorsun da. Çifte zor. Biraz kendini ağırdan sat ve canının kıymetini bil. Canı tezlik de zor hemen yapıveryim edivereyim diyorsun sanrım. Birde dün gece yaptığın paylaşım için yaptığım yorumu umarım yanlış anlamazsın. Çünkü hamilelikten önce yoğun anksiyete krizleri ve panik ataklar geçiren biri olarak nacizane fikrimi belirttim. Pozitif düşünmek stresten uzak durarak tevekkül etmek yapmamız gerekenler.
Bir de ablam olmasını o kadar çok isterdim ki onun ile konuşabileceğim dertleşebileceğim canım kanım olsun. Düşününce senin ablan gibi ablam olsaydı sürekli kavga edersdim herhalde
Cnm iğne olarak bilmiyorum ama 14 martta yeğenim oldu. Gelinimize öncesinde serum taktılar ve hep gülüyordu değişik bir tebessümdü. Doğuma aldıklarında bir arkadaşı dedi seruma sakinleştirici de katıyorlar diye. Mantıklı geldi. Doktorlarımız aynı bu randevumda bende sormayı planlıyorum.
Nasıl mayalanıyo peki aslında becerebilirsem ben isterim senden alabilmeyiYa kızlar ben senelerdir kefir içer ve mayalarım. Kargoyla yollamaya çalışırım maya eğer isterseniz. Gerçekten anneyede beneğede faydası çok iyi. Bütün ailemi alıştırdım, bizde herkes kefirci:) benimde kv hergün içer mıtlaka senelerdir.
Bende seninkinden kullanıyodum canım sabahları 3 damla. Sonrasında doktora ben onu içmeyi unutuyorum sıkıntı olurmu dediğimde yok yok çok önemli bişey değil istemiyosan içme demişti. Benimde d vitaminim sınırın çok altında aöa çok çok gerekli demedi banatera d3 kullaniyorum ben 6 damla damlatiyorum ama mide bulantisi yapiyoyapiyor o yuzden 2 gune 1 kullaniyorum simdi hemsire kullanmak gerekli diyor doktoruma midem bulaniyor dedigimde yogurt ve et tuletiyorsan zorlama kendini demisti
Hay allah razi olsun :) Aynen oyle benimde 3 gundur bi tarafim yumruk seklinde sisiyor bende uzanip ovaliyorum geciyo 10 dk da fln. Uzanmazsam eger agri yapiyor rahatsiz ediyor :)B betka2013 canım ilk nereye yazdığını okuyamadım ama heralde seninde karnının bi tarafı şişiyor sertleşiyor :) bana doktorum bu haftalarda çok normal en çok sorulan soru da budur zaten dedi. Biraz biraz alışıcaksn o duruma :) benim başıma ilk 15. Haftada geldi koşa koşa doktora gittim korkupama doktor sakin ol dedi. Şimdi alıştım. Bi tarafa yığıldığı zaman uzanıyorum karnımı hafif hafif saat yönünde ovalıyorum bastırmadan kızım da hemen yer değiştiriyor :) için biraz daha rahat olsun istersen doktora gittiğinde magnezyum iste o rahatlatıyor kasılmaları :)
Bakim ona bende saol canim :)happy mom canim
Hayirlisiyla tertemiz cikar insallah hepimizin sonuclari :)Yakınmış doktor randevun sorarsın. Tabi o an dediğin gibi unutuyorsun her şeyi. Benimde haziram sonu detaylı iple çekiyorumç.
Tamam canim sagol verdigin cevap icin ihmal etmem aslinda bu tarz olaylari ama ayrintili ultrason gunu ben bende olurmuyum bilmiyorum.esime soyliimde o aklinda tutsun bari :)Ama bunu söylemeyi ihmal etme canım konu açılınca aklıma geldi bir yere toplanırdı benim ikinci kızım bu aylarda. daha da karnım büyüdükçe karnımda yürüyünce ağrı olur durup 2 dk dinlenince geçerdi dr söylediğimde normal demişti 32.hafta ağrı ve kasılmayla gittim 3cm açıklık vardı serum ilaç vs 40 haftayı doldurdu aynı değildir belki ama ihmal etme diye yazıyorum
Ben ufak bir kavanozda mayalıyorum. Sütü dolduruyosun kavanoza, kefir tanesini içine atıyosun okadar. 24 saat sonra mayalanmış oluyo. Aynı yoğurt gibi. Sonra onu plastik bir süzgeç yardımıyla bardağa süzüp içiyosun. Metal kesinlikle değdirmemeli yoksa kefir ölüyor.Evet canım çalışıyorum, ev biraz büyük temizlerken ölüyorum zaten. Ve her abla dediğin gibi her derdini dinleyip derman olmuyo mesela benm ablamla aramızda tam 20yaş var. Ama anlaşamayız evlenmeden önce çok kavga etmişizdir.
Diğer konuda da yanlış anlamadm canım olurmu öyle şey, hepimizin korkuları farklı ben sadece bilinçli oluruz diye paylaşmıştım sizlerin korkularını unuttum bian
Nasıl mayalanıyo peki aslında becerebilirsem ben isterim senden alabilmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?