Yarın test yaparsan burayada yaz canmAy sorma bende bomba gibiyim stresten. 6.gun bitti bgn. Yarin sabah kan vercem esim sabret daha test gunune var desede dayanamicam ya. Idrar testi yapmak istemiyorum idrara karismamis olabilir cunku daha
12. Gün için çok iyi bi değer artar canım içini ferah tutMerhaba kizlaar, 12. Gun test sonucum 317 umarim 2 gun icinde artar
Cnm 7.gun test sonucum 1.2 malesef doktorum dege dusuk ama cok erken umagim toparlar dedi. Allahtan umit kesilmez tabi ama benim umudum yok malesef. Suan yeniden baslicak durumumda yok artik yaza anca drneruz heraldeYarın test yaparsan burayada yaz canm
Canım bı arkadasım daha yenı 7.gun yaptrdı 7 cıktı degerı 14. Gunde 525 oldu 7.gun aksam vermıs sabah verseydım belkı 7 bıle cıkmayacajtı uzulecektım dıyorCnm 7.gun test sonucum 1.2 malesef doktorum dege dusuk ama cok erken umagim toparlar dedi. Allahtan umit kesilmez tabi ama benim umudum yok malesef. Suan yeniden baslicak durumumda yok artik yaza anca drneruz heralde
Yaa insallah benimde oyle olur cnm ya vallahi cok uzuldum.Canım bı arkadasım daha yenı 7.gun yaptrdı 7 cıktı degerı 14. Gunde 525 oldu 7.gun aksam vermıs sabah verseydım belkı 7 bıle cıkmayacajtı uzulecektım dıyor
Ilaclarin etkisiyle adetin şaşmis olabilir cnm ama emin olmak icin bi kan tahlili yaptir derim. Belkide Rabbimin hediyesi vardir sana :)Arkadaşlar acil yardım!!!3 tüp başarısız deneme 2 dış gebelik daha bir çok şey yaşadım 8 senede..son olarak 4.üncü tüp bebek denemesi için ekim ayında ankaradaydım bişyler oldu uzun falsn filan donduruldu emriyolar asıl konu şu ki adetim 5 gün geçti ilk defa acaba kist mi oluştu yoksa ne???bilemedim bişy yazın akıl verin yardım edin
Canım yarın tekrarlayackmısın yoksa test gününümü bekleyeceksınYaa insallah benimde oyle olur cnm ya vallahi cok uzuldum.
Cuma gunu kan vercem cikan sonuca gore pazartesi tekrar veririmCanım yarın tekrarlayackmısın yoksa test gününümü bekleyeceksın
Oldun mu transfer canım hadı bakalım hayırlısı olsun tabıkı tutan çok benım 2 koyuldu tutmadı ama 1 olupta pozıtıfı alan cok kalıtesı nasılBen yarın dondurulmuş5.gün 1 tane emriyo transferi olucam.
Tek deneyip tutan varmı
Anladım inş hayırlı sonuçlar alırsın bızede haber edersın canımCuma gunu kan vercem cikan sonuca gore pazartesi tekrar veririm
Çoook varrrr neden tutmasın hemde 5. Gün maşallah tutar..benimde ankarada başkent ünv dondurulmuş emriyom var..vücut dinlesin diye bu kez bu yolu denediler...dondurulmuş ilk kez deneyecem bakalım..forumda şu var bir dokun bin ah işit...rabbim diperlerinden bizi ayırmaz inşBen yarın dondurulmuş5.gün 1 tane emriyo transferi olucam.
Tek deneyip tutan varmı
Hayırlısı olsun hakkında ıns pozıtıfı gorursun canım.benımde salı oldu trabsferım 3.gün bugun ılk gunden berı bel agrım var ama bi öncekide böyleydı zamanla azalmıstı agrılar negatıf oldu malesef inş bende isteyen herkesteste gebelık haberını alıp sag saglım kucagıba alır yavrusunuSlm kizlar ins guzel haberleri aliriz hep beraber benimde pazartesi 2.denemem oldu dondurulmuslarla ve dogumgunume denk geldi belki ayarlasak bole denk gelmezdi ins rabbim bu sefer yuzumuzu guldurur zor bi surec 4.gunm bugun hicbisey hissetmiyorum yatmadimda bu sefrrkinde normal devam ediyorum yasantima
Slm canım bende p.tesi oldum.. ve benim salı günü doğum günümdü :))) 4.günüm beklemek çok sıkıcıSlm kizlar ins guzel haberleri aliriz hep beraber benimde pazartesi 2.denemem oldu dondurulmuslarla ve dogumgunume denk geldi belki ayarlasak bole denk gelmezdi ins rabbim bu sefer yuzumuzu guldurur zor bi surec 4.gunm bugun hicbisey hissetmiyorum yatmadimda bu sefrrkinde normal devam ediyorum yasantima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?