2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar iyi akşamlar. . Ikı gundur kasıgımda ağrı var gecmedı. Alt tarafta. Yururkende sol tarafta adım atarken fılan yasayan varmı cıddıyetı varmı dr gitcem ona göre
Devam ederse için rahat etsin diye git genede istersen ama ehvam yapma. Ben bi çok ağrıyı önemsemiyorum

B

Burclara cok takilma sekerim bir terazi olarak sana soyluyorum. Inanma fazla yani

Ben de bugün bütün evi sildim supurdum toz aldım çamaşır bulaşık banyo temizligi derken Pertim çıktı bi de bazayi açtım annem çok kızdı bana. Üstüne çarşıya da gittim sonuç suan ağrım var

Canım burc konusunu bilmem ama nekadar erken dogum yaparsan bebeginin kendine gelmesi okadar uzun sürüyo ya küvexe alıyolar yada uykudan gozunu acmiho bebek sütunun gelmeside gununu bekliyo sanki ben yadadim bunlari dana tavsiyem ne kadar kalirsa karninda okadar kar canım

Kızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
Ben ilk oğluma 51le hamile kalmıştım. Bulantı döneminde 48e düştüm 60la da doğum yaptım. Bu hamileliğimde 58 kiloydum bulantılar yüzünden 53e kadar düştüm şuan 56yım. Muhtemelen 65 kilo civarı doğum yaparım diye düşünüyorum. insallah daha fazla almam :)

Bademellaa testin sonucu verince bi gün içerisinde hemen çıkıyor mu ?

Aynı gün çıktı benimki

Ben kullanıyorum ve aynı sıkıntıyı yaşıyorum

Ben de kullanıyorum ama cilt rengime uyduğu için sorun yaşamadım şansıma. Sadece hemen emilmiyor ama güneşten korusun ve zararı olmasın da pek önemsemiyorum açıkcası gerisini :)

Ben de kullanıyorum ama cilt rengime uyduğu için sorun yaşamadım şansıma. Sadece hemen emilmiyor ama güneşten korusun ve zararı olmasın da pek önemsemiyorum açıkcası gerisini :)

Sanırım olay cilt rengi ile alakalı. Açık tenli isen çok sırıtmamıştır muhtelen.

Sanırım olay cilt rengi ile alakalı. Açık tenli isen çok sırıtmamıştır muhtelen.
Kireç sürdüm gibi diyorsun ya canım, benim normal rengim kireç gibi sanırım krem olduğu emilmediği için belli oluyor sadece, öyle diyeyim...
Çok rahatsız olduysan doktoruna bb krem tarzı bir şey sürebilir misin diye bir danış istersen? Hani belki bb krem ile solentayı karıştırıp sürsen filan o kadar rahatsız etmez görüntüsü seni?

Valla cnm bende akrep burcuyum ama kendimdeki en kotu huyum inatim baska kotu yani yok da burc bence isin bos kismi once bebislerin sagligi gelmeli ki doktorlarda bebek ne kadar anne karninda kalirsa okadar saglikli diyorlar zsmani folana kadar onlar icin en guvenli yer bence anne karni.zamanini bekle cnm bence bis ver burcu .

Evet canım zamanla büyüyo. Ve elinle bölüyosun. İster isteyen birine ver istersen küçük bi strece sar buzluğuna at. Ben difrizde biritirip isteyene dağıtıyordum.
Ben hic kg almadım ama göbek çok hızlı büyüdü sizin gobekler ne alemde Arkadaşlar?
Benim göbek mübarek 8 aylık. Hatta bugün metroya bindim, iki kişi sağolsun yer vermek istedi. Ama yerim yakındı zaten rahatsız etmek istemedim. Okadar belli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…