- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #7.101
yazmıyor o bendeE2 (estradiol) kaç arkadaşım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmıyor o bendeE2 (estradiol) kaç arkadaşım ?
Evet yabioma payi var canim benim ilk hanileliginde 1/7 riskli cikmisti kan sonucum yani düşün çok çok yuksek bir risk ama her şey normalmis halbuki.amniyosentez olmak zorunda kalmistim kabus dolu gunler de cabası.Bugün doktordan geldik ense kalınlığı ve burun ölçüsü normal çıktı çok şükür. Kan tahlilim de normal sadece Demir eksikliği olmuş biraz, vitamin verdi. Eğer bir sorun çıkarsa aldırmayacaksan 2'li test yaptırma dedi, zaten yanılma payı da var dedi. Ben de yaptırmamaya karar verdim doktoruma güveniyorum. :)
Ben de en son 9+4te gitmistim çok hareketliydi.Bugün benim bebişim bize dans show yaptı 10. Haftada sizinkiler de cok hareketlimi ultrasonda bı saniye durmadı erken hareket etmiş erkek diyorlar etrafımdakiler
Bende öyleyim yaa nedendir bilmiyorumAy ben insanları çok tersliyorum sonrada üzülüyorumama elimde değil hele kocamı bir kaşık suda boğasım geliyo herşeyi batıyo bana
![]()
ayy kizlar morallerinizi yuksek tutun herkes ister ya 1 kizi olsun yada 1 oglu. cinsiyet icin tartismaya gerek yok. ben cok istiyorum 1 kizim olsun ama Rabbim saglikli hayirli bir Evlat versin oncelikle. inanin cok istiyorum 1kiz evlat 2 oglum cok cukur sagliklilar. Rabbim 1 tane kiz nasip eder insallah. Hayirlisi Rabbim ne verirse ona Ragziyiz . icimdende hep erkek geciyor bence erkektir.. burdaki tahminlerde erkek dediler. bekliyoruz ayin 11 de 12 haftalik olacaz hayirlisiyla o zman belli olur. insallah
Kızlar özür dileyerek soruyorum ; cinsel ilişkide korunuyormusunuz ? Kafamı karıştırıyor bu konu benim , korunmanıza gerek yok ama korunmak isterseniz condom deneyebilirsiniz dedi doktor.
Korunmasak bebekleri etkileyen bir yanı olurmu acaba , zarar vermez değil mi?![]()
Evet , doğruluğu var sanırım doğumu kolaylaştırmak için , çünkü diğer hamileğimde günüm dolduğu zaman doktor , kontrolden sonra gidin ilişkiye girin ve korunmayın birkaç gün demişti.Merhaba, yalnızca son haftalarda spermin yapısında bulunan bir enzimin doğumu çabuklaştırıcı etkisi olduğundan korunmak ve hatta ilişkiden uzak durmak gerektiğini okumuştum. tabi kaynağın güvenilirliği tartışılır. ama bana da doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. mantıken de zararı olacak bir durummuş gibi durmuyor. sevgiler...
Bizde ilişki ilk üç ay yasak dedi doktor sonrası ne olur bilmiyorumKızlar henüz dr bu konuyla alakalı soru sormadım.zaten hala progestan ve haftada 1 kere iğne vuruluyorum.bayramdan sonra gittigimde sormak istiyorum.o za.an 12 haftalık olucaz insallah.siz eslerinizle birlikte oluyor musunuz?iliski serbest mi yani?benim durumumda olanlar dr bu konuda konustular mı acaba merak ettim.

Bizde hamile kaldigimdan beri uzağız .erkekler icin zor oluyor biraz ama herşey bebislerimiz icin.sağlıklı gelsinlerde.ama bayramdan sonraki randevumda sormak istiyorum bakalımBizde ilişki ilk üç ay yasak dedi doktor sonrası ne olur bilmiyorum
bayramdan sonra gel 4lü test için dedi erken değil mi anlamadım?benim kusmalarım devam ediyor bel ağrısı ve sık sık baş dönmelerim oluyor tansiyonum düşüyor aniden korkuyorumSelam kızlar bizimde 2 li testimiz temiz çıktı çok şükürbayramdan sonra gel 4lü test için dedi erken değil mi anlamadım?benim kusmalarım devam ediyor bel ağrısı ve sık sık baş dönmelerim oluyor tansiyonum düşüyor aniden korkuyorum
çatlak önleyici krem alanınız varmı bu aylarda başlamak gerekiyormuş kullananlar varsa marka öneriusi alabilirmiyiz?
Sanada iyi bayramlar canım, çok güzel bir tatil olur inşallah. Sende kendinize iyi bakkızlar 10 gün izine çkıyorum çok sık nete giremesem de ara ara yine bakarım sayfalara şimdiden hepinize iyi bayramlar iyi tatiller bebeklerinize ve kendinize çok iyi bakın![]()
Ben kırmızı elme yiyordum geceleri canım. Bir de yarı oturur halde uyumaya çalışıyordum. Eğer daha geçmezse mecburen ilaç veriyordu dr.Çoktan beri yazamadım hamillelik zor geçiyor bulantım var ve arada istifa ediyorum gecelerinde mide ağrısından uyuyamıyorum. Mide ağrısı için önerisi olan var mı?
Ben bebek yağı almıştım şimdi birde krem alacağım ama karar veremedim hangisini alacağımaBen başladım kullanmaya lierac en iyisiymiş onu kullanıyorum
Canım ben de 2 hafta progestan kullandım kahverengi leke için sonra baktık leke bitmiyor doktorum progestanı bıraktırdı bebek gayet iyi kullanma dedi bu şekilde kahverengi leke gelip sağlıklı bir şekilde Doğum yapan çok hastam var dedi progestanı bıraktıktan bir hafta sonra da leke durdu şimdi herşey yolunda korkma progestanı tedbir amaçlı veriyorlar yani illa düşecek diye birşey yok bebek iyiyse bıraktırır9+1 günlük hamileyim. 8+1 de kırmızı renkli kanamam oldu. Progesteron başladık ve 1 haftadır azar azar kahverengi lekelenme oluyor. Kanamanın olduğu gün normal adet günüme denk geliyordu. İlk bebeğimi 2,5 aylıkken kaybettim. Şuan 1 kızım var. Bu lekelenme ne kadar daha sürer. Fikri olan var mı. Bu konuda tecrübesi olup da sağlıklı bebek dünyaya getiren annelerin yorumuna psikolojik olarak ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ahh bi geçsede rahatlasak..yemek yapamıyorum evde iyi olursam eğer çorba içmeye falan gidiyorum okadar ama tuzly ayran içmeye çalışıyorum o iyi geliyor inşallah tez zamanda hepimiz hamileliğimizin keyfini çıkarmaya başlarızHiçbirşey yapmadan geçen bir gün daha :) kılımı kıpırdatıcak halim yoktu bugün. Bunlarda hayırlısıyla geçse artık..
T teniss Benimde tansiyonum düşük canım ama sen kusma yaşadığın için biraz daha fazla etkileniyor olmalısın. Yemeklerine bir iki diş sarımsak atmayı dene istersen o biraz dengeliyor. Bir de tuzlu ayran iç ara ara o da toparlıyor