2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oooh ne güzel eline sağlık, dinlenirsin bari :)
Ay evet midemde bulanmasa nasıl canım yemek yemek istiyor anlatamam ama işte bir o kadarda bulanıyorum. Sen hiç korkma ağır taşıdın fite benim oğlan 13 kiloya yakın sürekli kucakta :) yorulmuşum ama temizlik yaparken sanırım belim baya bir ağrıyor bir de sol karnım ayağa kalktıkça batıyor. Akşam dinlenirim artık :)

Aynen canım orasıda öylede tabi gelişimini tamamlarsa ideal kiloya ulaşırsa felan benimki öyle bir varsayım işte :) benimde akrep iyi anlaştıklarımda var çevremde huysuz akreplerde var ana özellikleri ürtüyor biraz beni, biraz kıskanç ve kindarlar sanki

Çoğu anne öneriyor aslında blw yöntemini.ben şimdilik okuyorum inceliyorum henüz karar vermedim ama.
Ek gidaya zaten yaz basinda gececegimiz icin kafasindan asagiya yogurdu boca etmesi haslanmis havucu minciklayip her yere sıvaması cok dert olmuyo her ogun sonrasi yikaniyo :) ama benim bebegim ek gidaya basladigimiz ay 120 ikinci ay 200gr alinca baslarim blw ye dedim.ki blw demek sadece sebzeyi haslayip eline vermek degil uyku egitimide vermemelisin emzirmeyide kesmemelisin v.s. yani kontrol her anlamda bebekte olmali :) ben yapamadim.doktorumuzun verdigi tarifleri irmik mamalarini v.s. pisirup yedirdim kiloyu oyle toparladik ama beslenme saatlerini montessori egitimine gore duzenledim o yuzden simdi 18 aylik artik corbasini dahil dokmeden kendi iciyo...blw ci olmadanda ogrendi yani :)

Sezeryan saatini ona göre alırım şaka tabiki o kadarıda kısmet ))
Cnm bende burçta seçiciydim ama nasip kısmet tüp bebek olmasına rağmen özel bir ayarlama düşünmedim ne çıkarsa bahtima artık zilla zaten şimdiden inat bakalım kova akrep ne halt yiycez:)

Buna sanırım ancak doktor karar verebilir. Zamanı geldiğinde doktora sorarsanız sizi doğru yönlendirecektir.
Bana kalsa ben de çocuğum benim gibi ikizler olsun isterdim ama ya kendimi hazır hissetmiyorken hamile kalmış olacaktım ya da çok bekleyecektim. Zaten garantisi de yok, o ayı denk getiremesem 1 sene bekleyecem mi falan derken Allah’a teslim ettik kendimizi şimdi ya yay ya akrep olacak, ikisinin sen özellikleri pek bilmem. Hayırlısı bakalım.

Benim çocum bacaklarını açmadığı için öğrenemedik cinsiyetini yarın randevum var inşallah gösterir hani derler ya hareketlensin diye çikolata tatlı yenir ultrasona girmeden önce. Doğruluk payı nedir sizce

Alakası Yok ben oruçlu oruçlu gittim gene de içimde kıpır kıpırdı :)) vakti geldiyse haftası dolduysa ve pozisyon güzelse öğrenirsin

Corek otunu ben herkese soyluyorum ya tezgahin ustune koy kavanozu peynire salataya herseye ekleyin 1 cay kasigi gunde yeterli ust solunum yolu şifası
Kızlar çörek otu hamilelikte kullanılmaması gerek diye biliyorum rahimde kasılma gevşeme yaptığı icin düşüğe sebep olabiliyormuş kullanacak olanlar iyi araştırıp öyle kullansın.

Kızlar iyi akşamlar. . Ikı gundur kasıgımda ağrı var gecmedı. Alt tarafta. Yururkende sol tarafta adım atarken fılan yasayan varmı cıddıyetı varmı dr gitcem ona göre

Kızlar iyi akşamlar. . Ikı gundur kasıgımda ağrı var gecmedı. Alt tarafta. Yururkende sol tarafta adım atarken fılan yasayan varmı cıddıyetı varmı dr gitcem ona göre
Kanaman veya farklı bi akıntın yoksa bence normaldir canım. Bebek büyüdüğü için kaslar açılıyoakemikleragelişiyo. Normaldir bence

benimde yurudugumde sol tarfimd oluyor cnim doktora sormadim am gittigumde bebek iyiydi bidhki gittigimde sorucm ama

Blw yi de montessoriyi de beğeniyorum aslında ,dünyada zaten yıllardır uygulanıyormuş.Bakalım ben yapabilecek miyim?

Benimde niyetim en az 38i doldurması ama analık işte şuyuda şöyle olsun buyuda böyle olsun hergün bi cinslik
Bebekler icin birc yorumlari var.
Kızlar çörek otu hamilelikte kullanılmaması gerek diye biliyorum rahimde kasılma gevşeme yaptığı icin düşüğe sebep olabiliyormuş kullanacak olanlar iyi araştırıp öyle kullansın.
Yok hayatim ben sordum doktoruma.her seyin fazlasi zarar dedi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…