2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Yok cnm ihmal etmem çok sağol. Tabi bebişimiz sağlığı herşeyden önemli ama ben biraz takıntılıyım leke fln olursa ki zaten yüzümde var çoğalırsa kafaya takar dolaylı olarak bebeğimi de etkilerim diye korkuyorum.

Off tüylenme deme cnm ya benim de çok fena. Cnm benim gül hakkında bir fikrim yoktu şimdi internetten baktım da Allah kolaylık versin. Açık tenli olunca daha belirgindir. Tüy konusunu takma madem cnm gülün geçsin. Umarım tez zamanda geçer.

Canim once netten baksaydin ya uyguna indirimli bulabilirsin belki

Eğer devlette sıra bulamazsak mecbur özelde yaptırırz. bende bayram sonra özele gideceğim bakalım devlet ile arasında ne kadar fark var.

ben gun almadim 22 . haftada gel dedi doktorum o zaman radyologtab randevu aliriz dedi zaten kendi doktorun bakmiyor ayrintiliya ya radyolog yada perinatolog bakiyor gittigumde gunune karar vericez artik

Canım senin özel hastane mi. eğer öyle ise olabilir sanırım devlette önceden randevu almak gerekiyormuşç

Canım özelde nasıl bilmiyorum ama fakültede 16. Haftada aramaya başla ancak randevu alabilirsin dediler çok yogunmus perinatolog Ama heryerde aynimidir bilmiyorum

Kesin öyledir. bende akşamları şansımı deneyeceğim bakalım olmadı önemli bir şey olduğu için özelde yaptırırım artık.

Eğer devlette sıra bulamazsak mecbur özelde yaptırırz. bende bayram sonra özele gideceğim bakalım devlet ile arasında ne kadar fark var.
Önceden de kontrole devlete mi gidiyodun canım, ben yoğunluktan isimlere bakmadan yorumları okuyup geçince aklımda kalmıyo
ben işyerinden izin alma konusunda sıkıntı yaşadığım için genelde çoğu şeyi özelde yaptırdım hatta devlete hiç gitmedim. ama detaylıda kararsızım sıra bulabilirsem belki giderim.
sağolsun patronum 40kez doğurmuş gibi ona ne gerek var buna ne gerek var diyo sinirimi hoplatıyo

Ben aldim canim. 14.haftamda kontrole gittigimde doktorum simdiden al dedi. Ozel hastaneye gidiyorum zaten ordan aldim randevumuda. 20. Haftama randevu verdiler. Haftaya carsamba giriyorum Allah kismet ederse :)

Eğer devlette sıra alamazsam ve özel daha iyi gelirse bende özelde yaptırırım. sen benden 2 hafta öndesin canım. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın. bende 19. haftamda özele muayeneye gideceğim. artık orda da danışırım.

Bugüne kadar hep devlete gittim canım. zaten topu topu nerdeyse ayda bir gidiyoruz niye problem çıkarır şu insanlar anlamıyorum. benim çok şükür izin konusunda sıkıntım yok. Aslında özele hep başlayacaktım ama bir türlü karar veremedim. böylelikle devlette baya ihtisas sahibi oldum :) devlette nerdeyse hiç sıra beklemedim tahlilerde muayenede çok rahattı. 4 ayrı doktora göründüm geneli iyiydi özel nasıl bilmiyorum ama dakikalaca açıklama tabi yapmıyorlar. tahliller özelde baya pahalı + muayne ücreti olunca baya pahalı oluyor. bende 5. ayımda başlamış olacağım özele bakalım. Detaylı ultrasonda detaylı detaylı anlatsınlar bana istiyorum

bizde çok şükür devlet yüzü göremedik sağlık ocağı hariç sırf laf dinlememek için.. bazen kontrol süresi bittikten 2 gün sonra tekrar randevu alıp gittiğimiz ücret ödediğimiz bile oldu bende ilk defa 1 ay gitmemiş olucam doktora. pazartesi randevumuz var inşallah. ve evet özelde video falan bile çekilebiliyo doktor itina ile anlatıyo vs devlette öyle olmaz sanırım

Canim once netten baksaydin ya uyguna indirimli bulabilirsin belki
Ayyy ne bilim demire ilk defa başladigim icin vakit kaybetmek istemedim..Eczaci bi arkadasımla konustuk iceriginde omega 3 olanları devlet odemez dedi..oda hamile bukadar cok vitamin kullanmamda enteresan geldi

Devlette o kadar itina malesefki olmuyor hali ile. Ama doktoruna bağlı bazen. bazıları çok ilgili açıklayıcı. Tabi özel paralı olunca hizmeti de ona göre vermek zorunda kalıyorlar. :)...

Devlette o kadar itina malesefki olmuyor hali ile. Ama doktoruna bağlı bazen. bazıları çok ilgili açıklayıcı. Tabi özel paralı olunca hizmeti de ona göre vermek zorunda kalıyorlar. :)...
Tabiki canım hatta arayıp görüşmek istediğinde müsait olunca geri bile dönüyo kendisi. ister istemez arasında fark illaki oluyo

kızlar benim özel sigortam var muayene tahliller ve doğum ücretsiz fakat herkes ayrıntılı ultrasonun ücretinden bahsediyor özel sigorta bunu karşılamıyor mu acaba illa özelde parayla yaptırmak mı zorundayız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…