- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Ben kumral tenliyim cnm ondan mı kireç gibi duruyor ki. Senin ten rengin nedir
Galiba en fazla ben almisim yandim ben5 kilo malesef
Oruç tuttuğum için sabahları göbeğim var hele ki iftar yaptıktan sonra 6 aylık gibi oluyo :)Ben hic kg almadım ama göbek çok hızlı büyüdü sizin gobekler ne alemde Arkadaşlar?
Benim ilk zaman larımda oluyodu bide cok yoruldugumda demin oglumu yerden kaldırim derken kasıgıma bisey batar gibi oldu inanılmaz bi acıydi simdi de agrıyo bisey olurmu acabaKızlar iyi akşamlar. . Ikı gundur kasıgımda ağrı var gecmedı. Alt tarafta. Yururkende sol tarafta adım atarken fılan yasayan varmı cıddıyetı varmı dr gitcem ona göre
Ooo sen bayağı açık tenlisin demek cnm. Ama bak sen de krem ne güzel işe yarayacak en azından. O kadar yorum okudum bir tanesinde de ten rengine dair bir şey görmedim. Eczacımda çok övdü. Doktoruma kozmetik ürün kullanımı ile ilgili genel bir soru sormuştum cnm ve vücudun emeceği ürünleri ne kadar az kullanırsan o kadar iyi demişti o konudaki fikrini biliyorum yani. Ama ben yine de Bb ile denemeyi düşünüyorum cnm. Yeni bir tane alsam buna 120 lira verdim zaten kullandığım avene 80 lira 3. Bir güneş kremi hem fuzuli olacak hem de eşim sürekli müsrifsin diyor onun iyice diline düşecemKireç sürdüm gibi diyorsun ya canım, benim normal rengim kireç gibi sanırımkrem olduğu emilmediği için belli oluyor sadece, öyle diyeyim...
Çok rahatsız olduysan doktoruna bb krem tarzı bir şey sürebilir misin diye bir danış istersen? Hani belki bb krem ile solentayı karıştırıp sürsen filan o kadar rahatsız etmez görüntüsü seni?
Bende buğday tenliyim kireç gibi duruyor sürülmüyor
Bana da öyle dedi doktor başka doktora gidince de bebek değil eşi aşağıda dedi. Yani zaten o anlama geliyormuş galiba. Bebeğin eşi Rahim ağzını kapatmıyorsa sıkıntı değil toparlar yukarı çıkar 20.haftadan önce bunu söylemek erken diyorlar. Rahim ağzında ise bile çıkabiliyor ama işte sürekli dinlen bebek aşağıdaysa takipte ol ayakta durma yürüyüş yapma yat mümkünse inşallah sıkıntı olmaz. Bir de servikal uzunluğu ölçür kısalma olursa dikiş atabiliyorlar.Slm bende kasım anne si olucam inşaAlla son kontrolde bebek aşagda dedi doktor sağ taraf kasıkta daha önce bu durumu yasayan var mı çok korkuyorum mininigime birşey olacak diye
Hakikaten terazi burçları çok güzel ve zarif oluyor ama bebeğin anne karnındaki bir günü bile çok önemliymiş. Mesela benim erken doğum tehlikem var dua ediyorum dayansın diye. Zaten Kasım görünsek de çoğumuz ekimde doğurur 38 ortalama doğum zamanı.Daha erken zor olur ya 36. Hafta falan mı oluyor?Kızlar tepki vermeden cevaplayın :)
Sizinde burc takıntınız varmı bilmiyorum ama mağlum çoğumuzun bebeğinin burcu akrep olacak :) bu burcun iyiside var tabi kötüsüde. Ama ben hep en baştan beri terazi burcu olmasını çok geçirdim içimden. Geçen hesapladımda sezeryan olacağı için 2 hafta erken doğacak biraz daha önce doğursam hem burcu terazi oluyor hemde doğum iznime çıkar cıkmaz doğurmuş oluyorum doğum sonrasına daha cok iznim kalıyor. Sizin bu konuda OLUMLU yorumlarınız nedir:)
49.8 idim hamile kalmadan önceGaliba en fazla ben almisim yandim ben
Ben söylemesem hiç kimse anlamaz ve bakanda inanmıyo hiç karnım yok bu hafta biraz daha sertlik oluştu. Ultrasonda görmesem ben bile inanmıcamBen hic kg almadım ama göbek çok hızlı büyüdü sizin gobekler ne alemde Arkadaşlar?
Canım direkt bb kremi sürmek değil de solentanın içine bir damla damlatıp onun rengini hafiften değiştirsen mesela, çok da fark etmez sanki. Normalde bbler 20faktör koruma filan galiba, korumayabilir tek başına. Solenta 50faktör koruyor.Ooo sen bayağı açık tenlisin demek cnm. Ama bak sen de krem ne güzel işe yarayacak en azından. O kadar yorum okudum bir tanesinde de ten rengine dair bir şey görmedim. Eczacımda çok övdü. Doktoruma kozmetik ürün kullanımı ile ilgili genel bir soru sormuştum cnm ve vücudun emeceği ürünleri ne kadar az kullanırsan o kadar iyi demişti o konudaki fikrini biliyorum yani. Ama ben yine de Bb ile denemeyi düşünüyorum cnm. Yeni bir tane alsam buna 120 lira verdim zaten kullandığım avene 80 lira 3. Bir güneş kremi hem fuzuli olacak hem de eşim sürekli müsrifsin diyor onun iyice diline düşecem
Bb kremi bir deneyelim cnm belki işe yarar.
Ne güzel tutabiliyosun maşallah. Ben tutamıhorum hamileliğimin ilk zamanları bile istifra etmemiştim ama oruçluyken aç kalınca yattığım yerde hereketsizken bile istfra etmeye başladım.Oruç tuttuğum için sabahları göbeğim var hele ki iftar yaptıktan sonra 6 aylık gibi oluyo :)
Canim fermente mutfagimdan dogal gunes kremi alabilirsin %100 yenilebilir.kimyasal kullanmayin yaCanım direkt bb kremi sürmek değil de solentanın içine bir damla damlatıp onun rengini hafiften değiştirsen mesela, çok da fark etmez sanki. Normalde bbler 20faktör koruma filan galiba, korumayabilir tek başına. Solenta 50faktör koruyor.
Bende de gül var, bazen çıkıyor bazen gidiyor. Hamileliğimin ilk haftalarında çıktı tekrar yüzümde(komple çenemde). Gül için olan kremleri de çok fazla kullanmamak gerekiyormuş hamileyken. Doktorum da daha gebelik başında çıktıysa ilerleyen haftalarda lekeler artacaktır, çok koruman lazım cildini güneşten, rengin beyaz olduğu için güneş lekeleri hepten tetikler dedi. Lekelerden korusun da, yara gibi oluyorlar kabuk kabuk yoksa, insanın morali daha çok bozuluyor...
valla genelleme yapmıyorum benim tanıdığım tek akrep ablam ve lider ruhlu, dediği olmayınca kavga çıkaran kinci biri. ama bahtımıza ne çıkarsa artık, babası kova kendisi akrep olursa anası çekecek derdi sanırımAynen canım orasıda öylede tabi gelişimini tamamlarsa ideal kiloya ulaşırsa felan benimki öyle bir varsayım işte :) benimde akrep iyi anlaştıklarımda var çevremde huysuz akreplerde varana özellikleri ürtüyor biraz beni, biraz kıskanç ve kindarlar sanki
valla 6da kalktı beyfendi, bide bana surat yapıyo tek başıma gitmişim diye. ben o götürmedi diye surat yapıyorum o ayrı alemdeHey masallah sabah surda ne kaldi. Kalkmasinbende sabah erken uyaniyorum esimi uyandiriyorum sonra tamam hadi uyu deyip dalinca tekrar kaldiriyorum. Resmen cin iskencesi yapiyorum. Bugun 2 3 kez kaldirdim ogleyi gecince dedim aksama artik uyursun kalk
okadar işten sonra benimde ağrım oluyo canm dinlenince geçiyo şükürBen de bugün bütün evi sildim supurdum toz aldım çamaşır bulaşık banyo temizligi derken Pertim çıktı bi de bazayi açtım annem çok kızdı bana. Üstüne çarşıya da gittim sonuç suan ağrım var
yok yok yanmadın bende 5 kg aldım canımGaliba en fazla ben almisim yandim ben
rabbim hayırlı sonuçlar çıkartsın inşallah canım, dua et bol bol strest yapma bebişini düşünAmniyosentezin ön sonucu çıkacak bugun ararlar. Gece uyuyamadım gündüz uyuyamadım. Ne manyak ruyalar gördüm Allahım hayırlara çıkarsın. Şimdi bile kalbim pıtı pıtı atiyor.
3 malesefKızlar şuana kadar kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?