2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Öncelikle gecmiş olsun, bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsın inş.Allah. Bağcılar'da medipol mega var Lebriz Hale Aktün Tamer doktorum çok memnunum tavsıye ederdim sizede . Bu ıkıncı gebeliğim ilkinde de ona gitmiştim

Son ultrasondan once annem bizimleydi. Gizliden esime sormus nesi var bi sorun mu var diye :)) Allah hepimize yardim etsin sifa versin. Yavrularimizi kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.
Igneyi gobekten mi yapiyorsun canim
Evet canım göbekten yapıyorum sen?
Ben bacaktan da denedim iğne vurduğum yer sertleşiyordu bende iğne dağılmıyor diye endişe ettim tekrar karnıma geçtim.Doktorda bacağın dokusu sert gelmiş demekkş dedi.Ama ne zamana kdr karından vurcam bakalım.sen nasıl yapıyosun

Bu gerçekten kötü haber çünkü ben dokuz kutu daha alacağım normalde Antalya’da yaşıyorum eğer istersen senin içinde TEM’in edebileceğin biyerler bulabilirim ....

Evet , birkezde ben gittim doğumhastanesine ama doktorum özeldeki doktorumdan bile iyiydi ekranı bende göremedim. Sadece cinsiyet sorunca bana doğru çevirdi kıza benzetiyorum ama yüzüstü secdede yatıyor dedi. Bende ayrıntılı ultrason için gitmiştim ama sırası dolmuş özele devam bundan sonra

Ben de göbekten vuruyorum. Doktor en iyisi gobekten yapmak dedi. Hatta doguma kadar gobekten devam esebiliraen daha iyi olur zaten bebege ya da keseye ulasmasi imkansiz dedi. Ama gobek buyudukce zorlasiyor ya deri gerildigi icin

hakkımızda hayırlısı olsun canım bende tam tersi devamlı hastanedeyim aklıma estikçe gidip görüyorum rahatlıyo içim detaylıya girdin mi peki

valla bana en son 3aylık yazmışlardı bir aylık kaldı bayadır almıyorum hiç haberim yok ama muadili ilaçlar var onları alırız bi sorun olcağını sanmıyorum ama asıl soru neden üretimi durduruldu acaba

Ben de göbekten vuruyorum. Doktor en iyisi gobekten yapmak dedi. Hatta doguma kadar gobekten devam esebiliraen daha iyi olur zaten bebege ya da keseye ulasmasi imkansiz dedi. Ama gobek buyudukce zorlasiyor ya deri gerildigi icin
Evet kesinlikle öyle deri gerildikçe iğneyi batırırken daha cok acıyo sert yere denk gelmiş gibi.Bende göbekten devametcem de artık vurcak yerde bulamıyorum göbeğimin çevresi yeşil :)

Kızlar hepinize selam.yanlış hesaplamiyorsam bugun 17+3 günlük olduk.yani 18.haftadayiz.aklıma takılan birsey var.önceleri bende segirme tarzinda seyler oluyordu ama uzun zamandır olmuyor bebegin hareketlerini henüz hissetmiyorum ayrıca.normal mi acaba?kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.carsamba randevum var.bir aydır göremiyorum minigimi özledim.inşallah hersey yolundadır.detaylı ultrasona girecegim üniv de.dualarınıza ihtiyacım var

Yalnız değilmişim:) bende kıyaslıyorum canım ultrason resimlerini.oğlumda ya daha iriydi ya da cihazdan dolayı farkediyor anlayamadım. Ama mesela rahim de daha büyük gözüküyor daha bir geniş gibi oğlumda. Şimdikinde daha küçük gibi. Normaldir heralde dr bişey demiyor

Hayırlı olsun bebeğin canım, aynı haflarda sayılırız seninle bende 16+5 'im.
Önceden hissettiğimiz şeyler bağırsak hareketleri imiş, şimdiden sonra hissederiz diye düşünüyorum özellikle yan yattığımızda bi kıpırtı gibi bi şey oluyor ya ha o

Aynı ben aynı :) eskiden seyrime vardı şimdi oda yok hareket bekliyom bende öyleeeee 18+1 bugün bende...güzel geçer randevun canım dualar seninle

Teşekkür ederim senin bebwgin de hayırlı olsun canım.inşallah merak icindeyim bende.bir ay oldu gormeyeli minigi ,nasıl diye çok merak ediyorum.hareketlerini hissetsem mutlu olucam

Teşekkür ederim senin bebwgin de hayırlı olsun canım.inşallah merak icindeyim bende.bir ay oldu gormeyeli minigi ,nasıl diye çok merak ediyorum.hareketlerini hissetsem mutlu olucam

Aynen canım, ben de Çarşamba günü gideceğim kısmetse.
Bende en çok kilosunu ve boyunu merak ediyorum. Bebişim büyüyor mu diye.
Cerrahpaşa ya gidiyorum ben sen hangi hastanedesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…