Canım özelde nasıl bilmiyorum ama fakültede 16. Haftada aramaya başla ancak randevu alabilirsin dediler çok yogunmus perinatolog Ama heryerde aynimidir bilmiyorumKızlar detaylı ultarason için gün alan varmı. özel hastanede de ayrıca randevu alınıyor mu yoksa doktorunuz gittiğinde bakıyor mu. Henüz randevu almadım ama devlette 1-2 ay dolu oluyor diyorlar.
Severim onun pipisini sağlıkla gelsin sanada geçmiş olsun cnm.detaylı için burdan randevu aldım 3 temmuza ama erkek kardeşim evlenecek malatyaya gidicem ordaki dr aradım sordum burda 450 tl dedi orda 75 :))) gelmeden 1 gun önce ara ameliyatlarım randevularimi düzenleyelim ranyologla brnde girerim usg ye dedi şu an malatya fikri acayip cazip bakalimSelam guzel anneler..Dün belimi incittim bugün işe gitmedim aslında doktora gidicektim sabah kalkınca daha iyi hissettim..Bugün evdeyim tembellik yapıyorum Aşkı memnu varmış onu izliyorumBu arada Cumaretesi bebişim cinsiyeti %100 kesinlesti..Pipiyi gördük artık..Ha bide Fermente mutfagım konusu donmüş merak edip inceledim ve simdilik rollon ve diş macunu siparişi verdim bakalım bi deneyelim devamı isteriz..Neyse benden bu kadar hepinize sevgiler..
Valla bende tatli hic yiyemiyorum yedigim yesil sebzeler ekai meyveler bide bu ara doktor artik gaftada en az bir balik yemelisin dedi o var bakalim sen 50 kilo biseymissin en fazla 65 olursun ben suan 95 im üc basamagi gorcem sanirim49.8 idim hamile kalmadan önce
Benim tartı manyak midir nedir 2 gunde 2 kilo aldığımı gösterdi dün. Toplamda 5.9 kilo almışım
2.5 kilo aldığımda 1 doktorumdan firca yedim. Kendi doktoruma geçtiğimiz çarşamba 16 hafta doldu 5 kilo aldim cok mu dedim çok dedi. Napicaz dedim hiç dedi önemsemedi. Ama dün tartıda 55 kusuru gorunce canim sıkıldı. Ustelik benim bir diyetim var çoğu seyi yiyemiyorum aç geziyorum. Napacagız?
Saglikla gelsin vatanına milletine sizler hayırlı evlat olsun insBiz de dün ben kesin cinsiyeti öğrendik. Oğlumuz geliyor inşallah
Ben de aldım 5 kilo canım üzülme yalnız değilsin :) Doktor fazla değil, normal dedi.Galiba en fazla ben almisim yandim ben
İdeal kilomda değilim halen ama kızım bana iyilik yaptı kusmak ne kadar işkence gibi gelmişse de. Annem fit olsun bana hamileyken dedi sanırım :)Nekadar çok vermişsin
Bizde ayni durumdayizİdeal kilomda değilim halen ama kızım bana iyilik yaptı kusmak ne kadar işkence gibi gelmişse de. Annem fit olsun bana hamileyken dedi sanırım :)
Şimdiye netleşmesi gerekirdi benden ileridesiniz gün olarak. Bacağını açamasa da size sunu bunu ye diyip geri çağırması gerekiyordu bence. Benim doktorum söylemedi 16. Haftayı geçsin öyle dedi o bile söylediyse :) sizin hayli söylemesi lazım. Ben meraktan çatlarım ayrıntılı ultrason 20. Haftadan somra çünkü.Selam kızlar herkes iyidir inşallah çoğumuz cinsiyetleri öğrenmişiz. Benim bi oğlum var geçen haftaki kontrolümde doktor “ buda erkek sanki yaa “ dedi ama pipi falan bişey göstermediodasına geçtiğimde ısrarla ben sordum erkek dediniz yüzde kaç ihtimal dedim. Ee yüzde yüz diyelimdedi. Kız istediğimdenmidir nedir hala kafamda kesinleştiremedim cinsiyeti bide bebeğim ters duruyormuş ama bu haftalarda sorun değilmiş öyle söyledi. ayrıntılı ultrasonu bekliyorum önce sağlıklı olsunlar önemli olan o ama belki kızdır diyorum hala
:) baştaki şanssızlık şimdi şans oldu ne kadar ilginç bir dünya.Bizde ayni durumdayiz
Şimdiye netleşmesi gerekirdi benden ileridesiniz gün olarak. Bacağını açamasa da size sunu bunu ye diyip geri çağırması gerekiyordu bence. Benim doktorum söylemedi 16. Haftayı geçsin öyle dedi o bile söylediyse :) sizin hayli söylemesi lazım. Ben meraktan çatlarım ayrıntılı ultrason 20. Haftadan somra çünkü.
Sev teyzesiiiiiSeverim onun pipisini sağlıkla gelsin sanada geçmiş olsun cnm.detaylı için burdan randevu aldım 3 temmuza ama erkek kardeşim evlenecek malatyaya gidicem ordaki dr aradım sordum burda 450 tl dedi orda 75 :))) gelmeden 1 gun önce ara ameliyatlarım randevularimi düzenleyelim ranyologla brnde girerim usg ye dedi şu an malatya fikri acayip cazip bakalim
İyiki de önermişsin benim eşim son zamanlarda diş macunları icin söylenip duruyordu..Cok iyi denk geldi valla..umarım memnun kalırız..Sizinde mi cinsiyet bizim gibi kesinleşmemişti...Ay bu veletler şimdiden oynatıyo ya biziYa gecmis olsun yorma kendini...fermente mutfagimi ben tavsiye edip duruyorum siteden aticaklar beni reklam yapiyorum diyeaman napiym anne olduktan sonra her seyin organigine dogalina sardim yapcak bisey yok bizde insallah persembe gunu artik kesin ogreniriz su cinsiyeti umarim cok heycanliyimmmm
All bi göstermeyen daha...Hadi kesinlesir inşallah artıkGozunuz aydın canimben de bu hafta gidicem bakalım kendini artık göstericek mi
Evet ya tosbag oynatip duruyo bizi artik persembe ogreniriz umarimmmİyiki de önermişsin benim eşim son zamanlarda diş macunları icin söylenip duruyordu..Cok iyi denk geldi valla..umarım memnun kalırız..Sizinde mi cinsiyet bizim gibi kesinleşmemişti...Ay bu veletler şimdiden oynatıyo ya bizi
Yani aslinda durumumdan hic memnun degilim kusmaktan bogazim yara oldu iki gundur resmen agliyorum kusarken...midemle ilgili en ufak bir fikrim yok açmiyim tokmuyum ne hissediyorum bilmiyorum...tek artisi kilo konusu bu durumun gibi:) baştaki şanssızlık şimdi şans oldu ne kadar ilginç bir dünya.
Bir arkaşımız sebamed alıcam demişti geçmişte okudum alıntılayamadım deneyip öyle alsan daha iyi olur hem çok yağlı hemde sivilce yapıyor solentanın lekeler için olanını kullanmıştım ben memnun kalmıştım ama gebelikte kullanılanı denemedim almayı düşünüyordum vazgeçtim yorumlardan sonra
Canım direkt bb kremi sürmek değil de solentanın içine bir damla damlatıp onun rengini hafiften değiştirsen mesela, çok da fark etmez sanki. Normalde bbler 20faktör koruma filan galiba, korumayabilir tek başına. Solenta 50faktör koruyor.
Bende de gül var, bazen çıkıyor bazen gidiyor. Hamileliğimin ilk haftalarında çıktı tekrar yüzümde(komple çenemde). Gül için olan kremleri de çok fazla kullanmamak gerekiyormuş hamileyken. Doktorum da daha gebelik başında çıktıysa ilerleyen haftalarda lekeler artacaktır, çok koruman lazım cildini güneşten, rengin beyaz olduğu için güneş lekeleri hepten tetikler dedi. Lekelerden korusun da, yara gibi oluyorlar kabuk kabuk yoksa, insanın morali daha çok bozuluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?