- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Canim fermente mutfagimdan dogal günes kremi al.kimyasal bisey kullanmaNiveanın güneş kremi var ben de. Armut gibi parlatıyor o da güneşin altında. Üstüne pudra vs de süremiyorum, parlaya parlaya geziyorum
Sebamed’inkini deneyeceğim bi de. Watsons’ta indirimdeymiş şu an. Denize gitmek dışında normalde hiç kullanmazdım güneş kremi ama bu sene leke olur korkusuyla kullanacağım mecbur.
Bir de kızlar ben de küçük küçük bir sürü sivilce çıktı, özellikle sabahları kustuktkan sonra resmen artıyorlar fark ediyorum yani. Herhangi kimyasal bişey de kullanmak istemiyorum ama ne yapacağım bilemiyorum da artık. 33 yaşında hamile koca kadın, ergen gibi sivilcelerimle geziyorum
amin cnm sagolasincumlemizi guldrsun rabbimOkurken çok duygulandım ya, çok tatlısınız maşallah, Rabbim hep güldürsün
2doktorda ustunde durmayinca bnde onmsemedim acikcasi gerci bna demir hapida bulanti yapiyor yaaIlacini degistirsene. Bi suru d vitamini markasi var hepsi bulanti yapmiyor. Sinirin altindaysa kullanman iyi olur tabiki
O öyle malesef
Trukid öneririm
Normal nemlendirici gibi duruyor
Niveanın güneş kremi var ben de. Armut gibi parlatıyor o da güneşin altında. Üstüne pudra vs de süremiyorum, parlaya parlaya geziyorum
Sebamed’inkini deneyeceğim bi de. Watsons’ta indirimdeymiş şu an. Denize gitmek dışında normalde hiç kullanmazdım güneş kremi ama bu sene leke olur korkusuyla kullanacağım mecbur.
Bir de kızlar ben de küçük küçük bir sürü sivilce çıktı, özellikle sabahları kustuktkan sonra resmen artıyorlar fark ediyorum yani. Herhangi kimyasal bişey de kullanmak istemiyorum ama ne yapacağım bilemiyorum da artık. 33 yaşında hamile koca kadın, ergen gibi sivilcelerimle geziyorum
Canım ben kullanıyorum ,öncesinde nemlendirici krem sürüp solanteyi sonra sürüyorum iyice yediriyorum ben memnunum.
Nedemek canim dogrulari söledim ben
Verdiğin motivasyon için çok teşekkür ederim canım
Hamilelerin halinden hamileler anlıyor gerçekten
Canim fermente mutfagimdan dogal günes kremi al.kimyasal bisey kullanma
Aynen canim cok eskiden bende onun hastasiydim sonradan hamile kalincs gitmek istedim aradim ama bakmadigi ni soledi emek hocada yigit hocada cok iyiler aslinda ama bakmiyolar malesefEvet yapmiyo gebe takibi tedavi gördüm orda olmadı tüp bebek tedavisine baslamistikki hamile kaldım biraz sıkıntılı bir süreçti bu zamanı doldurunca ya kadar baktı sağolsun ama artık bakmiycak bende bu yüzden dr Arıyorum
Amin canim hepimiz ınsallahhayirlisi canim hersey allahtan yaa rabbim evladini sana bagislasin bunuda kucagina almakucagina almak nasip etsin insaallah
-2 deyim halaKızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
Farklıdır canım sen incelendin mi? Uygulayabilir misin?Blw biraz farklı sanki,incelemek lazım.
82ile hamile kaldım, bir ay sonra 83 oldum. Bulantıdan 81e düşmüştüm, geçen hafta hastalık geçirdim 79,5 olmuşum.Kızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
-500gr :)))Kızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
Kızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
3 kilo aldim ben simdiye kadrKızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
Canım çok şükür benim bebeğim de bugüne kadar hiç ateşlenmedi ben anne sütüne bağlıyorum. Ama alerji çok oldu buhar filan verdik hep.. ondan da şöyle kurtulduk çörek otu ile çörek otu gerçek bir mucize ben her sabah aç karına bir çay kaşığı çekip içtim ondan sonra ne ben hasta oldum ne de bebeğim. Anne sütünden de ona geçti tabi. O gün bugündür hastalık nedir bilmiyoruz. Hala anne sütü alıyor ama önümüzdeki ay kesicem zaten. Ayrıca annem meme ca benim ve akciğerinde bir şeyler gözüküyordu tedavisi bittikten sonra. Dediler akciğere sıçradı dediler Işın’dan dediler o kadar kötü olduk ki çörek otu kullanmaya başladı ve bal polen karışımı filan hangisi faydalı oldu bilmiyorum ama annemin akciğeri tertemiz geldi son röntgende bronşitten gözüken lekeleri bile kayboldu. Çörek gerçekten mucize. Sirke anasıyla mayalamış elma sirkesini de hemen alıcam canım çok sağol.Y yagmur_20
@shekerkiz
Y Ysmnzgr
Valla kesinlikle bebegimi ovmek icin filan soylemiyorum kefir gercekten mucizevi bisey cunku kizimun aşı sonrası dahi 1 kez bile ateşi çıkmadi 18 aylik oldu burun tikanikligindan baska hastalik bilmiyoruz hiç ilaç surup icirmedik o kadar guclensiritoki bagisikligo.tabi ege unide ek gidaya gecis egitiminde doktorun soyledigi diger seyleride harfiyen yapiyoruz peynire çörek otu taze zencefil ve sirke anasiyla mayalanmis elma sirkesinede bu ay itibariyle basladik.mutlaka bunlarda destek oluyordur ama boyunun ortalamanin ustunde olmasida kefir sayesinde....biraz ugrastiriyo ama ugrasin için içirin.hic olmuyo zor geldi tutmuyo derseniz migrosta kefirzademin kefiri satiliyo canli kefir mayasiyla mayalanan tek hazir kefir o onu alabilirsiniz.diger hazir kefirlerin iceriklerinide instagramda gidadedektifi sayfasindan incekeyebilirsiniz.
-9 kgKızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
47,5 ile hamile kaldım
Kusarken 46 ya düştüm
Şimdi 48 oldu tam
Ben de 47,5 ile başladım bu sabah itibari 51,5 olmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?