2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar detaylı ultarason için gün alan varmı. özel hastanede de ayrıca randevu alınıyor mu yoksa doktorunuz gittiğinde bakıyor mu. Henüz randevu almadım ama devlette 1-2 ay dolu oluyor diyorlar.
Canım özelde nasıl bilmiyorum ama fakültede 16. Haftada aramaya başla ancak randevu alabilirsin dediler çok yogunmus perinatolog Ama heryerde aynimidir bilmiyorum

Severim onun pipisini sağlıkla gelsin sanada geçmiş olsun cnm.detaylı için burdan randevu aldım 3 temmuza ama erkek kardeşim evlenecek malatyaya gidicem ordaki dr aradım sordum burda 450 tl dedi orda 75 :))) gelmeden 1 gun önce ara ameliyatlarım randevularimi düzenleyelim ranyologla brnde girerim usg ye dedi şu an malatya fikri acayip cazip bakalim

Valla bende tatli hic yiyemiyorum yedigim yesil sebzeler ekai meyveler bide bu ara doktor artik gaftada en az bir balik yemelisin dedi o var bakalim sen 50 kilo biseymissin en fazla 65 olursun ben suan 95 im üc basamagi gorcem sanirim

Selam kızlar herkes iyidir inşallah çoğumuz cinsiyetleri öğrenmişiz. Benim bi oğlum var geçen haftaki kontrolümde doktor “ buda erkek sanki yaa “ dedi ama pipi falan bişey göstermediodasına geçtiğimde ısrarla ben sordum erkek dediniz yüzde kaç ihtimal dedim. Ee yüzde yüz diyelimdedi. Kız istediğimdenmidir nedir hala kafamda kesinleştiremedim cinsiyetibide bebeğim ters duruyormuş ama bu haftalarda sorun değilmiş öyle söyledi. ayrıntılı ultrasonu bekliyorum önce sağlıklı olsunlar önemli olan o ama belki kızdır diyorum hala

Hayirli pazartesiler bayanlar. Benim icin bugun biraz sarhos gibi geciyor. Dun gece kvler tatile gidiyolarmis bana gecerken ugrayacaklardi beni gormeye. Sabaha orda oluruz dedi. Uyuyamadim ya telefonu duyamazsam diye. Sabahleyin oyle yogun sigara kokusuyla uyandim ki dedim bu bulantilar nolcak yani Geldiler bi kahve yaptim oturduk yarim saat filan. Kahve yaparken kv diyo yapma otur sen annem diyor yapsin is aksama kadar yatiyor dedim anne vaaar anne var. Sonra kv kahve bardaklarini topladi mutfaga goturdu. Cinsiyet belli mi diyolar. Dedim belli degil haftaya gosterirse belli olur. Kv belki dogumuma gelebilirmis. Dedim cok sevinirim yalniz olcam cunku bi yardim eden fikri cazip geldi. bana bi suru zeytin tereyag limon nar eksisi tursu filan getirmis. Diyi tatli mi aseriyosun eksi mi dedim daha bisey asermiyorum Onlar gitti 1 saat uyuyabildim ancak. Bugunu sargos gibi geciririm artik. Kalkimde kahvalti yapim

Şimdiye netleşmesi gerekirdi benden ileridesiniz gün olarak. Bacağını açamasa da size sunu bunu ye diyip geri çağırması gerekiyordu bence. Benim doktorum söylemedi 16. Haftayı geçsin öyle dedi o bile söylediyse :) sizin hayli söylemesi lazım. Ben meraktan çatlarım ayrıntılı ultrason 20. Haftadan somra çünkü.

Ayrıntılıdan önce başka doktora mı görünsem acaba:) sen en son ne zaman gittin canım söyledimi senin doktor belli mi

Sev teyzesiiiii Valla şoyle duydukça bende dogumu bile sehir dışı yapasım geliyor..Hiiiiç düsunme Malatyada yaptır..Hiçbir farklı yöntem uygulamıyorlar sonuçta..Gerek yok o kadar para vermeye bence

İyiki de önermişsin benim eşim son zamanlarda diş macunları icin söylenip duruyordu..Cok iyi denk geldi valla..umarım memnun kalırız..Sizinde mi cinsiyet bizim gibi kesinleşmemişti...Ay bu veletler şimdiden oynatıyo ya bizi

Evet ya tosbag oynatip duruyo bizi artik persembe ogreniriz umarimmm bebek icin pisik kremi yerine yine onlarin kantaronyagini kullaniyorum pamuga dokup siliyodum 10dk sonra kizarikligini almis oluyodu aklinda olsun.zaten ek gidaya gecince eksi maya aldim ordan sirden maya aldim peyniri ekmegi kendim yaomaya basladim sonra sirke anasini kesfettim sirkeyide evde yapiyorum derken abonesi oldum

:) baştaki şanssızlık şimdi şans oldu ne kadar ilginç bir dünya.
Yani aslinda durumumdan hic memnun degilim kusmaktan bogazim yara oldu iki gundur resmen agliyorum kusarken...midemle ilgili en ufak bir fikrim yok açmiyim tokmuyum ne hissediyorum bilmiyorum...tek artisi kilo konusu bu durumun gibi

Cnm vazgeçme ama bir deneme fırsatın varsa önce bir dene. Yüzünde nasıl duracak bir bak. Yoksa yorumlar gerçekten çok iyi ve memnun kalan çok kişi var. Bir de hamileler için üretilmiş bir ürün. Önce test et yani cnm.

Deneyeceğim cnm. Diğer güneş kremim de ten rengi onun ile bir deneyceğim. Teşekkür ederim cnm.
İhmal etme o zaman cnm iyice artmasın. Benim de lazerden aonra lekelerim oldu geçmiyor ama güneşten korumasam acayip koyulaşıyor. Birde gebelik korkuyorum açıkcası. O yüzden bu kadar hassasım krem konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…