2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar merhaba Gecen ruyamda baya emziriyordumbu arada bende gun aşırı kefir içmeye çalışırım mutlaka hamilelikte mide sıkıntılarına birebir olduğunu da duymustum

Y yagmur_20
shekerkiz
Y Ysmnzgr
Valla kesinlikle bebegimi ovmek icin filan soylemiyorum kefir gercekten mucizevi bisey cunku kizimun aşı sonrası dahi 1 kez bile ateşi çıkmadi 18 aylik oldu burun tikanikligindan baska hastalik bilmiyoruz hiç ilaç surup icirmedik o kadar guclensiritoki bagisikligo.tabi ege unide ek gidaya gecis egitiminde doktorun soyledigi diger seyleride harfiyen yapiyoruz peynire çörek otu taze zencefil ve sirke anasiyla mayalanmis elma sirkesinede bu ay itibariyle basladik.mutlaka bunlarda destek oluyordur ama boyunun ortalamanin ustunde olmasida kefir sayesinde....biraz ugrastiriyo ama ugrasin için içirin.hic olmuyo zor geldi tutmuyo derseniz migrosta kefirzademin kefiri satiliyo canli kefir mayasiyla mayalanan tek hazir kefir o onu alabilirsiniz.diger hazir kefirlerin iceriklerinide instagramda gidadedektifi sayfasindan incekeyebilirsiniz.

Benimde hep sağda bi yükseklik var ama çocuk o tarafa toplanınca iyice şişiyor. Doktor zamanla eşitlenecek korkma dedi. Çocuk yer yapıyor kendine içerde :))))

bende bebek duaunurken ayni zamanda diyetisyene gidiyordum hem saglikli beslenim hemde iate gitmisken 1 2 kilo verim diye o zaman bana her gun kefir veriyordu bastan migrostan almistim sonra evde yap dedi bana yaptim ama hic hosuma gitmedi icemedim zaten ben normalde sutte icemem o yuzden evdekinden tiksinmis olabilir masaallah senin bebeginede allah daha iyi etsin insaallah

Arkadaşlar d vitamini olarak devit damlalıklı d vitamini kullanan var mı? Kaç damla damlatıyorsunuz günlük? Bir de prospektüsünü okudum hiç hoşuma gitmedi.

Diyet psikolojisi yuzunden de igrenmis olabilirsin

Arkadaşlar d vitamini olarak devit damlalıklı d vitamini kullanan var mı? Kaç damla damlatıyorsunuz günlük? Bir de prospektüsünü okudum hiç hoşuma gitmedi.

Canim bana d3 ferol verdi. 8 10 damla kullaniyorum. Kahvaltida ekmege damlatip oyle yiyorum. Simdilik memnunum bi sikinti gormedim

tera d3 kullaniyorum ben 6 damla damlatiyorum ama mide bulantisi yapiyoyapiyor o yuzden 2 gune 1 kullaniyorum simdi hemsire kullanmak gerekli diyor doktoruma midem bulaniyor dedigimde yogurt ve et tuletiyorsan zorlama kendini demisti

Faydası mutlaka vardır deneyimleyip de görmek başka bir şey tabi küçük çocuklar hemen hasta olur maşallah kızına bu arada. tamam bu işin üzerine düşerim bende inşallah canım

Evet canım çalışıyorum, ev biraz büyük temizlerken ölüyorum zaten. Ve her abla dediğin gibi her derdini dinleyip derman olmuyo mesela benm ablamla aramızda tam 20yaş var. Ama anlaşamayız evlenmeden önce çok kavga etmişizdir.
Diğer konuda da yanlış anlamadm canım olurmu öyle şey, hepimizin korkuları farklı ben sadece bilinçli oluruz diye paylaşmıştım sizlerin korkularını unuttum bian
Nasıl mayalanıyo peki aslında becerebilirsem ben isterim senden alabilmeyi

tera d3 kullaniyorum ben 6 damla damlatiyorum ama mide bulantisi yapiyoyapiyor o yuzden 2 gune 1 kullaniyorum simdi hemsire kullanmak gerekli diyor doktoruma midem bulaniyor dedigimde yogurt ve et tuletiyorsan zorlama kendini demisti
Bende seninkinden kullanıyodum canım sabahları 3 damla. Sonrasında doktora ben onu içmeyi unutuyorum sıkıntı olurmu dediğimde yok yok çok önemli bişey değil istemiyosan içme demişti. Benimde d vitaminim sınırın çok altında aöa çok çok gerekli demedi bana

Hay allah razi olsun :) Aynen oyle benimde 3 gundur bi tarafim yumruk seklinde sisiyor bende uzanip ovaliyorum geciyo 10 dk da fln. Uzanmazsam eger agri yapiyor rahatsiz ediyor :)

Tamam canim sagol verdigin cevap icin ihmal etmem aslinda bu tarz olaylari ama ayrintili ultrason gunu ben bende olurmuyum bilmiyorum.esime soyliimde o aklinda tutsun bari :)

Ben ufak bir kavanozda mayalıyorum. Sütü dolduruyosun kavanoza, kefir tanesini içine atıyosun okadar. 24 saat sonra mayalanmış oluyo. Aynı yoğurt gibi. Sonra onu plastik bir süzgeç yardımıyla bardağa süzüp içiyosun. Metal kesinlikle değdirmemeli yoksa kefir ölüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…