2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayrıntılıdan önce başka doktora mı görünsem acaba:) sen en son ne zaman gittin canım söyledimi senin doktor belli mi
Ben 16+4 ken gittim. Şu an 17+2yim. Doktorum cinsiyetini 16. Haftanın ortasında söyleyeceğim dedi ona göre randevu almıştım zaten. Gittiğimde cinsiyet ne hissediyorsun dedi kız dedim kız evet dedi. O yüzden oranını sormadım çünkü kendisi emin değilse söylemiyor. Bence gidebilirsin başka doktora. Çünkü 12 haftalıkken başka doktora gitmiştim taaa o zaman kız gibi yüzde 60 demişti. Bildi yani o da. Benim ayrıntılı 22 gün sonra.

Yani aslinda durumumdan hic memnun degilim kusmaktan bogazim yara oldu iki gundur resmen agliyorum kusarken...midemle ilgili en ufak bir fikrim yok açmiyim tokmuyum ne hissediyorum bilmiyorum...tek artisi kilo konusu bu durumun gibi
Benim 12. Haftada geçti gibiydi sonra 14. Haftada bi geri geldi 2 kg verdim 1,5 haftada. Şimdi de eh işte. İştahım yok benim de hala. 18. Haftadayım düşün. Arada kustugum da oluyor. Sabredeceğiz başka hiçbir çare yok. İlaç (vitamin, kan ilacı) verdi artık doktorum 4. Ay bittiği için. Onlar da bulantı yapacak biraz dedi. El mahkum bebek için içiyorum. Bulandırıyor da gerçekten.

Allah yardimcimiz olsun 5bucuk ay filan kaldi...sayili gun bitecek bi sekilde

Canım sen de ihmal etme. İnşallah karıştırınca istediğin gibi olur da hem pahalı hem yepyeni koca paket, kullanırsın bu şekilde... Tamam çocuğun sağlığını etkilemediği sürece önemli değil bizde sivilce mi çıkmış leke mi çıkmış ama insan aynanın önünden geçerken şöyle bi beğenmek de istiyor kendini. Zaten göbüş çıktı, kıyafetler değişti... Güneş lekesi engelleyebileceğimiz bir şeyken niye moralimizi bozalım ki hamiş hamiş

Bu hormonlar tüylenme de yaptı benim yüzümde. Bende bu gül çıktı mı yüzdeki tüyleri de almak yasak bu arada. O yüzden leke çıkmasın da tüy yasağı olmasın istiyorum bir yandan

Benimki bundan bi önceki randevumda yani 12 13 hafta falan şimdi söylemem 16 20hafta arası kesinleşiyor demişti. İlk oğlumda 15. Haftada pipisini gösteren doktorum bu defa hiçbişey göstermedi buda erkek sanki yaa dedi sadece. Öyle bişeyki kız isteğimin yanı sıra bende kız hissediyorum. Takıntılı değilim ikincide erkek olsa yine benim canımın parçası. Sağlıklı olması herşeyden önce.ama nedense kız hissediyorum. Doktorum banada sormuştu ultrasondan önce ne hissediyorsun diye kız demiştim:)) benim ayrıntılıda 16gün sonra dayanamayıp başka biyere gidicem herhalde:)

Ay maşallah. Ben çevremde çok kilo almış duyuyorum herkesi. Bende 3 kilo aldım 51le hamile kaldım. Seviniyodum az aldım diye meğer almayı bırak verenlerde varmış. Maşallah herkese
Ilk aylarda çok alınmıyor normalde bünyeniz kilo almaya müsait değilse. Son aylar artıyor kilo :) ilk kızımda 50 ile hamile kalmıştım 63le dogurdum. Ilk aylar stres yapiyodum ben de çok yememe rağmen niye almıyorum diye

Kızlar detaylı ultarason için gün alan varmı. özel hastanede de ayrıca randevu alınıyor mu yoksa doktorunuz gittiğinde bakıyor mu. Henüz randevu almadım ama devlette 1-2 ay dolu oluyor diyorlar.
Ben aldim canim. 14.haftamda kontrole gittigimde doktorum simdiden al dedi. Ozel hastaneye gidiyorum zaten ordan aldim randevumuda. 20. Haftama randevu verdiler. Haftaya carsamba giriyorum Allah kismet ederse :)

Merhabalar kızlar... yine döktürmüşsünüz Ben de şu an hiç kilo almadım kusarken -1 falandım. O geri geldi. Hedefim ilk 4 ay almamadıktı zaten çok şükür başardım. Şimdi 6 ayda max 3 planlıyorum.

Bana da doktorum 22 sine gün verdi hiç ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi bile. 20 haftalık falan oluyorum galiba bi şey düşünmüştür. Ben de heyecandan unutmuşum tabi sormayı.

Bana da doktorum 22 sine gün verdi hiç ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi bile. 20 haftalık falan oluyorum galiba bi şey düşünmüştür. Ben de heyecandan unutmuşum tabi sormayı.
Zaten doktora gitmeden onuda soriym bunuda soriym o nolcak bu nolcak 50 tane soru oluyo kafamda.... sonra aa tamam hadi iyi gunler diyip cikiyorum doktorun yanindan

Bak yine durup dururken ayar oldum..Ben bu hafta demir vitaminine basladım bide onun yanında doktor yine halsizlik falan olursa diye ocean mumy yazdı..Bi gittim ne demiri ne digerini ödemiyor devlet..Mübarek ayda ilaca 200 lira veriyorumm..Bunların devletin ödedidi muadili de yokmus..Yahu veremeyenler napıyor cok merak ediyorum

Cnm aç gezince kg aliyosun vücut yediğini depoluyor listeni yenilesin diyetisyen
Aç dediysem, ajite ediyorum canım..Aç değilim ama canımın istediğini yiyemiyorum. Hem benim diyet kalori diyeti değil, kan pıhtılaşmasına karşı metionin fakiri diyet guzum.

Canım özelde nasıl bilmiyorum ama fakültede 16. Haftada aramaya başla ancak randevu alabilirsin dediler çok yogunmus perinatolog Ama heryerde aynimidir bilmiyorum
Ben bugün gittim doktora umuttepeden al dediler umuttepeye gittim sonra telefon numarası verdiler 20.haftana girince aramak için. Çok mu sıra oluyo şimdiden başlıyımmı aramaya. Sende izmittesin sanırım

Ne güzel tutabiliyosun maşallah. Ben tutamıhorum hamileliğimin ilk zamanları bile istifra etmemiştim ama oruçluyken aç kalınca yattığım yerde hereketsizken bile istfra etmeye başladım.
Ben de ilk denedim zaten iyi hissedersem devam edicem dedim ve baktım iyi gidiyo devam ettim ama sen baya kötü oluyormuşsun tutmaman iyi dinimizde bu konuda izin de var zaten :)

Kizlar omega3 kullaniyorsaniz ocean plus 50 kapsul nette indirimde. 10lu paket 350 tlye. Az once ben aldim kari-koca kullancaz. Eger kullanan varsa bi baksin nete. Fiyati bayagi uygun. Normalde pahali bi marka

oov çokmuş ya cidden alamayanlar napıyoo
AY ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR AMNİYOSENTEZ TESTİNİN ÖN RAPORU TEMİZ ÇIKTI HAMİŞLER!
ohh çok sevindim canım, kalbim ferahladı. rabbim ömrünü hayırlı eylesin kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…