2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın hayırlı cumalar annişler:21:
Kendime iyiyim diye nazar ettim dün gece birde nevar ne yok boşalttım iyi geldi ama:KK28:
Bizim ilişki durumuda ayda bir le sınırlı kalmış hatta dün eşimle dalga geçtim bu ayki istikakını doldurmuşsun hazirana bekleriz efendim diye:KK25:

Kızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
Bırak hamileliği tedavinin başından beri bize yasak..Belki simdi serbesttir ama simdide eşim zarar veririm korkusuyla yaklaşmıyor..O yüzden doktora sormuyoruz bile...Biz daha bi kaç ay kardeş kardeş yatıcaz anlaşılan :olamaz::olamaz:

Günaydın hayırlı cumalar annişler:21:
Kendime iyiyim diye nazar ettim dün gece birde nevar ne yok boşalttım iyi geldi ama:KK28:
Bizim ilişki durumuda ayda bir le sınırlı kalmış hatta dün eşimle dalga geçtim bu ayki istikakını doldurmuşsun hazirana bekleriz efendim diye:KK25:
Günaydınlarr... Bizim doktor henüz serbest demediği için o bile yok bizde. Herhalde unuttu doktor bu kez soracsğım diyor eşim:KK48:

Kızlar günaydın enteresan bi sorunum var.
Dün akşam sol göğüs ucumun hemen bitişiğinde altta (koyu renkli olan alan icerisinde kaliyor) bi yuvarlaklik hissettim yaklasik boyutu yaklaşık 50 kuruş büyüklüğünde ortası düz yuvarlak kısmı kabarık ve kasidigimda falan hissetmedim orayı. Esim de bisey falan sokmuştur dedi fazla önemsememiştim ama sabah diğerinde de olmuş. Şuan 2 göğüs ucumda da aynı şey var. Bu tarz bisey yasayan var mı neden kaynaklı acaba doktora gitmelimiyim yoksa normal bisey mi.
Canım bence ihmal etme ultrasonla bakarlar. En azından için rahat eder.

Kızlar günaydın enteresan bi sorunum var.
Dün akşam sol göğüs ucumun hemen bitişiğinde altta (koyu renkli olan alan icerisinde kaliyor) bi yuvarlaklik hissettim yaklasik boyutu yaklaşık 50 kuruş büyüklüğünde ortası düz yuvarlak kısmı kabarık ve kasidigimda falan hissetmedim orayı. Esim de bisey falan sokmuştur dedi fazla önemsememiştim ama sabah diğerinde de olmuş. Şuan 2 göğüs ucumda da aynı şey var. Bu tarz bisey yasayan var mı neden kaynaklı acaba doktora gitmelimiyim yoksa normal bisey mi.
Günaydınlaaaarr...Hormonlarla alakalı değişiklikler olabilir ama bencede bi doktora görünmelisin için rahat eder hiç değilse.

O eski halimden eser Yok şimdi diye şarkı söyleyesim geldi:KK48: Herhangi bi sıkıntım olmadı benim kanama vs. ama hemşire olduğum için tedbirli gidelim dedim eşime. haftada bir 10 günde bir falandı. Şimdi bi de Ramazan girdi. İşler güçler benim mide derken ara açılıyor:cry: ama eşim arada bir şansını deniyor saolsun. Yoksa olaydan çok uzaklaşıcam:cool:

Screenshot_20180525-111349_Trendyol.webp yaa soobe deki yenidogan cicilerinin guzelligi :)
Screenshot_20180525-111349_Trendyol.webp

Doktor yasaklamadı bize. Mide bulantılarım başlayana kadar da gayet iyiydik ama şu an adamın suratına kusma riskini göze alamıyorum :deli: mide bulantılarım bitince yeniden sahalara dönmeyi planlıyoruz :KK53:

Bayıldım ya çok güzel :KK200:
Cinsiyet belli olsa artık ben de bu tarz şeyler almak istiyorum ama öğrenemedik biz hala.
Annem ha bire bişeyler alıyor ama onlar da hep unisex. Benim bebeğimin pembe ya da mavi hiçbirşeyi olmayacak herhalde :KK70:

Nifty anneden kan alınarak yapılan bir kromozom testi. Bebekte kromozal hastalıkların olup olmadığını analiz ediyor. Yani ikili üçlü testlerin biraz daha yüksek oranda doğru tahmin çıkartılabilen bir versiyonu.
Teşekkür ederim canım ;)

yaaa ne kadar tatlıymış bayıldım!
Soode den bisey alirken 0-3 ay diyo ya 3 aydan sonra anca giyer demek :KK49: begendiyseniz alirken onu dusunerek alin.ama mesela lcw de yenidoganlarda kilo yazar yada cm o kesin tutuyo.0-3 ay diyosa 3.aydan sonra bir gun bile giyemiyo birebir tutuyo onun bedenleri.yenidogan organik setleri var gidip elleryerek almaniz lazim yumusacik ama 2.5kg da var 3.5kg da var alirken doguma yakin almak lazim bebegin dogum kilosu belli olunca...

Back
X