- 15 Kasım 2017
- 117
- 131
- 33
- 34
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #28.661
Canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsunAaaa çok teşekkür ederim kuzum sağolasın. Mutlu ettin beni...
Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsunAaaa çok teşekkür ederim kuzum sağolasın. Mutlu ettin beni...
Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah![]()
Ahh canım yaa ne oluyor bunlara bilmiyorum benimkide beni oyalıyor sinir ediyor. Benden fazla depresyonda sanki o doğurcakDogru durust evde durmuyo canım surekli arkadaşlarıyla çıkma derdinde,gun boyu yoktu akşam yemeğe gidellcektik giyindim gelmiş diyo ki macim var 1saatimiz var hemen gidip gelelim ,dün de aynı şeyi yaptı .zaten gün boyu yalnizdim dışarı çıkalım skliyorum ya da yanımda kal dediğim halde hiç sallamayip çıktı akşam da abartma birşeyler al üstüne şuraya gidip gelelim vaktim yok deyince sinir oldum.cikamadik tabi kabul ediyosam boyleymis vakit yokmuş.amann valla her zaman alttan alır ne olursa olsun gulumserim hiç kusmem uzatmam.bu huyumu herkes bilir.ama hamileligim son günlerinde böyle yapmasını hazmedemiuorum artık.konusmicam valla kendi bilir.buraya neden yazdım onu da bilmiyorum yarına barisiriz zaten kızlar,maksat içimi döktüm barisiriz da bu huylarini nasıl degistiricez bilmiyorum nasıl baba olacak bu dışarı merakıyla onu da bilmiyorum
Yok canım. Tansiyonum hep normal en son dün 11/6ydıYok mu tansiyon aletin canm. Bi olcsen emin olurdun
Canım bodrum dayım ben annem konyadan geliyorNerden gelio anne cnm.sen nerde oturuon
hadi hayırlısı kuşum benim, sana da hediye olur bebişinnnselam kızlar tuvaletteyken peçeteye hafif değişik bi sıvı geldi hatta dize yazıp yazmama arasında kaldım afedersinşz çokta sarı akıntıyla birlikte sonra uzandım iki nokta kan gelmiş sarı akıntıyla bekliyorum bakalım sabah olsun annemi alim çocuğu gönderim gitcem tabi ikinci bişey olursa doğru hastaneye
dur bi evi süpürem
hadi hayırlısı kuşum benim, sana da hediye olur bebişinnnselam kızlar tuvaletteyken peçeteye hafif değişik bi sıvı geldi hatta dize yazıp yazmama arasında kaldım afedersinşz çokta sarı akıntıyla birlikte sonra uzandım iki nokta kan gelmiş sarı akıntıyla bekliyorum bakalım sabah olsun annemi alim çocuğu gönderim gitcem tabi ikinci bişey olursa doğru hastaneye
dur bi evi süpürem
kendini kıymetsiz hissetme yaa bak üzülüyorum bende aynı böyle oluyorum var ya, sen değerlisin, o da değerinin farkında ama bazen erkeklerin böyle huyları tutuyo işte, bırak o gelsin için rahatlıycakBenimde iki yıl oldu canm nerdeyse.benim de eşim adım atmaz ben hep bisey yok gibi davranıp kıymetsiz oldum ve böyle hissediyorum kendimi de.du bi beklicem iki gün adim atacak mi ki hiç sanmıyorum .dün de tartstk bn ağlayarak yattım yatağa çok geç geldi ben yine de ona sarildim uyudum haksz olmasına rağmen.hic uzatamiyorum nedense.ama bu sefer konusmicam.simdi bunları yazarken de hep ağladım.nasil kıyar insan eşine
valla benimkide azcık üzülmüş gibi yapıyo sonra ya uyuyo ya telefonlar oynuyo Allah bile bu görevi bize vermiş, erkeklere verse bence dayanamazlardı odunluktanKızLar bu erkek milleti hep böyle ne yazıkki ben çözümü takmamak la buldum ..geçen gece sancılandım çok kötüyüm adam gözünü acıyor sen kotumusun neyapsakkı diyo arkasını donup yatıyor . yapacak birşey yok ne yapalım..anca kendimi zi uzuyoruz kendımiz üzülüp ağlıyoruz
sana katılıyorum canım yoksa şımarıyolarCanım erkeklerin çoğu kendine müslüman malesef :)) son zamanlardasın hiiiç sıkma canını, inan çoğu böyle ama bana kv hep dedi evlilik beş senede ancak oturmaya baslar diye. Bizim daha yeni yeni düzene giriyor. Eşimi yönetmeye başladım artık. Birazda akıllanması için kendini geri çekip çok taviz vermemek gerek diye düşünüyorum. Zamanla daha iyi noktalara gelicene eminim:)

şu takmamayı bide ben becerebilsem :)Benim ki sag olsun 4 aydan eve uykusu gelince geliyor cunki hamileymişim adamın huyu suyu değişti resmen, ilk basta biraz taktım ama kayinvalidem erkek kısmı genelde olur böyle deyince eee bunlar da nane molla zaten hiçç takmadım valla kafaya zaten surda kaldı 10 gün çıkartırım kat katbizde takildim oğlumla misler gibi ohhh
varsa helel olsun canım ne demek sen mutlu ol da, bak suçunu kabul etmiş buda güzel bişey :)Cok sağol canım,nazara çok inanirim maalesef etrafta da öyle kem gözlü insanlar var,oyle atıp tuttuguma bakmayın benim dayanamadım gidip konuştum o da ozur diledi bugün haksız olduğunu kabul etti ağlamaktan yüzüm gözüm sismisti çok üzüldü o da.uzuluyo ama bu dışarı gezme merakı da bitmiyo,baristik bile,sabahtan beri ağlayıp uzdum bebisi de kendimi de .biz kadınlar en büyük zararı kendi kendimize mi veriyoruz acaba.sizleri de meşgul ettim hakkinizi helal edin
doğum günün kutlu olsun canımmmSelam kızlar odunlardan bahsediyoruz galiba valla bugün benim doğum günüm jest yapcak die beklerken adam ortada yokçok öfkeli olduğumu söyledim ona neyse bu vesileyle salonu yeniletcem ona insan doğum gününde yalnız otururmu ya
ohhh olsun ona helede bu halimle beni yalnız bıraktı
bugün doğurabilirim bu arada annem yolda geliyor kızlar sabaha burda inşallah
nişan değilde su gelirse acil gitmen lazım merak etme bişey olmaz canımOğlum anneneyi karşılıcak galiba doktorumu aramadım gel dicek çünkü inşallah yarın öğleden sonra gelir aşure yapcaktım temeye geldin yapmaya değildicem ama zannetmiyorum hayırlısı artık
hadi hayırlısı kuşum benim, sana da hediye olur bebişinnnbizi habersiz bırakma, yazabilirsen yaz canım.. Benimde bu peltemsi akıntı devam ediyor şimdi gelmiş gene, biraz da sancım var, hadi el ele tutuşup doğurmaya
dur bi evi süpürem
![]()

Teşk ederim canımvalla benimkide azcık üzülmüş gibi yapıyo sonra ya uyuyo ya telefonlar oynuyo Allah bile bu görevi bize vermiş, erkeklere verse bence dayanamazlardı odunluktan
sana katılıyorum canım yoksa şımarıyolar
şu takmamayı bide ben becerebilsem :)
varsa helel olsun canım ne demek sen mutlu ol da, bak suçunu kabul etmiş buda güzel bişey :)
doğum günün kutlu olsun canımmm
nişan değilde su gelirse acil gitmen lazım merak etme bişey olmaz canım![]()
Canım bodrum dayım ben annem konyadan geliyor

KızLar bu erkek milleti hep böyle ne yazıkki ben çözümü takmamak la buldum ..geçen gece sancılandım çok kötüyüm adam gözünü acıyor sen kotumusun neyapsakkı diyo arkasını donup yatıyor . yapacak birşey yok ne yapalım..anca kendimi zi uzuyoruz kendımiz üzülüp ağlıyoruz