- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Bende solante pregna almayı dusunuyorum ama sanki onun da bir iki çeşidi var bı dışı kahverengi olanı gördüm bide pembe aralarında ne fark var acaba ?bilen var miBen de kullanıyorum ama cilt rengime uyduğu için sorun yaşamadım şansıma. Sadece hemen emilmiyor ama güneşten korusun ve zararı olmasın da pek önemsemiyorum açıkcası gerisini :)
Canım çok yanlış kişiye yazdın, ben düğününe bile hafif bir ruj ve eyeliner ile gitmiş bir insanımCanim fermente mutfagimdan dogal gunes kremi alabilirsin %100 yenilebilir.kimyasal kullanmayin yayemediginiz bir seyi cildinize suremyin senelece gratiste yoneticilik yaptim su kimyasaldan uzak durun artik soyledigime bi bak istersen instagramdan bak once onlarin hesabina
Sen mor olanı almalısın canım gebeler için olan o.Bende solante pregna almayı dusunuyorum ama sanki onun da bir iki çeşidi var bı dışı kahverengi olanı gördüm bide pembe aralarında ne fark var acaba ?bilen var mi
Bayramda kısmetse geleyim de ben de yicem boyozuGece ruyamda gorunce sabah kostum pastaneye boyoz aldim iki tane kasiyer ayri soruyo yumurta almiycakmisiniz servis elemani ayri soruyo tuhaf tuhaf bakiyolar :) izmirli olmakta zor arkadas illa boyozun yaninda yumurta yiycen hayir yani kokusuna dayanabilsem bile pastanede 1 saat kaynamis yesermis yumurtayi niye yiyim :) nerdeyse bana boyoz vermiyceklerdi o derece
Anladım cnm sagolasinSen mor olanı almalısın canım gebeler için olan o.
Canım solante pregna hamilelik için özel üretilmiş bir güneş kremi, pembe pakette olan. Hem hamilelik lekesi oluşumuna karşı hem de hamileyken hassaslaşan cildi güneşten koruma için demişti doktorum.Bende solante pregna almayı dusunuyorum ama sanki onun da bir iki çeşidi var bı dışı kahverengi olanı gördüm bide pembe aralarında ne fark var acaba ?bilen var mi
Bir arkaşımız sebamed alıcam demişti geçmişte okudum alıntılayamadım deneyip öyle alsan daha iyi olur hem çok yağlı hemde sivilce yapıyor solentanın lekeler için olanını kullanmıştım ben memnun kalmıştım ama gebelikte kullanılanı denemedim almayı düşünüyordum vazgeçtim yorumlardan sonra
Sagol tatlimCanım solante pregna hamilelik için özel üretilmiş bir güneş kremi, pembe pakette olan. Hem hamilelik lekesi oluşumuna karşı hem de hamileyken hassaslaşan cildi güneşten koruma için demişti doktorum.
Kahverengi pakette dediğin solante pigmenta, o hamilelik için değil de normal zamanda kullanmak için diye biliyorum, özellikle pigmentasyona yani ciltte oluşacak güneş lekesine karşı bir güneş kremi.
Ayy çok sevindim maşallah size canımSelam guzel anneler..Dün belimi incittim bugün işe gitmedim aslında doktora gidicektim sabah kalkınca daha iyi hissettim..Bugün evdeyim tembellik yapıyorum Aşkı memnu varmış onu izliyorumBu arada Cumaretesi bebişim cinsiyeti %100 kesinlesti..Pipiyi gördük artık..Ha bide Fermente mutfagım konusu donmüş merak edip inceledim ve simdilik rollon ve diş macunu siparişi verdim bakalım bi deneyelim devamı isteriz..Neyse benden bu kadar hepinize sevgiler..
ben 3 haftadır doktora gitmedm canım, haftaya çağırdı ozaman belli olacak. bi arkadaşım başka bi özel hastanede yaptırmış en uygunu 150 tl imiş, diğer hastanelerde fiyat 500e kadar bile çıkıyomuş. ben ne yaparım nerde yaptırırım bilmiyorum şuanKızlar detaylı ultarason için gün alan varmı. özel hastanede de ayrıca randevu alınıyor mu yoksa doktorunuz gittiğinde bakıyor mu. Henüz randevu almadım ama devlette 1-2 ay dolu oluyor diyorlar.
A evet tabi bak bende şimdi eski yazdığıma baktım çörek otu hamile kaldığımda bıraktım onu yazmamışım kusura bakmayın hamilelik bittiktne sonra tekrar başlıycam çörek otu düşüğe sebep oluyor diye okumuştum.Kızlar çörek otu hamilelikte kullanılmaması gerek diye biliyorum rahimde kasılma gevşeme yaptığı icin düşüğe sebep olabiliyormuş kullanacak olanlar iyi araştırıp öyle kullansın.
Bana 3 hafta sonra kontrole gel dedi o zaman 1o. Haftamizda olucaz..Ona gore detaylı ultrasona karar veririz dedi..Ama 2. Li testi yapan doktor 20. Hafta detaylı icin randevu alırsın demişti doktor..Gerçi ben simdi hastane degistiricem orda da aynıdir sanirimKızlar detaylı ultarason için gün alan varmı. özel hastanede de ayrıca randevu alınıyor mu yoksa doktorunuz gittiğinde bakıyor mu. Henüz randevu almadım ama devlette 1-2 ay dolu oluyor diyorlar.
Selam guzel anneler..Dün belimi incittim bugün işe gitmedim aslında doktora gidicektim sabah kalkınca daha iyi hissettim..Bugün evdeyim tembellik yapıyorum Aşkı memnu varmış onu izliyorumBu arada Cumaretesi bebişim cinsiyeti %100 kesinlesti..Pipiyi gördük artık..Ha bide Fermente mutfagım konusu donmüş merak edip inceledim ve simdilik rollon ve diş macunu siparişi verdim bakalım bi deneyelim devamı isteriz..Neyse benden bu kadar hepinize sevgiler..
ben gun almadim 22 . haftada gel dedi doktorum o zaman radyologtab randevu aliriz dedi zaten kendi doktorun bakmiyor ayrintiliya ya radyolog yada perinatolog bakiyor gittigumde gunune karar vericez artikKızlar detaylı ultarason için gün alan varmı. özel hastanede de ayrıca randevu alınıyor mu yoksa doktorunuz gittiğinde bakıyor mu. Henüz randevu almadım ama devlette 1-2 ay dolu oluyor diyorlar.
Ya gecmis olsun yorma kendini...fermente mutfagimi ben tavsiye edip duruyorum siteden aticaklar beni reklam yapiyorum diyeSelam guzel anneler..Dün belimi incittim bugün işe gitmedim aslında doktora gidicektim sabah kalkınca daha iyi hissettim..Bugün evdeyim tembellik yapıyorum Aşkı memnu varmış onu izliyorumBu arada Cumaretesi bebişim cinsiyeti %100 kesinlesti..Pipiyi gördük artık..Ha bide Fermente mutfagım konusu donmüş merak edip inceledim ve simdilik rollon ve diş macunu siparişi verdim bakalım bi deneyelim devamı isteriz..Neyse benden bu kadar hepinize sevgiler..
Cnm aç gezince kg aliyosun vücut yediğini depoluyor listeni yenilesin diyetisyen49.8 idim hamile kalmadan önce
Benim tartı manyak midir nedir 2 gunde 2 kilo aldığımı gösterdi dün. Toplamda 5.9 kilo almışım
2.5 kilo aldığımda 1 doktorumdan firca yedim. Kendi doktoruma geçtiğimiz çarşamba 16 hafta doldu 5 kilo aldim cok mu dedim çok dedi. Napicaz dedim hiç dedi önemsemedi. Ama dün tartıda 55 kusuru gorunce canim sıkıldı. Ustelik benim bir diyetim var çoğu seyi yiyemiyorum aç geziyorum. Napacagız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?