• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
:KK59::KK59:
Benim karnımda kocaman 3 aylık Ken 6 aylık gibiyim 9 aylık olunca nasıl olucak çok merak ediyorum çok buyuyup ağır gelip üstüne düşmem inşallah :KK70:
:KK48: Yas var ya çok fena haldeyiz ne olacak böyle :) etrafımda hamile arkadaşlarım var ve ben herkesten büyük bir karna sahibim demen gibi 9 aylıkken patlamasak iyi :KK59::rolleyes:

saoll cnmm benim doktorda bişey demedi bizim ultrasonda 4 boyutlu ama emin olmadı demekki ilk bebişi 11. haftada hemen söylemişti yüzde yüz erkek demişti bunda belki taramada söyler diye umut ediyorum
Erkek olunca daha erken gösterdiğini hep söylerler belki seninki de erken göstermişti o zamanlar ben 11. Haftada doktora gitmemiştim :süslü:

Kızlar günaydın benim karnım çok büyüdü hiçbir şeyim olmuyor ve artık görünüşte bildiğin bi hamileyim bizde 11 haftalığız birde ben çok acıkıyorum kahvaltı yapıyorum 1 saat geçmeden sanki. Hiçbir şey yememiş gibi oluyorum Allah'a şükür hiç bi tiksinmem kusmam olmadı şu zamana kadar o yönden çok iyiyim birde şu kasılmalar olmasa hapşırıp öküsürüken sanki kasıklarım yırtılacak muhtemelen sizlere de oluyordur bu rahim genişlediği için oluyor Ki rahim bi karpuz kadar büyüyormuş hamileyken bebek için yer açıyormuş karnımız bundan dolayı da ve bebeğin diğer yaşam koşulları içerde oluştuğu için şişmiş muhtemelen benim bebeğim şimdilik bi avokado kadarmış cinsiyetini çok merak ediyorum çevremde herkes erkek diyor benim içimdeki his kız kız çocuklarını çok seviyorum aşırı bi ilgim var ama evlat ne olursa rabbim nenasip ederse ona razıyım hepinize hayırlı günler bol iştahlı bol yemeli mutlu ve kaygısız bi hamilelik diliyorum her şey gönlünüzce olsun :dua:

Iştahi olan arkadaslara masallah ben fenalardayim istah mistah yok ates basmasi cabasi 11 haftaligiz ama gobek hep vardi allah yardimcimiz olsun

merhaba arkadaşlar, herkese günaydıın, benim mide bulantıları da geçti sanırım, o açıdan iyiyim ama bu kez de dünden beri kalbimin orada bir ağrı var, geçicidir umarım..onun dışında günler geçmiyor, neye acele ediyorsam :olamaz: doğduktan sonra 2 yaşında olacak oğlumla yaşayacağım zorlukları düşününce ufaktan bir tırsıyorum ama diyorum ki Allah sağlık versin yaklaşık 2 sene daha zorlanıcam sonra daha rahat olucam. o günlerin hayalini kuruyorum, oğlum zor bir bebek olmamasına rağmen rahatına düşkün, çok gezen, özgür bir insan olduğum için böyle bir sorumluluk beni çok zorlamıştı, valla Allah bilir ya oğlum biraz daha büyüse herhalde 2. ye cesaret edemezdim..

Meraba mmseleme 2 yas ara bence cok ideal benimde kardesimle 2 yas aram vardi hem kardes hem arkadas gibi buyuduk halada oyle belki biraz kiskanclik olabilir ilk baslarda ama sonrasi cok guzel olacaktir eminim gozun arkada hic kalmayacaktir buyuyunce en ufak biseyde direk birbirlerini korumaya geciyorlar

Kızkar birazdan bende kontrole gideceğim 12 hafta ıkı gunluk olduk cok sükur ama hamılelıgımon ılk gününden bellı ıcıöden atamadıgım hisler var sankı bebegıöın kalbi duracak sankı bır tarafında engel olacak sankı sankı hersey rabbıımden kaldıramıyacagım yük yuklemez hakkımda hayırlı olanı nasıp etsın saglıklı sıhhatli bır sekılde kucaklarımıza alırız umarım Allahın izniyle.... Dualarınıza talibim...

Günaydın kızlar
Aranızda karnı kocaman olan var mı ? Benim karnım çok büyüdü . Gün içerisinde çok takatsizim sürekli uyumak yada yatmak istiyorum. Midem deki yanma ise cabası.
Doktorum bana da tavuk yeme bulursan doğal tavuk yersin dedi.
Diyetisyene gittim . Gaz sancısı ve şişkinlik için bi tarif verdi sabahları onu içicem bakalım etki yapacak mı

merhaba bende de aşırı şişkinlik var karnım kocaman:) bırden 8 kılo aldım anlamadım. acaba bu karısım nedır.? herkes kullanabılır mı?

Kızkar birazdan bende kontrole gideceğim 12 hafta ıkı gunluk olduk cok sükur ama hamılelıgımon ılk gününden bellı ıcıöden atamadıgım hisler var sankı bebegıöın kalbi duracak sankı bır tarafında engel olacak sankı sankı hersey rabbıımden kaldıramıyacagım yük yuklemez hakkımda hayırlı olanı nasıp etsın saglıklı sıhhatli bır sekılde kucaklarımıza alırız umarım Allahın izniyle.... Dualarınıza talibim...
Bence hepimizde o korkular endişeler var maalesef hep kötüyü düşünüyor gibiyim :( ama uzmanlar bu düşüncelerin normal olduğunu böyle zamanlarda sağlıklı bir bebeğinizin doğup onunla oynadığınızı onu giydirip süslediğinizi hayal etmeye başlayın diyorlar

merhaba arkadaşlar, herkese günaydıın, benim mide bulantıları da geçti sanırım, o açıdan iyiyim ama bu kez de dünden beri kalbimin orada bir ağrı var, geçicidir umarım..onun dışında günler geçmiyor, neye acele ediyorsam :olamaz: doğduktan sonra 2 yaşında olacak oğlumla yaşayacağım zorlukları düşününce ufaktan bir tırsıyorum ama diyorum ki Allah sağlık versin yaklaşık 2 sene daha zorlanıcam sonra daha rahat olucam. o günlerin hayalini kuruyorum, oğlum zor bir bebek olmamasına rağmen rahatına düşkün, çok gezen, özgür bir insan olduğum için böyle bir sorumluluk beni çok zorlamıştı, valla Allah bilir ya oğlum biraz daha büyüse herhalde 2. ye cesaret edemezdim..
Aynı durumdayız canim aynen benim duygularima tercuman olmussun benim oglus da 27 aylik heralde biraz daha ara versek ben de 2.ye cesaret edemezdim sanirim.

Nedendir bilmiyorum ama bende de aynı durum var. Ya karnımda ölürse , ya Allah korusun bir problem çıkarsa sağlığında falan diye sürekli endişe halindeyim ne zaman geçer geçermi bilmiyorum. Birde bende hiç belirti yok, bulantı kusma halsizlik bunlar olmadığından da acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye senin gibi, hep endişeliyim. Emanetleri Rabbime iyilerdir inşallah.
aslında en çokta üç çocukla nasıl baş edecepim bunun korkusu var küçük oğlum çok zor bir bebekti bayağı yıprandım şuan gözüm yemiyor sanırım yeni yeni rahata kavuşuyoruz diyorduk sürpriz bir bebekle karşılaştık hayırlısı deyip kabullendik ama içüm içümi de yiyor açıkcası....:KK57::cry:

Acaba lımonlu cay içmek zararlı mı? gunde 2 bardak lımonlu cay ıcıyorum ama ınanın bır bılgım yok merak ettım sadece. ? sımdıden tesekkurler.

Hanimlar Ankara da oturanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Kizimda Gazi unv. Gitmistim ama dogumda oksijensiz kaldigi icin (ihmal oldugundan) oraya gitmek istemiyorum.
Bestepe de eskiden ozel, simdi devlet olan Turgut Ozal unv giden var mi?

Bende tam 12+2 yim bugün. aynı tedirginlikleri bende yaşıyorum.Bugün cinsiyet tahmini yapar belki sana yaz burayada öğrenirsen,güzel haberlerle dönersin inşallah:)

Back
X