• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Uyuduğunda toplama, toz alma vs işlerini hallediyor, evde yokken robot çalıştırıyoruz. Sık sık evde olmadığımız için süpürme de mesele olmuyor. Eşim evdeyse ya o ilgileniyor temizlik sırasında ya da hadi siz gezin gelin babaanneye gidin diyip ben işleri hallediyorum
Teşekkür ederim

Kızlar bebikle bir öğünü yemek istemediğinde napıyorsunuz ? Diğer öğüne kadar vermeyip bekliyor musunuz yoksa başka alternatif sunuyor musunuz ? Oğlum şimdiye kadar güzel yiyordu , 1 haftadır hiçbişey yemek istemiyor , oyunla falan yediriyorum ama , az önce kahvaltısını hiç yapmak istemedi çok ağladı kaldırdım bende, sütüm de eskisi gibi doyuracağım sanmıyorum ama öğleye kadar bişey vermesem diyorum olur mu acaba
Alternatif kesinlikle yok. Şimdi de büyüdüğünde de. Sofradaki tabağı yerse yer yemezse aç kalabilir. Alternatif sunduğun zaman parmapında oynatıyorlar. Arkadaşlarımdan biliyorum

Kızlar ben temizlik yaparken bebişi nasıl oyalayacağımı çözemedim temizlik için hep eşimin de müsait olduğu zamanı beklemem gerekiyor o zaman da ev başını alıp gidiyor sizler temizlik yaparken bebeğinizi nasıl oyalıyorsunuz
Temizlik yapmıyorum eşim gelmeden. Süpürge vileda işi eşimde zaten bebeği alıyor kucağına oda oda yapıyor. Benim boyun fıtığım var 3 adet imkansız kucağımdayken iş yapmam. Banyo mutfak temizliği eşim geldikten sonra. Ona da halim oldukça. Kurutmadan çıkan çamaşırlar beni bekliyor halen.

Ya kızlar ben çok yoruluyorum ya. Halim olmuyor beceremiyorum enerjim sadece bebeğime yetiyor. Bebeğim yiyecek diye mecburen apar topar yemek yapıyorum. Onu ihmal etmem mümkün değil. Ama ev dağınık, ben yorgunum. İki gündür tepem attı da kuaföre gittim aylar sonra. Ama hem yemeğini, hem bakımını, hem temizliğini yapanlar da var bebekleri olduğu halde. Nasıl başarıyorlar? Var mı aramızda öyle olan bana bi taktik verin hele. E bir de koca var tabi. Benim bebeğimden başka birine ya da birşeye vakit ayıracak enerjim halim yok…

Temizlik yapmıyorum eşim gelmeden. Süpürge vileda işi eşimde zaten bebeği alıyor kucağına oda oda yapıyor. Benim boyun fıtığım var 3 adet imkansız kucağımdayken iş yapmam. Banyo mutfak temizliği eşim geldikten sonra. Ona da halim oldukça. Kurutmadan çıkan çamaşırlar beni bekliyor halen.
Geçmiş olsun.
Sanırım bir süre daha eşimden yardım almam gerekecek :( En azından temizlik için desteğe ihtiyaç duyanın sadece ben olmadığımı bilmek iyi geldi

Ya kızlar ben çok yoruluyorum ya. Halim olmuyor beceremiyorum enerjim sadece bebeğime yetiyor. Bebeğim yiyecek diye mecburen apar topar yemek yapıyorum. Onu ihmal etmem mümkün değil. Ama ev dağınık, ben yorgunum. İki gündür tepem attı da kuaföre gittim aylar sonra. Ama hem yemeğini, hem bakımını, hem temizliğini yapanlar da var bebekleri olduğu halde. Nasıl başarıyorlar? Var mı aramızda öyle olan bana bi taktik verin hele. E bir de koca var tabi. Benim bebeğimden başka birine ya da birşeye vakit ayıracak enerjim halim yok…
Aynı durumdayım lütfen her şeye vakit bulan anneler varsa taktik bekliyoruz

Kızlar gagag babıldama sayılıyor mu siz de oldu mu bu şekilde
Sayılır bence. Me me ma ma ile başladık şimdi ba ba de de diye babıldıyor bir de ağzımızdan çıkan sesleri taklit etmeye çalışıyor kendi çapında 😁🤣 tam 8,5 aylık yeni başladı sayılır babıldamalar

Aynı durumdayım lütfen her şeye vakit bulan anneler varsa taktik bekliyoruz
Eşim de şikayetçi. Hep yorgunum diyorsun diyor e yorgunum. İşten gelince ilgileniyor bebekle. Ben o sırada yemek yapıyorum yiyoruz kaldırıyoruz. Yarım saat uzanıyorum sonra alt değiştirme mama bebeğin uyku saati. İstiyor ki ben o yarım saatte süper woman olayım 😁

Ev perişan. Sadece salon ve mutfağa süpürge açabiliyorum oradq geziyor diye tozlanmasın diğer taraflara girmeye bile cesaret edemiyorum. Toplqyacağım diye aceleyle her şeyi bir yere tıkıştırıyorum. Çekmeceler berbat 😀 ama kendimi motive etmek için kremler fln alıyorum saç bakım yüz bakım falan hiçbirini de kullanamadım 😀😀 uyuduğu zamanlarda da yemek yapıyorum. Ola ki başkasına gitsem tertemiz ev nasıl özeniyorumm

Ev perişan. Sadece salon ve mutfağa süpürge açabiliyorum oradq geziyor diye tozlanmasın diğer taraflara girmeye bile cesaret edemiyorum. Toplqyacağım diye aceleyle her şeyi bir yere tıkıştırıyorum. Çekmeceler berbat 😀 ama kendimi motive etmek için kremler fln alıyorum saç bakım yüz bakım falan hiçbirini de kullanamadım 😀😀 uyuduğu zamanlarda da yemek yapıyorum. Ola ki başkasına gitsem tertemiz ev nasıl özeniyorumm
Benim komşularım hepsi düzen delisi. Bi onların mutfağına bakıyorum bi benim eve. Emzirmiyorum ya enerji takviyesi mi kullansam. Ay çok mantıklı sınavlara çalışırken içerdim 😁

Back
X