2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaaa canım bana çok enteresandir ki bebe yağı alerji yaptı hemde 2 kere denedim 2 sinde de kaşıntı ve kabarcıklar o yüzden kullanamıyorum koca şişe kaldı öyle
Aaa olurmu ki öyle, hiç aklıma gelmemişti. O zaman sen aktarda yaptırt istersen öyle krem yapıyolarmış ya canım.
Arkadaşımızın başka korkuları da bunu tetikleyebilir canım. O da farkındaymış zaten ama bazen elimizde olmadan da evhamlanabiliyoruz. Rabbim bebişlerimizi korusun

Arkadaşlar nub teorisino duymuşsunuzdur sizce bebeklerimin cinsiyeti nedir ? Ben bir kız bir erkek.olarak gördüm sizlerde yorum yaparmısiniz.

Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin hoşgeldin aramıza :)

hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum zaten sorma canım ne alakaysa işte alerji yaptı. Öyle yapıcam aktarda hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karıştırtcam aktardaki adamın başka önerileri varsa bakarım artık inşallah onlarda alerji yapmaz.

Dün bütün gün aklımdaydın öyle üzüldüm ki keşke elden bişey gelse ama malesef gelmiyor. Allahın takdiri bu demekki Rabbim sağlıklı evladını korusun inşallah sanada sabırlar versin. Yar ve yardımcın olsun

yasemin ben de çok üzüldüm. amniyosentez yapılınca sebepleri ortaya çıkar. sana bundan sonrası için sağlık diliyorum. bir çocuğun var sanırım, birlikte güzel bir tatil yapın yazın keyfini çıkarın. daha sonraki haftalarda daha zor olurdu.

Günaydın kizlar yeni gelen arkadaşımız hoşgeldiniz benim de tup bebek hayirliysa kucagimiza alalim insallah

Bu arada yasemin arkadasim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum Allahim sabırlar versin

Y Ysmnzgr canım, ne desek acını anlayamayız. Belki böyle konuşarak daha da kanatıyoruz bilemiyorum. Yanlış birşey söylüyorsam affola.
İyi ki Bursa’da doktora gidip erken öğrenmişsin, sana da tehlike oluşturabilirmiş ileride. Küçük de çocuğun var, Allah seni ona bağışladı öyle düşün.
Bundan sonrası için de şimdiden kararlar verme. Test sonuçları çıksın, kafanı topla, ileride çocuğuna kardeş düşünürseniz daha sıkı yaparsınız kontrolleri. Düşünseniz de düşünmeseniz de Allah oğlunuza sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürler nasip etsin. Sizlere de sabırlar versin. Bu süreci en doğru ve hayırlı şekilde atlatın inşallah.

Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Ben doktora tekrar sorup emin olmadan kullanmama karari aldim. O verdi zaten bu yazdigim vitaminleri ama ayakustu soyleyince aceleye geldi kapinin agzindaydik yanlismi anladim dogrumu anladim bilemedim o yuzden tereddutte kaldim.

Haklısın canım sorup kullanmak en iyisi.sağlıkla hayırla al kucağına inş

Sana tercih hakkı bile kalmıyor. Aldırma diyenler olcaktır ama Allah akıl vermiş bilim imkan vermiş ve olacakları karşına çıkarmış daha da zorlamanın anlamı yok sanırım hem doğsa bile yaşamaz demiş doktor hadi diyelim sakat doğdu ve yaşadı. Allah korusun sen ölüp gidince yaşlanınca bu çocuk ne olacak kim bakacak hepsini düşünmek lazım.

19-25 haftalar arası yapılıyor. Bebeğin gelişimiyle ilgili en makulu 21-22. Hafta sanırım. Benim zaten ultrasonda 1 hafta önde görünüyor. Ama 18+5 te de olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Rica ederim canım. Aynen öyle diğerleri yapmıyormuş sadece bu doktor yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…