Canım sen de ihmal etme. İnşallah karıştırınca istediğin gibi olur da hem pahalı hem yepyeni koca paket, kullanırsın bu şekilde... Tamam çocuğun sağlığını etkilemediği sürece önemli değil bizde sivilce mi çıkmış leke mi çıkmış ama insan aynanın önünden geçerken şöyle bi beğenmek de istiyor kendini. Zaten göbüş çıktı, kıyafetler değişti... Güneş lekesi engelleyebileceğimiz bir şeyken niye moralimizi bozalım ki hamiş hamiş
Bu hormonlar tüylenme de yaptı benim yüzümde. Bende bu gül çıktı mı yüzdeki tüyleri de almak yasak bu arada. O yüzden leke çıkmasın da tüy yasağı olmasın istiyorum bir yandan
Aynen ya bebişi görünce beyne reset atılıyorZaten doktora gitmeden onuda soriym bunuda soriym o nolcak bu nolcak 50 tane soru oluyo kafamda.... sonra aa tamam hadi iyi gunler diyip cikiyorum doktorun yanindan
AY ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR AMNİYOSENTEZ TESTİNİN ÖN RAPORU TEMİZ ÇIKTI HAMİŞLER![/QUOTE
Gözün aydın canım.
AY ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR AMNİYOSENTEZ TESTİNİN ÖN RAPORU TEMİZ ÇIKTI HAMİŞLER!
Bak yine durup dururken ayar oldum..Ben bu hafta demir vitaminine basladım bide onun yanında doktor yine halsizlik falan olursa diye ocean mumy yazdı..Bi gittim ne demiri ne digerini ödemiyor devlet..Mübarek ayda ilaca 200 lira veriyorumm..Bunların devletin ödedidi muadili de yokmus..Yahu veremeyenler napıyor cok merak ediyorum
ben 3 haftadır doktora gitmedm canım, haftaya çağırdı ozaman belli olacak. bi arkadaşım başka bi özel hastanede yaptırmış en uygunu 150 tl imiş, diğer hastanelerde fiyat 500e kadar bile çıkıyomuş. ben ne yaparım nerde yaptırırım bilmiyorum şuan
ben gun almadim 22 . haftada gel dedi doktorum o zaman radyologtab randevu aliriz dedi zaten kendi doktorun bakmiyor ayrintiliya ya radyolog yada perinatolog bakiyor gittigumde gunune karar vericez artik
Canım özelde nasıl bilmiyorum ama fakültede 16. Haftada aramaya başla ancak randevu alabilirsin dediler çok yogunmus perinatolog Ama heryerde aynimidir bilmiyorum
Önceden de kontrole devlete mi gidiyodun canım, ben yoğunluktan isimlere bakmadan yorumları okuyup geçince aklımda kalmıyoEğer devlette sıra bulamazsak mecbur özelde yaptırırz. bende bayram sonra özele gideceğim bakalım devlet ile arasında ne kadar fark var.
Ben aldim canim. 14.haftamda kontrole gittigimde doktorum simdiden al dedi. Ozel hastaneye gidiyorum zaten ordan aldim randevumuda. 20. Haftama randevu verdiler. Haftaya carsamba giriyorum Allah kismet ederse :)
Önceden de kontrole devlete mi gidiyodun canım, ben yoğunluktan isimlere bakmadan yorumları okuyup geçince aklımda kalmıyo
ben işyerinden izin alma konusunda sıkıntı yaşadığım için genelde çoğu şeyi özelde yaptırdım hatta devlete hiç gitmedim. ama detaylıda kararsızım sıra bulabilirsem belki giderim.
sağolsun patronum 40kez doğurmuş gibi ona ne gerek var buna ne gerek var diyo sinirimi hoplatıyo
evet cnm ozel bnmki ama bn unv hadtanedide aradim oda gunluk randevu aliyorz dedi tabi her yer farkliCanım senin özel hastane mi. eğer öyle ise olabilir sanırım devlette önceden randevu almak gerekiyormuşç
bizde çok şükür devlet yüzü göremedik sağlık ocağı hariçBugüne kadar hep devlete gittim canım. zaten topu topu nerdeyse ayda bir gidiyoruz niye problem çıkarır şu insanlar anlamıyorum. benim çok şükür izin konusunda sıkıntım yok. Aslında özele hep başlayacaktım ama bir türlü karar veremedim. böylelikle devlette baya ihtisas sahibi oldum :) devlette nerdeyse hiç sıra beklemedim tahlilerde muayenede çok rahattı. 4 ayrı doktora göründüm geneli iyiydi özel nasıl bilmiyorum ama dakikalaca açıklama tabi yapmıyorlar. tahliller özelde baya pahalı + muayne ücreti olunca baya pahalı oluyor. bende 5. ayımda başlamış olacağım özele bakalım. Detaylı ultrasonda detaylı detaylı anlatsınlar bana istiyorum
Ayyy ne bilim demire ilk defa başladigim icin vakit kaybetmek istemedim..Eczaci bi arkadasımla konustuk iceriginde omega 3 olanları devlet odemez dedi..oda hamile bukadar cok vitamin kullanmamda enteresan geldiCanim once netten baksaydin ya uyguna indirimli bulabilirsin belki
AY ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR AMNİYOSENTEZ TESTİNİN ÖN RAPORU TEMİZ ÇIKTI HAMİŞLER!
bizde çok şükür devlet yüzü göremedik sağlık ocağı hariçsırf laf dinlememek için.. bazen kontrol süresi bittikten 2 gün sonra tekrar randevu alıp gittiğimiz ücret ödediğimiz bile oldu bende ilk defa 1 ay gitmemiş olucam doktora. pazartesi randevumuz var inşallah. ve evet özelde video falan bile çekilebiliyo doktor itina ile anlatıyo vs devlette öyle olmaz sanırım
Tabiki canım hatta arayıp görüşmek istediğinde müsait olunca geri bile dönüyo kendisi. ister istemez arasında fark illaki oluyoDevlette o kadar itina malesefki olmuyor hali ile. Ama doktoruna bağlı bazen. bazıları çok ilgili açıklayıcı. Tabi özel paralı olunca hizmeti de ona göre vermek zorunda kalıyorlar. :)...
Canım hemen sana yazmak istedim şimdi doktordan çıktım kızım olacakmış inşallah :)İnşallah, kullanılan takviyeler vücut dengesini alt üst ediyor nasıl fayda anlamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?