bi sor canim 2 saat oncesi ve sonrasi sut urunu tuketme dedi bana
Benim bildiğim demir hapinda süt ürünleriyle alakalı böyle bsy var canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi sor canim 2 saat oncesi ve sonrasi sut urunu tuketme dedi bana
Hatta c vitaminiyle tuketilmesi gerekiyor emilimi %100 olmasi icin ki ek gidaya gecincede bu bilgiler cok lazim.....Y yagmur_20 canım bak şimdi araştırdım hatta ne diyor,
Kansızlık tedavisinde kullanılan demir ilaçları ile kalsiyum zengini süt ve süt ürünleri, pekmez, susam, fındık, fıstık, kurutulmuş meyveler, kuru baklagiller, yeşil yapraklı sebzeleri aynı anda kullanmayın. En az 2 saat sonra tüketin. Bu besinler demir emilimini engeller ve tedaviden sonuç alınamamasına sebep olur.
D vitaminde aksine süt urunleriyle
Tebrik ederim :) degismez artik yaKızlar ben de bgn cinsiyetini öğrendim:) doktor kız dedi :)) bgn 16+0 dim. Kardeşim de detaylı ultrasona girmeden tam da emin olma, cinsiyet değişebiliyormuş dedi. Değişen oldu mu hiç aranızda? Gerçi doktorum çok tecrübeli biri. Özel hastanede bakılıyorum bir de. Cihazlar çok kaliteli. Fikrinizi almak istedim, malum ona göre eşya alıcam.
Evet bende bi dönem şişe şie içtim bana az bi süte karıştır iç dediler öyle yaptım D vitaminiY yagmur_20 canım bak şimdi araştırdım hatta ne diyor,
Kansızlık tedavisinde kullanılan demir ilaçları ile kalsiyum zengini süt ve süt ürünleri, pekmez, susam, fındık, fıstık, kurutulmuş meyveler, kuru baklagiller, yeşil yapraklı sebzeleri aynı anda kullanmayın. En az 2 saat sonra tüketin. Bu besinler demir emilimini engeller ve tedaviden sonuç alınamamasına sebep olur.
D vitaminde aksine süt urunleriyle
20. Haftaya kadar heran herşey olabiliyo canım yeri geliyo pipi bile düşüyo bence az daha bekle ki burda bilaç kişinin değiştiKızlar ben de bgn cinsiyetini öğrendim:) doktor kız dedi :)) bgn 16+0 dim. Kardeşim de detaylı ultrasona girmeden tam da emin olma, cinsiyet değişebiliyormuş dedi. Değişen oldu mu hiç aranızda? Gerçi doktorum çok tecrübeli biri. Özel hastanede bakılıyorum bir de. Cihazlar çok kaliteli. Fikrinizi almak istedim, malum ona göre eşya alıcam.
Benimkini bıraktırdı 12. Haftada yerine ocean mumy vitamin verdiKızlar aranızda hala folik asit içen var mı
Ben içiyorum canım.demir ilacımın içinde o da var.Kızlar aranızda hala folik asit içen var mı
Bak bu ilaç.Kızlar aranızda hala folik asit içen var mı
ben içiyorum hala yarın muayene var sorim bari20. Haftaya kadar heran herşey olabiliyo canım yeri geliyo pipi bile düşüyo bence az daha bekle ki burda bilaç kişinin değişti
Benimkini bıraktırdı 12. Haftada yerine ocean mumy vitamin verdi
ben vinalac diye bir ilaç ve balık yağı hapı bide folik asit içiyorumBen içiyorum canım.demir ilacımın içinde o da var.
Böcek ilacını çok solumak zararlı dikkat et.ne kadar süre maruz kaldın?Bide böcek ilacını sıkmanın zararı olur mu
böcek vardı içerde sıktım arada çıktım odadan pencerede açıktıBöcek ilacını çok solumak zararlı dikkat et.ne kadar süre maruz kaldın?
Canım çok kilo vermişsin. Sürekli kusuyor musun?Benim doktorum yağdan beslenmeye başladıysa bebek hastaneye yatırıcam seni dedi çünkü 9 kilo verdim. İlacını kesinlikle içiceksin dedi. Bulantı ilacımı içiyorum günde 2 kere. 3 gün sonra 17. Haftama başlıyorum üstelik.![]()