- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Kuzum attim fotograf sabah nasil mayalaniyo detayli aciklama al ekran goruntusuEvet canım çalışıyorum, ev biraz büyük temizlerken ölüyorum zaten. Ve her abla dediğin gibi her derdini dinleyip derman olmuyo mesela benm ablamla aramızda tam 20yaş var. Ama anlaşamayız evlenmeden önce çok kavga etmişizdir.
Diğer konuda da yanlış anlamadm canım olurmu öyle şey, hepimizin korkuları farklı ben sadece bilinçli oluruz diye paylaşmıştım sizlerin korkularını unuttum bian
Nasıl mayalanıyo peki aslında becerebilirsem ben isterim senden alabilmeyi
Blw biraz farklı sanki,incelemek lazım.İnceliycem canım ilk bebeğimde bilmiyordum hiç sosyal medya filan da kullanmıyorum doktorumun dediklerini yaptım hep ilk bebeğimde ay ay şunları yedir şöyle yap böyle yap dedi öyle yaptım hep pütürlü besledim gün gün dikkat ettim Şuan beslenmesinde sıkıntı yok çok şükür gelişimi de iyi bakalım yöntemlerimiz benziyor mu
aynenn canim becanim benimkide cok altinda ben 2 doktora gdyrum ikisinede sordum ister kullan istrr kullanma dedi gecen burda kizlar konusuyordu ama onemli falan diyr oyle olunca bende basladim tekrar ama bulanti yapinca 2 gune bir kullaniyorum artikBende seninkinden kullanıyodum canım sabahları 3 damla. Sonrasında doktora ben onu içmeyi unutuyorum sıkıntı olurmu dediğimde yok yok çok önemli bişey değil istemiyosan içme demişti. Benimde d vitaminim sınırın çok altında aöa çok çok gerekli demedi bana
aynenn canim becanim benimkide cok altinda ben 2 doktora gdyrum ikisinede sordum ister kullan istrr kullanma dedi gecen burda kizlar konusuyordu ama onemli falan diyr oyle olunca bende basladim tekrar ama bulanti yapinca 2 gune bir kullaniyorum artik
Kültür testi yapıldı sonucu doktora daha göstermedim ama ben baktım normal sanırım
Ben de ekmeğe damlatıyorum 9 damla. Devit-3 kullanıyorum. Ama prospektüsünde hamilelikte doktorunuz önermedikçe kullanılmamalıdır diyor.Canim bana d3 ferol verdi. 8 10 damla kullaniyorum. Kahvaltida ekmege damlatip oyle yiyorum. Simdilik memnunum bi sikinti gormedim
Benim bulantı yapmıyor da prospektüsü iç açıcı değildi. Devit-3 benim.tera d3 kullaniyorum ben 6 damla damlatiyorum ama mide bulantisi yapiyoyapiyor o yuzden 2 gune 1 kullaniyorum simdi hemsire kullanmak gerekli diyor doktoruma midem bulaniyor dedigimde yogurt ve et tuletiyorsan zorlama kendini demisti
Prospektüsüne baktın mı canım doktor önermedikçe hamilelikte kullanılmamalıdır diyor. Ben 9 damla kullanıyorum. Böbrek taşı vs yapıyormuş hiç hoşuma gitmedi.Ben kullaniyorum canım günde 15 damla yoğurda
Ben de ekmeğe damlatıyorum 9 damla. Devit-3 kullanıyorum. Ama prospektüsünde hamilelikte doktorunuz önermedikçe kullanılmamalıdır diyor.
Bakalım daha yeni başladım. Bi sorun olmazsa içerim herhalde. Teşekkürler.Doktorun ic dediyse sikinti olmaz diye dusunuyorum canim. Icine sinmiyosa baska markalardan kullan
Biz ilk kizimda yaşadık benzerini . 2 kere düşük yasadim sonra 2 yila yakin bebegimiz olmadi. Hsg cektik o da normal çıkınca iyi bir doktordan randevunalip tatile gittik. Dönüşte yanina gittik tüp bebek mi denesek dedik. Herseye bakti normaldi sebepsiz bir durum var ortada bir de ben muayene edeyim dedi. Adetime de 2 gun vardi. Muayene ederken kese var dedi.Neye uğradigimizi şaşırdık. Bak dedi adım bile yetmis size :) esim aglar ben aglar eve geldik. 2 düşük olunca korkuyla bekledik tabi. Ama 2 senedir olmadigi icin de şok olduk. Çok şükür kızımız 3 yasinda. Kızımdan sonra da dusuk oldu geçtiğimiz kasımda da yine 12 haftalık bebegim melek olunca bu seferkinde ne supriz yapabildim ne heyecan. Direk kan sulandirici igne al eve gel test pozitif dedim :)yaaa bizde 2 bucuk yildir bekliyorduk bu bebegi negatif tup bebek denemesinden sonra doktorumun gel asilama asilama deneyelim demesiyle olmayacak nasilza hadi bunuda denemedik demeyelim diyr basladik vee ilk asilama tuttuu biz sokk esimle sarildik ve agladikk hatta esim daha cok agladik :)) gecen bebege corap aldim esim gelip gidip seviyor bu onun ayagina olucakmisncok kucuk diyorr
Prospektüsüne baktın mı canım doktor önermedikçe hamilelikte kullanılmamalıdır diyor. Ben 9 damla kullanıyorum. Böbrek taşı vs yapıyormuş hiç hoşuma gitmedi.
Hanımlar ben bu solenta pregna güneş kreminden hiç memnun kalmadım yaa. Yüzümde resmen kireç tabakası var ve emmiyor. Bir yerde bir hata mı yaptım acaba uygularken. Kullanan ve memnun kalanlar yorumlarınızı rica etsem.
Okurken çok duygulandım ya, çok tatlısınız maşallah, Rabbim hep güldürsünyaaa bizde 2 bucuk yildir bekliyorduk bu bebegi negatif tup bebek denemesinden sonra doktorumun gel asilama asilama deneyelim demesiyle olmayacak nasilza hadi bunuda denemedik demeyelim diyr basladik vee ilk asilama tuttuu biz sokk esimle sarildik ve agladikk hatta esim daha cok agladik :)) gecen bebege corap aldim esim gelip gidip seviyor bu onun ayagina olucakmisncok kucuk diyorr
Canım ben kullanıyorum ,öncesinde nemlendirici krem sürüp solanteyi sonra sürüyorum iyice yediriyorum ben memnunum.Hanımlar ben bu solenta pregna güneş kreminden hiç memnun kalmadım yaa. Yüzümde resmen kireç tabakası var ve emmiyor. Bir yerde bir hata mı yaptım acaba uygularken. Kullanan ve memnun kalanlar yorumlarınızı rica etsem.
canim zaten gebelikte cogu cogu ilac kullanilmiyor yaziyor yaziyor prospektusunde ona takilmicaksin doktor verdiyse bi bildigi vardirBenim bulantı yapmıyor da prospektüsü iç açıcı değildi. Devit-3 benim.
hayirlisi canim hersey allahtan yaa rabbim evladini sana bagislasin bunuda kucagina almakucagina almak nasip etsin insaallahBiz ilk kizimda yaşadık benzerini . 2 kere düşük yasadim sonra 2 yila yakin bebegimiz olmadi. Hsg cektik o da normal çıkınca iyi bir doktordan randevunalip tatile gittik. Dönüşte yanina gittik tüp bebek mi denesek dedik. Herseye bakti normaldi sebepsiz bir durum var ortada bir de ben muayene edeyim dedi. Adetime de 2 gun vardi. Muayene ederken kese var dedi.Neye uğradigimizi şaşırdık. Bak dedi adım bile yetmis size :) esim aglar ben aglar eve geldik. 2 düşük olunca korkuyla bekledik tabi. Ama 2 senedir olmadigi icin de şok olduk. Çok şükür kızımız 3 yasinda. Kızımdan sonra da dusuk oldu geçtiğimiz kasımda da yine 12 haftalık bebegim melek olunca bu seferkinde ne supriz yapabildim ne heyecan. Direk kan sulandirici igne al eve gel test pozitif dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?