2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim fermente mutfagimdan dogal günes kremi al.kimyasal bisey kullanma

O öyle malesef
Trukid öneririm
Normal nemlendirici gibi duruyor

Canım ben kullanıyorum ,öncesinde nemlendirici krem sürüp solanteyi sonra sürüyorum iyice yediriyorum ben memnunum.

Ben normalde avene kullanıyordum dermatolog vermişti. pregna hamileler için diye bir de çok iyi yorumlar duyunca aldım. Resmen zombi gibi geziyorum. Altına nemlendiriciyi ben de bir deneyeyim cnm olmadı üstüne bb krem kullanacağım.

Aynen canim cok eskiden bende onun hastasiydim sonradan hamile kalincs gitmek istedim aradim ama bakmadigi ni soledi emek hocada yigit hocada cok iyiler aslinda ama bakmiyolar malesef

Canım çok şükür benim bebeğim de bugüne kadar hiç ateşlenmedi ben anne sütüne bağlıyorum. Ama alerji çok oldu buhar filan verdik hep.. ondan da şöyle kurtulduk çörek otu ile çörek otu gerçek bir mucize ben her sabah aç karına bir çay kaşığı çekip içtim ondan sonra ne ben hasta oldum ne de bebeğim. Anne sütünden de ona geçti tabi. O gün bugündür hastalık nedir bilmiyoruz. Hala anne sütü alıyor ama önümüzdeki ay kesicem zaten. Ayrıca annem meme ca benim ve akciğerinde bir şeyler gözüküyordu tedavisi bittikten sonra. Dediler akciğere sıçradı dediler Işın’dan dediler o kadar kötü olduk ki çörek otu kullanmaya başladı ve bal polen karışımı filan hangisi faydalı oldu bilmiyorum ama annemin akciğeri tertemiz geldi son röntgende bronşitten gözüken lekeleri bile kayboldu. Çörek gerçekten mucize. Sirke anasıyla mayalamış elma sirkesini de hemen alıcam canım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…