cnm bna ampul seklinde vermisti ondanmi oyle dedi acaba ama hemsiremde ayni seyu soyledi olmadi bidha sorarim bna ozellikle ekmge damlatip ye dedi
Canım ampulde zaten çok az var damlatma mümkün degil belki ondan ekmek denmiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bna ampul seklinde vermisti ondanmi oyle dedi acaba ama hemsiremde ayni seyu soyledi olmadi bidha sorarim bna ozellikle ekmge damlatip ye dedi
Kızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
Günaydın tatlım hayırlı cumalar.günaydın kızlar hayırlı cumalar![]()
Doktor yasaklamıştı ilk ayda .hala da yasak kanama alanı oluştu diye biraz ürkmüştük zaten.gebelikte cinsellik ilk 3 ay ve son 3 ay kişiden kişiye bağlı olmakla birlikte sıkıntılı durumlar yaratabiliyor.Kızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
once ampul kullandim ben degerim cok dusuk diyr sonra saglik ocagi damla seklinde verdi oda ekmege damlat :)Canım ampulde zaten çok az var damlatma mümkün degil belki ondan ekmek denmiştir
İnşallah canım hepimizin saglikli olsun. Kucagimiza almak nasip olsunTsh reseptör antikor testi evet banada o test yapıldı 8 çıktı 10 dan küçük olmalı sıkıntı Yok takip altında tutalım dedi dr.umarım seninde sıkıntı olmaz.olsa bile hapı var ben günde iki tane içtim bir haftada düzeltti değerleri.memeğin sağlıklıdır hiç merak etme.
once ampul kullandim ben degerim cok dusuk diyr sonra saglik ocagi damla seklinde verdi oda ekmege damlat :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar![]()
Belki geç döllenme olmuştur o yüzden geriden geliyordur.birde önemli olan o geriden gelen gün sayısının sabit kalması artmaması diye biliyorum.benimde bir hafta önden gidiyor ama sonradan Öndende gitse geridende gitse belirli bir haftada gününü yakalıyormuş.günaydn arkadaşlar.ultrasona göre gebeliğim bir hafta geriden geliyor doktora sormayı unttm bu durumu yaşayan varmı
Canım benimki de birkaç gün geriden geliyor ama o önemli değil ilerleyen haftalarda kapatır açığı hatta öne bile geçebilir.rahat ol bu konuda ,sadece bol su iç.günaydn arkadaşlar.ultrasona göre gebeliğim bir hafta geriden geliyor doktora sormayı unttm bu durumu yaşayan varmı
Beslenmeyle alakalı bence yoğurt süt ceviz badem muz ve bulgur bol bol tüketin ve vazgeçilmez olan sugünaydn arkadaşlar.ultrasona göre gebeliğim bir hafta geriden geliyor doktora sormayı unttm bu durumu yaşayan varmı
Yasak .. valla yasak olmasada ne halim var ne hevesim bulantılar mahvettiKızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
Benim ilk hamileligimde olmustu yag bezesi demisti doktor doguma kadar tekrar tekrar olur demisti doktor ama bi sormak lazim yinedeKızlar günaydın enteresan bi sorunum var.
Dün akşam sol göğüs ucumun hemen bitişiğinde altta (koyu renkli olan alan icerisinde kaliyor) bi yuvarlaklik hissettim yaklasik boyutu yaklaşık 50 kuruş büyüklüğünde ortası düz yuvarlak kısmı kabarık ve kasidigimda falan hissetmedim orayı. Esim de bisey falan sokmuştur dedi fazla önemsememiştim ama sabah diğerinde de olmuş. Şuan 2 göğüs ucumda da aynı şey var. Bu tarz bisey yasayan var mı neden kaynaklı acaba doktora gitmelimiyim yoksa normal bisey mi.
Asıl hafta olarak ultrasonu baz alıyorlar ama benim doktorum dosyama iki tarihide yazıyor.hatta bazı doktorlar ultrasona girilen son adet tarihini ultrason görüntüsüyle eşitleyip öyle devam ediyormuş.peki asıl haftam ultrasona göre olan mı
Ay benim kolum bacagim bile kalmiyo iktidarsiz. Zaten doktor esimin yaninda ilk 12 hafta yasak demisti onunda haftalardan filan haberi yok yanasmiyo neyseki...bulantidan bittim zatenKızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?