Aaa olurmu ki öyle, hiç aklıma gelmemişti. O zaman sen aktarda yaptırt istersen öyle krem yapıyolarmış ya canım.Yaaa canım bana çok enteresandir ki bebe yağı alerji yaptı hemde 2 kere denedim 2 sinde de kaşıntı ve kabarcıklar o yüzden kullanamıyorum koca şişe kaldı öyle
Arkadaşımızın başka korkuları da bunu tetikleyebilir canım. O da farkındaymış zaten ama bazen elimizde olmadan da evhamlanabiliyoruz. Rabbim bebişlerimizi korusunAma gercekten hakliaydingelini arkadaşım. Kendinizi neden bubkadar strese sokuyorsunuz tadını çıkarın hersey yolunda ise duanizi edin rahatlayın inanin benim gibi kayıpları olanlar daha sakin bile oluyor mecburen. Teslimim yani her sey allahtan diyorum siz de buna inanin. Küçük seylere takilmayin bu bebekler dogduktan sonra enerjiye ve saglam bir psikolojiye çok ihtiyaciniz olacak. Sağlıcakla alin insallah kucağınıza
Arkadaşlar nub teorisino duymuşsunuzdur sizce bebeklerimin cinsiyeti nedir ? Ben bir kız bir erkek.olarak gördüm sizlerde yorum yaparmısiniz.
yaaa ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhArkadaşlar nub teorisino duymuşsunuzdur sizce bebeklerimin cinsiyeti nedir ? Ben bir kız bir erkek.olarak gördüm sizlerde yorum yaparmısiniz.
Aramıza hoşgeldin canım. Ne güzel grubumuzda hiç ikiz gebelik yoktu sanırımMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum:) ikiz gebelik 12 haftaligim.
Aramıza hoşgeldin canım. Ne güzel grubumuzda hiç ikiz gebelik yoktu sanırım
Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin hoşgeldin aramıza :)
hoşgeldin canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHosbuldum arkadaşım ALLAH RAZI OLSUN
hoşgeldin canımm.. tüp bebek arkadaşım :::) Sağlıcakla büyüsünler ve doğsunlar inşallahMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum:) ikiz gebelik 12 haftaligim.
hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum zaten sorma canım ne alakaysa işte alerji yaptı. Öyle yapıcam aktarda hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karıştırtcam aktardaki adamın başka önerileri varsa bakarım artık inşallah onlarda alerji yapmaz.Aaa olurmu ki öyle, hiç aklıma gelmemişti. O zaman sen aktarda yaptırt istersen öyle krem yapıyolarmış ya canım.
Arkadaşımızın başka korkuları da bunu tetikleyebilir canım. O da farkındaymış zaten ama bazen elimizde olmadan da evhamlanabiliyoruz. Rabbim bebişlerimizi korusun
Dün bütün gün aklımdaydın öyle üzüldüm ki keşke elden bişey gelse ama malesef gelmiyor. Allahın takdiri bu demekki Rabbim sağlıklı evladını korusun inşallah sanada sabırlar versin. Yar ve yardımcın olsunMerhaba herkese.. yorumları okudum tek tek etiketleme yapamadım kusura bakmayın. Kafam çok kötü durumda hiç bu kadar depresyonda olduğumu hatırlamıyorum. Yani doktorum demek ki anlamamış görmemiş ama zaten görmesi mümkün değilmiş ileriki haftalarda anca mümkünmüş İkili testte de herkesin orta derecede çıkarmış genelde benim durumda olanların yani ikili testte güvenilir değil. 13 trizonomi gözüküyor Şuan. Aminosentez yapılacak. Yani zaten ikili testimi yapan kişi doktorum değildi başka biriydi o da biz bunu prosedür icabı yapıyoruz bize gönderiyorlar bende pek anlamıyorum demişti o günde burun kemiği gözükmedi ama ben pek ciddiye almadım anlamıyorum dedi ya bir de doktorum görse olmadığını söylerdi dedim. Neyse kızlar Yalçın hoca işte Bursa da muayene etti tabi uzun bir muayene oluyor yarım saate yakın hiçbir şey demedi o esnada rapor yazıcam dedi sonra bekledik eşimi de çağırdı içeri özellikle. Döndü bu çocuk öyle böyle değil aşırı sakat dedi. Yarık dudak yarık damak beyninin yarısı hiç oluşmamış 6 parmak kalp böbrek... acil alınması lazım iyi ki gelmişsin 20. Haftalara kalsa sezeryan olacaktın ki zaten doğsa bile yaşamaz en fazla 1 hafta Yaşar dedi. Bu defa sezeryan hakkın gidecek zaten bir tane sezwryanın var dedi. Uludağ üniversitenden bir hocayla görüştük yani uzun zamandır bu kadar sakatlığı olan bir gebelik görmedim karnında ölücek sana çok büyük zarar dedi. Çanakkale’de hocamla görüştüm Yasemin yapılacak bir şey yok önce aminosentez sonra normal Doğum olacak sonra kürtaj yapıcaz dedi.ama biran önce bitirmemiz gerekiyor dedi sezeryana kalmamı istemiyorlar büyüdükçe normal Doğum yapamazmışım sezeryan dikişlerim zarar görürmüş.
yasemin ben de çok üzüldüm. amniyosentez yapılınca sebepleri ortaya çıkar. sana bundan sonrası için sağlık diliyorum. bir çocuğun var sanırım, birlikte güzel bir tatil yapın yazın keyfini çıkarın. daha sonraki haftalarda daha zor olurdu.Merhaba herkese.. yorumları okudum tek tek etiketleme yapamadım kusura bakmayın. Kafam çok kötü durumda hiç bu kadar depresyonda olduğumu hatırlamıyorum. Yani doktorum demek ki anlamamış görmemiş ama zaten görmesi mümkün değilmiş ileriki haftalarda anca mümkünmüş İkili testte de herkesin orta derecede çıkarmış genelde benim durumda olanların yani ikili testte güvenilir değil. 13 trizonomi gözüküyor Şuan. Aminosentez yapılacak. Yani zaten ikili testimi yapan kişi doktorum değildi başka biriydi o da biz bunu prosedür icabı yapıyoruz bize gönderiyorlar bende pek anlamıyorum demişti o günde burun kemiği gözükmedi ama ben pek ciddiye almadım anlamıyorum dedi ya bir de doktorum görse olmadığını söylerdi dedim. Neyse kızlar Yalçın hoca işte Bursa da muayene etti tabi uzun bir muayene oluyor yarım saate yakın hiçbir şey demedi o esnada rapor yazıcam dedi sonra bekledik eşimi de çağırdı içeri özellikle. Döndü bu çocuk öyle böyle değil aşırı sakat dedi. Yarık dudak yarık damak beyninin yarısı hiç oluşmamış 6 parmak kalp böbrek... acil alınması lazım iyi ki gelmişsin 20. Haftalara kalsa sezeryan olacaktın ki zaten doğsa bile yaşamaz en fazla 1 hafta Yaşar dedi. Bu defa sezeryan hakkın gidecek zaten bir tane sezwryanın var dedi. Uludağ üniversitenden bir hocayla görüştük yani uzun zamandır bu kadar sakatlığı olan bir gebelik görmedim karnında ölücek sana çok büyük zarar dedi. Çanakkale’de hocamla görüştüm Yasemin yapılacak bir şey yok önce aminosentez sonra normal Doğum olacak sonra kürtaj yapıcaz dedi.ama biran önce bitirmemiz gerekiyor dedi sezeryana kalmamı istemiyorlar büyüdükçe normal Doğum yapamazmışım sezeryan dikişlerim zarar görürmüş.
Hayırlı olsun canım sağlıkla hayırla kucağına al inş.Arkadaşlar nub teorisino duymuşsunuzdur sizce bebeklerimin cinsiyeti nedir ? Ben bir kız bir erkek.olarak gördüm sizlerde yorum yaparmısiniz.
Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Ben doktora tekrar sorup emin olmadan kullanmama karari aldim. O verdi zaten bu yazdigim vitaminleri ama ayakustu soyleyince aceleye geldi kapinin agzindaydik yanlismi anladim dogrumu anladim bilemedim o yuzden tereddutte kaldim.Gebelikte Demir ihtiyacı artıyor tabi kan yapımı için,doktor yazdıysa içmek lazım fakat fazla demirin de zararı var vücuda.boy,kilo ,genetik ve metabolik özelliklere göre Demir ihtiyacı değişir o yüzden sizin için birşey diyemem.ben biyoloji öğretmeniyim,biraz okumuşluğum var bu konularda ama tabi ki doktor en iyisini bilir.
Haklısın canım sorup kullanmak en iyisi.sağlıkla hayırla al kucağına inşTesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Ben doktora tekrar sorup emin olmadan kullanmama karari aldim. O verdi zaten bu yazdigim vitaminleri ama ayakustu soyleyince aceleye geldi kapinin agzindaydik yanlismi anladim dogrumu anladim bilemedim o yuzden tereddutte kaldim.
Sana tercih hakkı bile kalmıyor. Aldırma diyenler olcaktır ama Allah akıl vermiş bilim imkan vermiş ve olacakları karşına çıkarmış daha da zorlamanın anlamı yok sanırımMerhaba herkese.. yorumları okudum tek tek etiketleme yapamadım kusura bakmayın. Kafam çok kötü durumda hiç bu kadar depresyonda olduğumu hatırlamıyorum. Yani doktorum demek ki anlamamış görmemiş ama zaten görmesi mümkün değilmiş ileriki haftalarda anca mümkünmüş İkili testte de herkesin orta derecede çıkarmış genelde benim durumda olanların yani ikili testte güvenilir değil. 13 trizonomi gözüküyor Şuan. Aminosentez yapılacak. Yani zaten ikili testimi yapan kişi doktorum değildi başka biriydi o da biz bunu prosedür icabı yapıyoruz bize gönderiyorlar bende pek anlamıyorum demişti o günde burun kemiği gözükmedi ama ben pek ciddiye almadım anlamıyorum dedi ya bir de doktorum görse olmadığını söylerdi dedim. Neyse kızlar Yalçın hoca işte Bursa da muayene etti tabi uzun bir muayene oluyor yarım saate yakın hiçbir şey demedi o esnada rapor yazıcam dedi sonra bekledik eşimi de çağırdı içeri özellikle. Döndü bu çocuk öyle böyle değil aşırı sakat dedi. Yarık dudak yarık damak beyninin yarısı hiç oluşmamış 6 parmak kalp böbrek... acil alınması lazım iyi ki gelmişsin 20. Haftalara kalsa sezeryan olacaktın ki zaten doğsa bile yaşamaz en fazla 1 hafta Yaşar dedi. Bu defa sezeryan hakkın gidecek zaten bir tane sezwryanın var dedi. Uludağ üniversitenden bir hocayla görüştük yani uzun zamandır bu kadar sakatlığı olan bir gebelik görmedim karnında ölücek sana çok büyük zarar dedi. Çanakkale’de hocamla görüştüm Yasemin yapılacak bir şey yok önce aminosentez sonra normal Doğum olacak sonra kürtaj yapıcaz dedi.ama biran önce bitirmemiz gerekiyor dedi sezeryana kalmamı istemiyorlar büyüdükçe normal Doğum yapamazmışım sezeryan dikişlerim zarar görürmüş.
19-25 haftalar arası yapılıyor. Bebeğin gelişimiyle ilgili en makulu 21-22. Hafta sanırım. Benim zaten ultrasonda 1 hafta önde görünüyor. Ama 18+5 te de olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Seninle aynı yüz canım.2li test için fakülteye nisanda gittim bana bugüne ayrıntılı için randevu verdiler.suan 18+5im. Salı ozeldeki doktora söyledim 24.haftanda gidersin dedi randevu verdiğini söyleyince o zaman git bı baksınlar dedi.erken mi ki acaba suan :s
Rica ederim canım. Aynen öyle diğerleri yapmıyormuş sadece bu doktor yapıyormuş.Tamam canım çok teşekkür ederim. bende deneyeceğim. Daha sonradan sitesinden gördüm 1 prof 1 doçent daha var ama onlarda ayrıntılı ultrasona bakmaz dıye not çıkıyor. Sanırım sadece bu hoca bakıyor ayrıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?