2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzum attim fotograf sabah nasil mayalaniyo detayli aciklama al ekran goruntusu

Blw biraz farklı sanki,incelemek lazım.

aynenn canim becanim benimkide cok altinda ben 2 doktora gdyrum ikisinede sordum ister kullan istrr kullanma dedi gecen burda kizlar konusuyordu ama onemli falan diyr oyle olunca bende basladim tekrar ama bulanti yapinca 2 gune bir kullaniyorum artik

aynenn canim becanim benimkide cok altinda ben 2 doktora gdyrum ikisinede sordum ister kullan istrr kullanma dedi gecen burda kizlar konusuyordu ama onemli falan diyr oyle olunca bende basladim tekrar ama bulanti yapinca 2 gune bir kullaniyorum artik

Ilacini degistirsene. Bi suru d vitamini markasi var hepsi bulanti yapmiyor. Sinirin altindaysa kullanman iyi olur tabiki

Canim bana d3 ferol verdi. 8 10 damla kullaniyorum. Kahvaltida ekmege damlatip oyle yiyorum. Simdilik memnunum bi sikinti gormedim
Ben de ekmeğe damlatıyorum 9 damla. Devit-3 kullanıyorum. Ama prospektüsünde hamilelikte doktorunuz önermedikçe kullanılmamalıdır diyor.

tera d3 kullaniyorum ben 6 damla damlatiyorum ama mide bulantisi yapiyoyapiyor o yuzden 2 gune 1 kullaniyorum simdi hemsire kullanmak gerekli diyor doktoruma midem bulaniyor dedigimde yogurt ve et tuletiyorsan zorlama kendini demisti
Benim bulantı yapmıyor da prospektüsü iç açıcı değildi. Devit-3 benim.

Hanımlar ben bu solenta pregna güneş kreminden hiç memnun kalmadım yaa. Yüzümde resmen kireç tabakası var ve emmiyor. Bir yerde bir hata mı yaptım acaba uygularken. Kullanan ve memnun kalanlar yorumlarınızı rica etsem.

Biz ilk kizimda yaşadık benzerini . 2 kere düşük yasadim sonra 2 yila yakin bebegimiz olmadi. Hsg cektik o da normal çıkınca iyi bir doktordan randevunalip tatile gittik. Dönüşte yanina gittik tüp bebek mi denesek dedik. Herseye bakti normaldi sebepsiz bir durum var ortada bir de ben muayene edeyim dedi. Adetime de 2 gun vardi. Muayene ederken kese var dedi.Neye uğradigimizi şaşırdık. Bak dedi adım bile yetmis size :) esim aglar ben aglar eve geldik. 2 düşük olunca korkuyla bekledik tabi. Ama 2 senedir olmadigi icin de şok olduk. Çok şükür kızımız 3 yasinda. Kızımdan sonra da dusuk oldu geçtiğimiz kasımda da yine 12 haftalık bebegim melek olunca bu seferkinde ne supriz yapabildim ne heyecan. Direk kan sulandirici igne al eve gel test pozitif dedim :)

Prospektüsüne baktın mı canım doktor önermedikçe hamilelikte kullanılmamalıdır diyor. Ben 9 damla kullanıyorum. Böbrek taşı vs yapıyormuş hiç hoşuma gitmedi.

Doktor verdi sonuçta. Genel itibariyle tüm ilaçlar hep doktor izin verdikce kullanılıyor. Allaha emanet bebişler. Sürekli kullanmıyorum kafa estikçe kullanıyorum :)

O öyle malesef
Trukid öneririm
Normal nemlendirici gibi duruyor

Niveanın güneş kremi var ben de. Armut gibi parlatıyor o da güneşin altında. Üstüne pudra vs de süremiyorum, parlaya parlaya geziyorum
Sebamed’inkini deneyeceğim bi de. Watsons’ta indirimdeymiş şu an. Denize gitmek dışında normalde hiç kullanmazdım güneş kremi ama bu sene leke olur korkusuyla kullanacağım mecbur.
Bir de kızlar ben de küçük küçük bir sürü sivilce çıktı, özellikle sabahları kustuktkan sonra resmen artıyorlar fark ediyorum yani. Herhangi kimyasal bişey de kullanmak istemiyorum ama ne yapacağım bilemiyorum da artık. 33 yaşında hamile koca kadın, ergen gibi sivilcelerimle geziyorum

Okurken çok duygulandım ya, çok tatlısınız maşallah, Rabbim hep güldürsün

Canım ben kullanıyorum ,öncesinde nemlendirici krem sürüp solanteyi sonra sürüyorum iyice yediriyorum ben memnunum.

hayirlisi canim hersey allahtan yaa rabbim evladini sana bagislasin bunuda kucagina almakucagina almak nasip etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…