2018-KASIM DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ OLACAKLAR

Ay sorma bende bomba gibiyim stresten. 6.gun bitti bgn. Yarin sabah kan vercem esim sabret daha test gunune var desede dayanamicam ya. Idrar testi yapmak istemiyorum idrara karismamis olabilir cunku daha
Yarın test yaparsan burayada yaz canm

Cnm 7.gun test sonucum 1.2 malesef doktorum dege dusuk ama cok erken umagim toparlar dedi. Allahtan umit kesilmez tabi ama benim umudum yok malesef. Suan yeniden baslicak durumumda yok artik yaza anca drneruz heralde
Canım bı arkadasım daha yenı 7.gun yaptrdı 7 cıktı degerı 14. Gunde 525 oldu 7.gun aksam vermıs sabah verseydım belkı 7 bıle cıkmayacajtı uzulecektım dıyor

Arkadaşlar acil yardım!!!3 tüp başarısız deneme 2 dış gebelik daha bir çok şey yaşadım 8 senede..son olarak 4.üncü tüp bebek denemesi için ekim ayında ankaradaydım bişyler oldu uzun falsn filan donduruldu emriyolar asıl konu şu ki adetim 5 gün geçti ilk defa acaba kist mi oluştu yoksa ne???bilemedim bişy yazın akıl verin yardım edin

Ilaclarin etkisiyle adetin şaşmis olabilir cnm ama emin olmak icin bi kan tahlili yaptir derim. Belkide Rabbimin hediyesi vardir sana :)

Evet olabilir tüp bebek ilaçlarından olabilir ama tedaviden sonraki ilk adetim olmuştum bu ikinci olacaktı..dış gebelik korkusu var tedaviden sonraki aylarda dış gebelik geçirmiştim..ama onlarda az da olsa adet gibi bişy olmuştu..tabiki test yapmam gerektiğini biliyrm ama şu birkaç günlük acabaları yaşamak istedim sanırım

Ben yarın dondurulmuş5.gün 1 tane emriyo transferi olucam.
Tek deneyip tutan varmı
Çoook varrrr neden tutmasın hemde 5. Gün maşallah tutar..benimde ankarada başkent ünv dondurulmuş emriyom var..vücut dinlesin diye bu kez bu yolu denediler...dondurulmuş ilk kez deneyecem bakalım..forumda şu var bir dokun bin ah işit...rabbim diperlerinden bizi ayırmaz inş

Slm kizlar ins guzel haberleri aliriz hep beraber benimde pazartesi 2.denemem oldu dondurulmuslarla ve dogumgunume denk geldi belki ayarlasak bole denk gelmezdi ins rabbim bu sefer yuzumuzu guldurur zor bi surec 4.gunm bugun hicbisey hissetmiyorum yatmadimda bu sefrrkinde normal devam ediyorum yasantima

Hayırlısı olsun hakkında ıns pozıtıfı gorursun canım.benımde salı oldu trabsferım 3.gün bugun ılk gunden berı bel agrım var ama bi öncekide böyleydı zamanla azalmıstı agrılar negatıf oldu malesef inş bende isteyen herkesteste gebelık haberını alıp sag saglım kucagıba alır yavrusunu

Ins cnm yha valla tek temennimz tutunmalari acayip duygular icindeyim cok zor yha rabbim yardimcimiz olsun arada istemsz agliyorum cidden maddi manevi okdr yoruldumki cuma gunun yuzu suyu hurmetine rabbim bu sefer hepimizin yuzunu guldursun rahat olmaya calisyorum ama icim icimi yiyo

Slm canım bende p.tesi oldum.. ve benim salı günü doğum günümdü :))) 4.günüm beklemek çok sıkıcı ve hiç belirtim yok..

Yha ne guzel hep beraber guzel haberi aliriz ins benimde ole bi belirtim yok surekli aglama halindeyim ne bileyim cok degisik duygular rabbim bu sefer yuzumuzu guldurur ins test icin hic acele etmiyorum bu sefer gununde gidip yaptiricam bence acele etmeyin kizlar bazen gec dollenme yrrlesme olabiliyoms erkenden tahlil yapipta uzmeyin kendinizi dualar buldum onlara devam edicem paylasayim sizlerde okuyun hem rahatlarsnz guzel haberlerle geliriz ins canlarim

Eklentiler

• Screenshot_20181130-124849_Chrome.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20181129-002010_Chrome.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…