- 12 Kasım 2008
- 618
- 280
- 123
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.781
Benim karnımda kocaman 3 aylık Ken 6 aylık gibiyim 9 aylık olunca nasıl olucak çok merak ediyorum çok buyuyup ağır gelip üstüne düşmem inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim karnımda kocaman 3 aylık Ken 6 aylık gibiyim 9 aylık olunca nasıl olucak çok merak ediyorum çok buyuyup ağır gelip üstüne düşmem inşallah![]()
Erkek olunca daha erken gösterdiğini hep söylerler belki seninki de erken göstermişti o zamanlar ben 11. Haftada doktora gitmemiştimsaoll cnmm benim doktorda bişey demedi bizim ultrasonda 4 boyutlu ama emin olmadı demekki ilk bebişi 11. haftada hemen söylemişti yüzde yüz erkek demişti bunda belki taramada söyler diye umut ediyorum

Bende aynı durumdayım benden 4 ay önde olanlar var benim göbek kapıdan daha önce giriyor
Yas var ya çok fena haldeyiz ne olacak böyle :) etrafımda hamile arkadaşlarım var ve ben herkesten büyük bir karna sahibim demen gibi 9 aylıkken patlamasak iyi
![]()

doğduktan sonra 2 yaşında olacak oğlumla yaşayacağım zorlukları düşününce ufaktan bir tırsıyorum ama diyorum ki Allah sağlık versin yaklaşık 2 sene daha zorlanıcam sonra daha rahat olucam. o günlerin hayalini kuruyorum, oğlum zor bir bebek olmamasına rağmen rahatına düşkün, çok gezen, özgür bir insan olduğum için böyle bir sorumluluk beni çok zorlamıştı, valla Allah bilir ya oğlum biraz daha büyüse herhalde 2. ye cesaret edemezdim..Muzun iyi geleceğini bilsem bende denerimBendede oldu bir kaç kez benim Dr hergün muz verdi bi tane ama ben sevmiyorum hamilelikte içim istemiyor aksatiyorum bazen o zamanlar kramp yaşıyorum
Günaydın kızlar
Aranızda karnı kocaman olan var mı ? Benim karnım çok büyüdü . Gün içerisinde çok takatsizim sürekli uyumak yada yatmak istiyorum. Midem deki yanma ise cabası.
Doktorum bana da tavuk yeme bulursan doğal tavuk yersin dedi.
Diyetisyene gittim . Gaz sancısı ve şişkinlik için bi tarif verdi sabahları onu içicem bakalım etki yapacak mı
Bence hepimizde o korkular endişeler var maalesef hep kötüyü düşünüyor gibiyimKızkar birazdan bende kontrole gideceğim 12 hafta ıkı gunluk olduk cok sükur ama hamılelıgımon ılk gününden bellı ıcıöden atamadıgım hisler var sankı bebegıöın kalbi duracak sankı bır tarafında engel olacak sankı sankı hersey rabbıımden kaldıramıyacagım yük yuklemez hakkımda hayırlı olanı nasıp etsın saglıklı sıhhatli bır sekılde kucaklarımıza alırız umarım Allahın izniyle.... Dualarınıza talibim...
Aynı durumdayız canim aynen benim duygularima tercuman olmussun benim oglus da 27 aylik heralde biraz daha ara versek ben de 2.ye cesaret edemezdim sanirim.merhaba arkadaşlar, herkese günaydıın, benim mide bulantıları da geçti sanırım, o açıdan iyiyim ama bu kez de dünden beri kalbimin orada bir ağrı var, geçicidir umarım..onun dışında günler geçmiyor, neye acele ediyorsamdoğduktan sonra 2 yaşında olacak oğlumla yaşayacağım zorlukları düşününce ufaktan bir tırsıyorum ama diyorum ki Allah sağlık versin yaklaşık 2 sene daha zorlanıcam sonra daha rahat olucam. o günlerin hayalini kuruyorum, oğlum zor bir bebek olmamasına rağmen rahatına düşkün, çok gezen, özgür bir insan olduğum için böyle bir sorumluluk beni çok zorlamıştı, valla Allah bilir ya oğlum biraz daha büyüse herhalde 2. ye cesaret edemezdim..
Kızlar selam erken bacak krampları yaşayan varmı bir kaç gündür kramplarım başladı çok fenayım
Nedendir bilmiyorum ama bende de aynı durum var. Ya karnımda ölürse , ya Allah korusun bir problem çıkarsa sağlığında falan diye sürekli endişe halindeyim ne zaman geçer geçermi bilmiyorum. Birde bende hiç belirti yok, bulantı kusma halsizlik bunlar olmadığından da acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye senin gibi, hep endişeliyim. Emanetleri Rabbime iyilerdir inşallah.Kızkar birazdan bende kontrole gideceğim 12 hafta ıkı gunluk olduk cok sükur ama hamılelıgımon ılk gününden bellı ıcıöden atamadıgım hisler var sankı bebegıöın kalbi duracak sankı bır tarafında engel olacak sankı sankı hersey rabbıımden kaldıramıyacagım yük yuklemez hakkımda hayırlı olanı nasıp etsın saglıklı sıhhatli bır sekılde kucaklarımıza alırız umarım Allahın izniyle.... Dualarınıza talibim...
Kontrollerinizde söyleyin doktora da kalsiyum , magnezyum başlıyorlar. Çok zor o kramplar ilk gebeliğimde yaşadım defalarca hele gece uyurken gelince çok kötü oluyordu.bendede var ıkı gundur özellıkle yürürken bıran kasılmalar yasıyorum![]()
tesekkur ederım. bayramdan sonra kontrol var artık bakalım. aynen cok zor bırseymısKontrollerinizde söyleyin doktora da kalsiyum , magnezyum başlıyorlar. Çok zor o kramplar ilk gebeliğimde yaşadım defalarca hele gece uyurken gelince çok kötü oluyordu.![]()
Bende tam 12+2 yim bugün. aynı tedirginlikleri bende yaşıyorum.Bugün cinsiyet tahmini yapar belki sana yaz burayada öğrenirsen,güzel haberlerle dönersin inşallah:)Kızkar birazdan bende kontrole gideceğim 12 hafta ıkı gunluk olduk cok sükur ama hamılelıgımon ılk gününden bellı ıcıöden atamadıgım hisler var sankı bebegıöın kalbi duracak sankı bır tarafında engel olacak sankı sankı hersey rabbıımden kaldıramıyacagım yük yuklemez hakkımda hayırlı olanı nasıp etsın saglıklı sıhhatli bır sekılde kucaklarımıza alırız umarım Allahın izniyle.... Dualarınıza talibim...