2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar iyi akşamlar. . Ikı gundur kasıgımda ağrı var gecmedı. Alt tarafta. Yururkende sol tarafta adım atarken fılan yasayan varmı cıddıyetı varmı dr gitcem ona göre
Benim ilk zaman larımda oluyodu bide cok yoruldugumda demin oglumu yerden kaldırim derken kasıgıma bisey batar gibi oldu inanılmaz bi acıydi simdi de agrıyo bisey olurmu acaba

Ooo sen bayağı açık tenlisin demek cnm. Ama bak sen de krem ne güzel işe yarayacak en azından. O kadar yorum okudum bir tanesinde de ten rengine dair bir şey görmedim. Eczacımda çok övdü. Doktoruma kozmetik ürün kullanımı ile ilgili genel bir soru sormuştum cnm ve vücudun emeceği ürünleri ne kadar az kullanırsan o kadar iyi demişti o konudaki fikrini biliyorum yani. Ama ben yine de Bb ile denemeyi düşünüyorum cnm. Yeni bir tane alsam buna 120 lira verdim zaten kullandığım avene 80 lira 3. Bir güneş kremi hem fuzuli olacak hem de eşim sürekli müsrifsin diyor onun iyice diline düşecem
Bende buğday tenliyim kireç gibi duruyor sürülmüyor

Bb kremi bir deneyelim cnm belki işe yarar.

Bir arkaşımız sebamed alıcam demişti geçmişte okudum alıntılayamadım deneyip öyle alsan daha iyi olur hem çok yağlı hemde sivilce yapıyor solentanın lekeler için olanını kullanmıştım ben memnun kalmıştım ama gebelikte kullanılanı denemedim almayı düşünüyordum vazgeçtim yorumlardan sonra

Slm bende kasım anne si olucam inşaAlla son kontrolde bebek aşagda dedi doktor sağ taraf kasıkta daha önce bu durumu yasayan var mı çok korkuyorum mininigime birşey olacak diye
Bana da öyle dedi doktor başka doktora gidince de bebek değil eşi aşağıda dedi. Yani zaten o anlama geliyormuş galiba. Bebeğin eşi Rahim ağzını kapatmıyorsa sıkıntı değil toparlar yukarı çıkar 20.haftadan önce bunu söylemek erken diyorlar. Rahim ağzında ise bile çıkabiliyor ama işte sürekli dinlen bebek aşağıdaysa takipte ol ayakta durma yürüyüş yapma yat mümkünse inşallah sıkıntı olmaz. Bir de servikal uzunluğu ölçür kısalma olursa dikiş atabiliyorlar.

Hakikaten terazi burçları çok güzel ve zarif oluyor ama bebeğin anne karnındaki bir günü bile çok önemliymiş. Mesela benim erken doğum tehlikem var dua ediyorum dayansın diye. Zaten Kasım görünsek de çoğumuz ekimde doğurur 38 ortalama doğum zamanı.Daha erken zor olur ya 36. Hafta falan mı oluyor?

Günaydınlar ben de kuvvetle muhtemel ekimciyim. Valla Allah sag salim dogmayi nasip etsin gerisi hiiic aklımda degil zaten burclara inancim yok benim.etkileri oldugunu düşünmüyorum. Ve 22 gun aradan sonra bugun doktor randevum var nihayet. Detayli ultrason icin tarih verir sanirim artik bana. Insallah yolundadır herşey . Dun cok kosturdum ayakta kaldim kızımı dogru dürüst hissedemedim. Aksam olsun bir an evvel haber alayim istiyorum. Var mi bugun kontrolü olan benden başka?

Amniyosentezin ön sonucu çıkacak bugun ararlar. Gece uyuyamadım gündüz uyuyamadım. Ne manyak ruyalar gördüm Allahım hayırlara çıkarsın. Şimdi bile kalbim pıtı pıtı atiyor.

Galiba en fazla ben almisim yandim ben
49.8 idim hamile kalmadan önce
Benim tartı manyak midir nedir 2 gunde 2 kilo aldığımı gösterdi dün. Toplamda 5.9 kilo almışım
2.5 kilo aldığımda 1 doktorumdan firca yedim. Kendi doktoruma geçtiğimiz çarşamba 16 hafta doldu 5 kilo aldim cok mu dedim çok dedi. Napicaz dedim hiç dedi önemsemedi. Ama dün tartıda 55 kusuru gorunce canim sıkıldı. Ustelik benim bir diyetim var çoğu seyi yiyemiyorum aç geziyorum. Napacagız?

Canım direkt bb kremi sürmek değil de solentanın içine bir damla damlatıp onun rengini hafiften değiştirsen mesela, çok da fark etmez sanki. Normalde bbler 20faktör koruma filan galiba, korumayabilir tek başına. Solenta 50faktör koruyor.

Bende de gül var, bazen çıkıyor bazen gidiyor. Hamileliğimin ilk haftalarında çıktı tekrar yüzümde(komple çenemde). Gül için olan kremleri de çok fazla kullanmamak gerekiyormuş hamileyken. Doktorum da daha gebelik başında çıktıysa ilerleyen haftalarda lekeler artacaktır, çok koruman lazım cildini güneşten, rengin beyaz olduğu için güneş lekeleri hepten tetikler dedi. Lekelerden korusun da, yara gibi oluyorlar kabuk kabuk yoksa, insanın morali daha çok bozuluyor...

Oruç tuttuğum için sabahları göbeğim var hele ki iftar yaptıktan sonra 6 aylık gibi oluyo :)
Ne güzel tutabiliyosun maşallah. Ben tutamıhorum hamileliğimin ilk zamanları bile istifra etmemiştim ama oruçluyken aç kalınca yattığım yerde hereketsizken bile istfra etmeye başladım.

Canim fermente mutfagimdan dogal gunes kremi alabilirsin %100 yenilebilir.kimyasal kullanmayin ya yemediginiz bir seyi cildinize suremyin senelece gratiste yoneticilik yaptim su kimyasaldan uzak durun artik soyledigime bi bak istersen instagramdan bak once onlarin hesabina

valla genelleme yapmıyorum benim tanıdığım tek akrep ablam ve lider ruhlu, dediği olmayınca kavga çıkaran kinci biri. ama bahtımıza ne çıkarsa artık, babası kova kendisi akrep olursa anası çekecek derdi sanırım
valla 6da kalktı beyfendi, bide bana surat yapıyo tek başıma gitmişim diye. ben o götürmedi diye surat yapıyorum o ayrı alemde yine kendini haklı çıkarttı
okadar işten sonra benimde ağrım oluyo canm dinlenince geçiyo şükür
Galiba en fazla ben almisim yandim ben
yok yok yanmadın bende 5 kg aldım canım yanacaksak beraber yanarız anacım
Amniyosentezin ön sonucu çıkacak bugun ararlar. Gece uyuyamadım gündüz uyuyamadım. Ne manyak ruyalar gördüm Allahım hayırlara çıkarsın. Şimdi bile kalbim pıtı pıtı atiyor.
rabbim hayırlı sonuçlar çıkartsın inşallah canım, dua et bol bol strest yapma bebişini düşün dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…