2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben de bgn cinsiyetini öğrendim:) doktor kız dedi :)) bgn 16+0 dim. Kardeşim de detaylı ultrasona girmeden tam da emin olma, cinsiyet değişebiliyormuş dedi. Değişen oldu mu hiç aranızda? Gerçi doktorum çok tecrübeli biri. Özel hastanede bakılıyorum bir de. Cihazlar çok kaliteli. Fikrinizi almak istedim, malum ona göre eşya alıcam.

Y yagmur_20 canım bak şimdi araştırdım hatta ne diyor,

Kansızlık tedavisinde kullanılan demir ilaçları ile kalsiyum zengini süt ve süt ürünleri, pekmez, susam, fındık, fıstık, kurutulmuş meyveler, kuru baklagiller, yeşil yapraklı sebzeleri aynı anda kullanmayın. En az 2 saat sonra tüketin. Bu besinler demir emilimini engeller ve tedaviden sonuç alınamamasına sebep olur.

D vitaminde aksine süt urunleriyle

Kansızlık tedavisinde kullanılan demir ilaçları ile kalsiyum zengini süt ve süt ürünleri, pekmez, susam, fındık, fıstık, kurutulmuş meyveler, kuru baklagiller, yeşil yapraklı sebzeleri aynı anda kullanmayın. En az 2 saat sonra tüketin. Bu besinler demir emilimini engeller ve tedaviden sonuç alınamamasına sebep olur.

Hatta c vitaminiyle tuketilmesi gerekiyor emilimi %100 olmasi icin ki ek gidaya gecincede bu bilgiler cok lazim.....

Kızlar ben de bgn cinsiyetini öğrendim:) doktor kız dedi :)) bgn 16+0 dim. Kardeşim de detaylı ultrasona girmeden tam da emin olma, cinsiyet değişebiliyormuş dedi. Değişen oldu mu hiç aranızda? Gerçi doktorum çok tecrübeli biri. Özel hastanede bakılıyorum bir de. Cihazlar çok kaliteli. Fikrinizi almak istedim, malum ona göre eşya alıcam.
Tebrik ederim :) degismez artik ya

merhaba arkadaşlar bu gün 17+2 oldum normalde karnımda su topu gibi gezinen bişey hissederdim ama 2 gündür hissetmiyorum ama diğer hamilelik belirtilerimde değişme yok normal mi sizce?

Evet bende bi dönem şişe şie içtim bana az bi süte karıştır iç dediler öyle yaptım D vitamini

20. Haftaya kadar heran herşey olabiliyo canım yeri geliyo pipi bile düşüyo bence az daha bekle ki burda bilaç kişinin değişti
Kızlar aranızda hala folik asit içen var mı
Benimkini bıraktırdı 12. Haftada yerine ocean mumy vitamin verdi

3906D080-F3BF-4F48-A417-5668CD592F08.webp

Eklentiler

• E381925D-269B-4C7C-8C97-79E6962B8C9A.webp
    E381925D-269B-4C7C-8C97-79E6962B8C9A.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 66
B ve C vitaminlerini vücut depolayamıyor zaten suda çözündüğü için günlük alınması lazım,fazlası da idrarla atılıyor.zararı olmaz yani.A,D,E,K vitaminleri yağda depo edilebilir vücutta.

Back
X