Ay evet midemde bulanmasa nasıl canım yemek yemek istiyor anlatamam ama işte bir o kadarda bulanıyorum. Sen hiç korkma ağır taşıdın fite benim oğlan 13 kiloya yakın sürekli kucakta :) yorulmuşum ama temizlik yaparken sanırım belim baya bir ağrıyor bir de sol karnım ayağa kalktıkça batıyor. Akşam dinlenirim artık :)Oooh ne güzel eline sağlık, dinlenirsin bari :)
Sezeryan saatini ona göre alırımSırf burç degilki yükselen daha çok etkiliyor onu napacan :)
Aynen canım orasıda öylede tabi gelişimini tamamlarsa ideal kiloya ulaşırsa felan benimki öyle bir varsayım işte :) benimde akrep iyi anlaştıklarımda var çevremde huysuz akreplerde varValla ben terazi burcuyum, terazi burcu olsun çok isterdim ama hesap kitap yapmadan hamile kaldım ben, benimki ya akrep ya da yay olacak. Ablam akrep ve akrep olsun istemem asla. Ama sırf burç için erken doğurmak bence biraz saçma çünkü anne karnında 1 gün de kalsa faydası çok
Oh iyi bari içim rahatladı
Benimde niyetim en az 38i doldurması ama analık işte şuyuda şöyle olsun buyuda böyle olsun hergün bi cinslikDoktorun daha iyi bilir ama bebek ne kadar miyadında doğarsa o kadar bağışıklığı gelişiyor ,erken Doğum yapmamaya çalış yani 38-40 ları görür inş.
Ek gidaya zaten yaz basinda gececegimiz icin kafasindan asagiya yogurdu boca etmesi haslanmis havucu minciklayip her yere sıvaması cok dert olmuyo her ogun sonrasi yikaniyo :) ama benim bebegim ek gidaya basladigimiz ay 120 ikinci ay 200gr alinca baslarim blw ye dedim.ki blw demek sadece sebzeyi haslayip eline vermek degil uyku egitimide vermemelisin emzirmeyide kesmemelisin v.s. yani kontrol her anlamda bebekte olmali :) ben yapamadim.doktorumuzun verdigi tarifleri irmik mamalarini v.s. pisirup yedirdim kiloyu oyle toparladik ama beslenme saatlerini montessori egitimine gore duzenledim o yuzden simdi 18 aylik artik corbasini dahil dokmeden kendi iciyo...blw ci olmadanda ogrendi yani :)Çoğu anne öneriyor aslında blw yöntemini.ben şimdilik okuyorum inceliyorum henüz karar vermedim ama.
Cnm bende burçta seçiciydim ama nasip kısmet tüp bebek olmasına rağmen özel bir ayarlama düşünmedim ne çıkarsa bahtima artık zilla zaten şimdiden inat bakalım kova akrep ne halt yiycez:)Sezeryan saatini ona göre alırımşaka tabiki o kadarıda kısmet ))
Kızlar tepki vermeden cevaplayın :)
Sizinde burc takıntınız varmı bilmiyorum ama mağlum çoğumuzun bebeğinin burcu akrep olacak :) bu burcun iyiside var tabi kötüsüde. Ama ben hep en baştan beri terazi burcu olmasını çok geçirdim içimden. Geçen hesapladımda sezeryan olacağı için 2 hafta erken doğacak biraz daha önce doğursam hem burcu terazi oluyor hemde doğum iznime çıkar cıkmaz doğurmuş oluyorum doğum sonrasına daha cok iznim kalıyor. Sizin bu konuda OLUMLU yorumlarınız nedir:)
Nekadar çok vermişsin
Ay maşallah. Ben çevremde çok kilo almış duyuyorum herkesi. Bende 3 kilo aldım 51le hamile kaldım. Seviniyodum az aldım diye meğer almayı bırak verenlerde varmış. Maşallah herkese51le hamile kaldım 52yim şu an. Bulantim istifram olmadi iştahım da açıktı Allaha şükür
Benim çocum bacaklarını açmadığı için öğrenemedik cinsiyetini yarın randevum var inşallah gösterirhani derler ya hareketlensin diye çikolata tatlı yenir ultrasona girmeden önce. Doğruluk payı nedir sizce
Kızlar çörek otu hamilelikte kullanılmaması gerek diye biliyorum rahimde kasılma gevşeme yaptığı icin düşüğe sebep olabiliyormuş kullanacak olanlar iyi araştırıp öyle kullansın.Corek otunu ben herkese soyluyorum ya tezgahin ustune koy kavanozu peynire salataya herseye ekleyin 1 cay kasigi gunde yeterli ust solunum yolu şifası
Kaç haftalıktı gittiğinde :)Alakası Yok ben oruçlu oruçlu gittim gene de içimde kıpır kıpırdı :)) vakti geldiyse haftası dolduysa ve pozisyon güzelse öğrenirsin
Kanaman veya farklı bi akıntın yoksa bence normaldir canım. Bebek büyüdüğü için kaslar açılıyoakemikleragelişiyo. Normaldir benceKızlar iyi akşamlar. . Ikı gundur kasıgımda ağrı var gecmedı. Alt tarafta. Yururkende sol tarafta adım atarken fılan yasayan varmı cıddıyetı varmı dr gitcem ona göre
benimde yurudugumde sol tarfimd oluyor cnim doktora sormadim am gittigumde bebek iyiydi bidhki gittigimde sorucm amaKızlar iyi akşamlar. . Ikı gundur kasıgımda ağrı var gecmedı. Alt tarafta. Yururkende sol tarafta adım atarken fılan yasayan varmı cıddıyetı varmı dr gitcem ona göre
Blw yi de montessoriyi de beğeniyorum aslında ,dünyada zaten yıllardır uygulanıyormuş.Bakalım ben yapabilecek miyim?Ek gidaya zaten yaz basinda gececegimiz icin kafasindan asagiya yogurdu boca etmesi haslanmis havucu minciklayip her yere sıvaması cok dert olmuyo her ogun sonrasi yikaniyo :) ama benim bebegim ek gidaya basladigimiz ay 120 ikinci ay 200gr alinca baslarim blw ye dedim.ki blw demek sadece sebzeyi haslayip eline vermek degil uyku egitimide vermemelisin emzirmeyide kesmemelisin v.s. yani kontrol her anlamda bebekte olmali :) ben yapamadim.doktorumuzun verdigi tarifleri irmik mamalarini v.s. pisirup yedirdim kiloyu oyle toparladik ama beslenme saatlerini montessori egitimine gore duzenledim o yuzden simdi 18 aylik artik corbasini dahil dokmeden kendi iciyo...blw ci olmadanda ogrendi yani :)
Bebekler icin birc yorumlari var.Benimde niyetim en az 38i doldurması ama analık işte şuyuda şöyle olsun buyuda böyle olsun hergün bi cinslik
Yok hayatim ben sordum doktoruma.her seyin fazlasi zarar dedi sadece.Kızlar çörek otu hamilelikte kullanılmaması gerek diye biliyorum rahimde kasılma gevşeme yaptığı icin düşüğe sebep olabiliyormuş kullanacak olanlar iyi araştırıp öyle kullansın.
Ben 15 kilo oğlumu taşıyorum yeri gelince kucağımda, napcan anacımm iş başa düşünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?