Kızlar herkese selamlar Hakkı'mızda en hayırlı dogum hangisiyse o olsun arkadaslar bazen diretmenin de manası olmuyor kızlar . Once Allah'a sonra doktorunuza teslim olmakta fayda var güveniyorsanız tabii. Fkt suda bir gercek ultrason aletleri cok yanıltıcı. 40. Haftam dolmuştu oglumda kendi doktorum bir hafta daha bekleyelim Dedi .ben evham yaptim anneme eskiden kürtaj yapan bir kadın doğumcu
Vardi ona gittim kadın bana bu Bebek 4 kilo belki de ustu, acıl sezeryan ol hemen bu gece yatisin Bu bebegi doğuramazsın minyonsun Dedi allahım sabaha kadar agladım annem kayınvalidem esim kız kardesim basımda teselli ediyorlar hemen ertesi gun tekrar kendi doktoruma gittik annem beni şikayet etti dun boyle boyle baska bir Dr gitti kendini perişan etti diye doktorum cok kızdı

bebegi tekrar ölçü biçti bu Bebek 3500/3600 arasından daha fazla olamaz Dedi uc gun sonra 3550 gram 50
Cm epidural normal doğumla kucağıma aldım
Paşamı

iyi ki güvendim doktoruma diyorum simdi ve kendimi bosuna NE kadar üzmüştüm o gece .. Tecrübesizlik cok kotu ve 40. Haftanin dolması cok stres yapıyor ilk gebelikte.