• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aaa öyleemii :KK43: çok zor değilmi sizcede?
Ben daha fazla dayanamadım, taşınıyorum. Allah sizede kolaylık versin inşallah. Sizin ev hazırmı , bakınıyormusunuz daha. Hepsi çok zor valla bulmak , toplamak, yerleşmek hayırlısı bakalım :KK66:
Aynen öyle çok zor dubleks ev . Benim ev çok şükür hazır nasipse çarşamba günü temizliği başlıyacak.
Sizin diğer iki çocuk kaç yaşında . Benimkiler Allahtan çok küçük değiller epey bi yardım edebiliyorlar .
Taşınma işi başlı başına olay. İki çocuk, iş, hamilelik , kedi , bide şeker hastasıyım :) Sllah sonumuzu hayır etsin inşallh

Aynen öyle çok zor dubleks ev . Benim ev çok şükür hazır nasipse çarşamba günü temizliği başlıyacak.
Sizin diğer iki çocuk kaç yaşında . Benimkiler Allahtan çok küçük değiller epey bi yardım edebiliyorlar .
Taşınma işi başlı başına olay. İki çocuk, iş, hamilelik , kedi , bide şeker hastasıyım :) Sllah sonumuzu hayır etsin inşallh
Amin amin hepimize inşallah :)
Benimde gebelik şekerlerim var... Büyüğü 6 Küçüğüm 2 yaşında . Anneö yardım ediyor sağolsun bir mutfak kaldı şuan. Sizede kolay gelsin anladım ki dubleks ev pişmanlıkmış :( evin içinde düzce yürümeyi hayal ediyorum. Darısı size az kalmış hadi bakalım sıkalım dişimizi :temizlik::KK4:

Ben de 29 unda Reyhan hanıma gidicem bakalım Adatıpta beğenirsem devam etmeyi düşünürsem ilk isteyeceğim şey cep numarası olacak vermezse birdaha gitmem benim en önemli kriterim acil birşeyde ilk dr uma ulaşmaktır. İstanbul'daki Prof dr umu bayramda da aradım açtı hafta sonu akşam aradım yine açtı ulaşamayacaksam bi dünya para vermeme gerek Yok giderim devlet hastanesine
Doktorun telefon numarasini buldum ve msj attim dondu yarin gelin bakalim dedi arada cirkeflik yapmak gerekiyor sanirim:110::KK76:

Doktorun telefon numarasini buldum ve msj attim dondu yarin gelin bakalim dedi arada cirkeflik yapmak gerekiyor sanirim:110::KK76:
Valla öyle dişli olmak lazım bu zamanda başka türlü olmuyor. Aslında bugün mesai saatlerinde gitsen muayne de ederdi edemem diyemezdi hastasına herhalde?

Ya kızlar bende dublex evde oturuyorum zor mu olur dersiniz bak korkuttunuz şimdi gözümü :110: yani zaten korkuyordum ama müstakil bahçem var onun avantajı olduğunu düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba :işsiz:

Ya kızlar bende dublex evde oturuyorum zor mu olur dersiniz bak korkuttunuz şimdi gözümü :110: yani zaten korkuyordum ama müstakil bahçem var onun avantajı olduğunu düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba :işsiz:
Ben zorlandım canım. Oğlum iki yaşında güvenlik açısından değil korkum zorlanmam , hem aşağıda hem yukarıda bebEk kapımız var ama, inip çıkmak bebekle zor, çıkmayı biliyor ama uçarak inecek izin versek :) aşağıya.
Onun haricinde, kullanım alanım benim evde üst katta üç oda var, altta mutfak ve salon. Bebek oluncada sürekli birşeyler lazım olacak in çık yaomakta zorlanacağım düşüncesiyle taşınıyoruz biz. Ama dediğin gibi bahçesi ayrı bir keyif...;)sizin ilk bebekmi?

Ben artık çatlaklar için krem kullanmak istiyorum farmasinin aynisefa kremini almıştım hamilelikte çatlaklar için kullanılıyor diye ama at kestanesi kremi kullanmayın demiş drlar bu kremle ilgilide şüphe düştü içime bilgisi olan varmı bu konuda

Arkadaşlar az önce kan gelmiş sizce korkmam gerekir mi peçeteye sildiğimde gördüm bi de kiloduma geçmiş hafif yanım ağrıyor çok korkuyorum.

Günaydin kizlar.. kasiklarimda karnimda cok sislik vardi o sislikler gecince karnimda kalmadi hic. Karin belirginlesmeye ne zaman basliyor acaba icime bi korku geldi 9 haftaligim yani dümdüz suan karnim nerdeyse ama sislikler varken inanilmaz sisti kasiklarimda karnimda bu normal mi :KK61::KK61:

Günaydin kizlar.. kasiklarimda karnimda cok sislik vardi o sislikler gecince karnimda kalmadi hic. Karin belirginlesmeye ne zaman basliyor acaba icime bi korku geldi 9 haftaligim yani dümdüz suan karnim nerdeyse ama sislikler varken inanilmaz sisti kasiklarimda karnimda bu normal mi :KK61::KK61:

ilk gebeliğinse karnının olmaması çok normal

İlk gebeligim yani simdiye kadar cok sisti kasiklarim ve karnim sabah uyandim dümdüz yani hic yok eskisi gibi olmus cok korktum ne zaman belirginlesir acaba

canım sabahları benimde iniyor ,benim 2. çocuğum olduğu halde ,ama akşama dogru 5 aylık gibiyim 4 .ayda kabarır ,zayıfsan daha çok belli olur sen karına takılma benimde ilk de öyleydi hatta doğuma gittiğimde 5 aylık gibiydi

canım sabahları benimde iniyor ,benim 2. çocuğum olduğu halde ama akşama dogru 5 aylık gibiyim 4 ayda kabarır ,zayıfsan daha çok belli olur sen karına takılma benimde ilk de öyleydi hatta doğuma gittiğimde 5 aylık gibiydi

Anladim ilk oldugu icin herseyde tedirginlesiyorum Aklima büssürü sey geliyo yaa cok tesekkur ederim icim rahatladi normali bu yani bi sorun yok insallah bu hamilelik beni cok evhamli yapti

Ben zorlandım canım. Oğlum iki yaşında güvenlik açısından değil korkum zorlanmam , hem aşağıda hem yukarıda bebEk kapımız var ama, inip çıkmak bebekle zor, çıkmayı biliyor ama uçarak inecek izin versek :) aşağıya.
Onun haricinde, kullanım alanım benim evde üst katta üç oda var, altta mutfak ve salon. Bebek oluncada sürekli birşeyler lazım olacak in çık yaomakta zorlanacağım düşüncesiyle taşınıyoruz biz. Ama dediğin gibi bahçesi ayrı bir keyif...:KK66:sizin ilk bebekmi?
Evet canım biz ilk bebek ama ikiz o_O benimde yukarıda 3 oda aşağıda mutfak ve salon var salonum çok büyük orayada beşikdi oydu buydu koymayı düşünüyorum :KK17: öff gerçekten düz evin gözünü seveyim 3yıldır dublex de oturuyorum normalde bile çok zor bakalım iki çocukla nasıl olacak :KK17:

Benimde oluyor arada canım, ben ilk gebeliğimde son 4 ay yaza gelince resmen işkence çekmiştim. Eltim vücut spreyi getirmiş, salatalık aromalı doğal birşeydi. Çok fayda ediyordu gece uyanınca kol ve bacaklara 2 3 fıs bile yetiyodu. Eğer geçmezse bunda da alırım diye düşünüyorum.

Benim normalde de hep o civarlarda canım. Çok halsizleşince tuzlu ayran içiyorum biraz toparlıyor.

Benimde öyleydi geçen hafta ve 2 gün yedim. Bir zararı oldugunu duymadım hiç. Halen olsa yerim. Çiğköfte çılgınlıgı tutmuş çoğumuzu :)
sorma cnm başka yemek yokmuş gibi.ilkinde hiç çekmedi cnm sürekli nutella yiyodum bundada tatlı hiç aklıma gelmiyor peynir çiğ köfte çekiyo hep

Back
X