- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Peki onun mayası kendi kendine artıyo mu, bi meraklandım aslında becerebilirmiyim acaba daha önce içmedimBen ufak bir kavanozda mayalıyorum. Sütü dolduruyosun kavanoza, kefir tanesini içine atıyosun okadar. 24 saat sonra mayalanmış oluyo. Aynı yoğurt gibi. Sonra onu plastik bir süzgeç yardımıyla bardağa süzüp içiyosun. Metal kesinlikle değdirmemeli yoksa kefir ölüyor.
Aldım aldım çok teşekkür ederim canımKuzum attim fotograf sabah nasil mayalaniyo detayli aciklama al ekran goruntusu
Senin damla sayın çok diye belki bulandırıyodur benim günlük 3 damla hiç farketmiyorum bile tok karna içinceaynenn canim becanim benimkide cok altinda ben 2 doktora gdyrum ikisinede sordum ister kullan istrr kullanma dedi gecen burda kizlar konusuyordu ama onemli falan diyr oyle olunca bende basladim tekrar ama bulanti yapinca 2 gune bir kullaniyorum artik
Kızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
Bugün çok hamaratım kızlar evimi temizledim, mutfağımı toplayıp akşamlık yemeğimi yaptım, eşimi kaldırdım beni alışverişe götürsene diye uyanmadıbende minibüsle kendim gittim bikaç parça bişey aldım azıcık gezindim döndüm
Bide 10lt lik su taşıdım evde gıdım su kalmadı sabahtan beri su içememiştim, onu taşıdım evimizin hemen karşısındaki marketten inşallah bişry olmaz değilmi kızlartoplasan 15 metre falandır taşıdığım yol. Şimdi uzandım ayaklarımıda kaldırdım dinleniyorum
Olmaz kuzum inşallah:) eline sağlık :) bende bugün baya bir temizlik yaptım akşam annemler iftara davet etti akşam yemek derdi yok diye :)Bugün çok hamaratım kızlar evimi temizledim, mutfağımı toplayıp akşamlık yemeğimi yaptım, eşimi kaldırdım beni alışverişe götürsene diye uyanmadıbende minibüsle kendim gittim bikaç parça bişey aldım azıcık gezindim döndüm
Bide 10lt lik su taşıdım evde gıdım su kalmadı sabahtan beri su içememiştim, onu taşıdım evimizin hemen karşısındaki marketten inşallah bişry olmaz değilmi kızlartoplasan 15 metre falandır taşıdığım yol. Şimdi uzandım ayaklarımıda kaldırdım dinleniyorum
Hala uyuyoKiz esin tasisaydi ya suyu 10 kilo nasil tasidin
Oooh ne güzel eline sağlık, dinlenirsin bari :)Olmaz kuzum inşallah:) eline sağlık :) bende bugün baya bir temizlik yaptım akşam annemler iftara davet etti akşam yemek derdi yok diye :)
belkide olabilir cnmmPeki onun mayası kendi kendine artıyo mu, bi meraklandım aslında becerebilirmiyim acaba daha önce içmedim
Aldım aldım çok teşekkür ederim canım
Senin damla sayın çok diye belki bulandırıyodur benim günlük 3 damla hiç farketmiyorum bile tok karna içince
51le hamile kaldım 52yim şu an. Bulantim istifram olmadi iştahım da açıktı Allaha şükürKızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
Evet gervek bir mucize.sirke anasi fermente mutfagimda satiliyo ana aldim kendim fermente ediyorum cunku sisesi 23 lirami ne ee duzenli kullaniyoruz salataya filan hemen bitiyo.o yuzden sirke anasi al zaten bi zorlugu yok icme suyu elma sirke anasi koyuyosun kavanoza kendi oluyo.yaziyo zaten sitesindeCanım çok şükür benim bebeğim de bugüne kadar hiç ateşlenmedi ben anne sütüne bağlıyorum. Ama alerji çok oldu buhar filan verdik hep.. ondan da şöyle kurtulduk çörek otu ile çörek otu gerçek bir mucize ben her sabah aç karına bir çay kaşığı çekip içtim ondan sonra ne ben hasta oldum ne de bebeğim. Anne sütünden de ona geçti tabi. O gün bugündür hastalık nedir bilmiyoruz. Hala anne sütü alıyor ama önümüzdeki ay kesicem zaten. Ayrıca annem meme ca benim ve akciğerinde bir şeyler gözüküyordu tedavisi bittikten sonra. Dediler akciğere sıçradı dediler Işın’dan dediler o kadar kötü olduk ki çörek otu kullanmaya başladı ve bal polen karışımı filan hangisi faydalı oldu bilmiyorum ama annemin akciğeri tertemiz geldi son röntgende bronşitten gözüken lekeleri bile kayboldu. Çörek gerçekten mucize. Sirke anasıyla mayalamış elma sirkesini de hemen alıcam canım çok sağol.
En fazla 60 la bitiririz gibime geliyor
Corek otunu ben herkese soyluyorum ya tezgahin ustune koy kavanozu peynire salataya herseye ekleyin 1 cay kasigi gunde yeterli ust solunum yolu şifasıCanım çok şükür benim bebeğim de bugüne kadar hiç ateşlenmedi ben anne sütüne bağlıyorum. Ama alerji çok oldu buhar filan verdik hep.. ondan da şöyle kurtulduk çörek otu ile çörek otu gerçek bir mucize ben her sabah aç karına bir çay kaşığı çekip içtim ondan sonra ne ben hasta oldum ne de bebeğim. Anne sütünden de ona geçti tabi. O gün bugündür hastalık nedir bilmiyoruz. Hala anne sütü alıyor ama önümüzdeki ay kesicem zaten. Ayrıca annem meme ca benim ve akciğerinde bir şeyler gözüküyordu tedavisi bittikten sonra. Dediler akciğere sıçradı dediler Işın’dan dediler o kadar kötü olduk ki çörek otu kullanmaya başladı ve bal polen karışımı filan hangisi faydalı oldu bilmiyorum ama annemin akciğeri tertemiz geldi son röntgende bronşitten gözüken lekeleri bile kayboldu. Çörek gerçekten mucize. Sirke anasıyla mayalamış elma sirkesini de hemen alıcam canım çok sağol.
Ben 15 kilo oğlumu taşıyorum yeri gelince kucağımda, napcan anacımm iş başa düşünceKiz esin tasisaydi ya suyu 10 kilo nasil tasidin
Çoğu anne öneriyor aslında blw yöntemini.ben şimdilik okuyorum inceliyorum henüz karar vermedim ama.Farklıdır canım sen incelendin mi? Uygulayabilir misin?
Hemen hemen aynıyız, hiç kilo vermedim ama 45 ile hamile kaldım 3 kilo aldım :)47,5 ile hamile kaldım
Kusarken 46 ya düştüm
Şimdi 48 oldu tam
Doktorun daha iyi bilir ama bebek ne kadar miyadında doğarsa o kadar bağışıklığı gelişiyor ,erken Doğum yapmamaya çalış yani 38-40 ları görür inş.Kızlar tepki vermeden cevaplayın :)
Sizinde burc takıntınız varmı bilmiyorum ama mağlum çoğumuzun bebeğinin burcu akrep olacak :) bu burcun iyiside var tabi kötüsüde. Ama ben hep en baştan beri terazi burcu olmasını çok geçirdim içimden. Geçen hesapladımda sezeryan olacağı için 2 hafta erken doğacak biraz daha önce doğursam hem burcu terazi oluyor hemde doğum iznime çıkar cıkmaz doğurmuş oluyorum doğum sonrasına daha cok iznim kalıyor. Sizin bu konuda OLUMLU yorumlarınız nedir:)
Valla ben terazi burcuyum, terazi burcu olsun çok isterdim ama hesap kitap yapmadan hamile kaldım ben, benimki ya akrep ya da yay olacak. Ablam akrep ve akrep olsun istemem asla. Ama sırf burç için erken doğurmak bence biraz saçma çünkü anne karnında 1 gün de kalsa faydası çokKızlar tepki vermeden cevaplayın :)
Sizinde burc takıntınız varmı bilmiyorum ama mağlum çoğumuzun bebeğinin burcu akrep olacak :) bu burcun iyiside var tabi kötüsüde. Ama ben hep en baştan beri terazi burcu olmasını çok geçirdim içimden. Geçen hesapladımda sezeryan olacağı için 2 hafta erken doğacak biraz daha önce doğursam hem burcu terazi oluyor hemde doğum iznime çıkar cıkmaz doğurmuş oluyorum doğum sonrasına daha cok iznim kalıyor. Sizin bu konuda OLUMLU yorumlarınız nedir:)
Oh iyi bari içim rahatladıBen 15 kilo oğlumu taşıyorum yeri gelince kucağımda, napcan anacımm iş başa düşünce
Sırf burç degilki yükselen daha çok etkiliyor onu napacan :)Kızlar tepki vermeden cevaplayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?