2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Teşekkür ederim en azından dr a görünceye kadar içimi rahatlattiniz

Bana da 13.haftada çıkıntı var dedi sonra ama sanki kız gibi dedi..bu haftalarda kız çocuklarında da çıkıntı olabiliyor dedi..nitekim kız cikti 19.haftada:)

Oyyy maşallah kuzum profil resminde yakıyor yani
iyiki doğmuşun , yeni yaşın hayır sağlık mutluluk getirsin inşallah...
Sağol kuzum top gibi oldu göbeğim ama çok mutluyum bebeğimle çocuklarımla iyi ki varlar amin inş cümlemizin

Amin inş canım cümlemizin

Bana da 13.haftada çıkıntı var dedi sonra ama sanki kız gibi dedi..bu haftalarda kız çocuklarında da çıkıntı olabiliyor dedi..nitekim kız cikti 19.haftada:)
Ayy benimki sanırım 20. Haftaya kaldı
Dur bakalım , gösterirse tabi , totosunu dönüp dönüp yatıyor yaa delirtti beni merak :):)

Doğum gününüz kutlu olsun:) seneye bebişinizle kutlarsınız artık

Sonunda öğrendik şükür, çok net gösterdi kendini sağolsun
Oğlum olacak inşşş
3. cü çocuğum ve sezeryan olacak

hayırlı akşamlar herkese doktorumdan memnun değilim iyi bir doktor arayışındayım kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilkini 27.haftamda kan pıhtılaşmasndan kaybettim çok şükür ki şimdi iğne aspirin sorunumz yok gibi perşembe detaylıda daha iyi anlaşılacak inşallah biraz endişeli tedirgin ve çok soru soran bir tipim beni kaldırabilecek bir doktor istiyorum istanbul bağcılardayım bahçelievler esenler falanda olanilir semt olarak var mı bildiğiniz iyi bir hastane doktor avicennada bir bayan varmış serçin diye duyan bilen var mı ?

Olabilir ben de sonradan okudum canım olabiliyormuş hamilelikte ben de cerrahi işlem geçirmiştim 3 yıl önce burnumdan dedim hamilelikten mi başka birşeyden mi diye merak ettim

Aynı sorun bende de var benim 3 kaybım var bende coraspin ve cleksan kullanıyorum çok şükür 20. Haftaya kadar geldik hamdolsun bende doktor fobisi oluştu düşün artık doktora gitmeye korkuyorum cinsiyeti bile merak edip gidemiyorum ama bu hafta çarşamba gidicem inşlh iyi Haberler alırız

pembeperi R Rabsernur kızlar bende sizin gibi tedirginim ve her randevuda çarpıntı ve ağlamaklı gidiyorum.Bende clexane ve coraspirin kullanıyorum benim kaybımda 16 haftada olmuştu çok şükür bugünümüze.Ne yaşadığınızı korkularınızı çok iyi tanıyorum kendimde ...insan bişey almak isterken bile içinde o iz korku senin peşini bırakmıyor.Zaman zaman evde ağlıyorum tek başıma.Duadan başka tuttuncak şey yok.Allah yardımcımız olsun.Bu iğneyi kullanıp bebeğini kucağına hemen hemen herkes almış Allah izniyle bizde alcaz.

Aynen yasadiklarinizi yaşıyorum ben de hele ultrason gunu ve oncesi cok gergin oluyorum. Bu 3. Gebeligim hic bu haftalara gelememistik cok sukur ilerledik. Ignelerimiz sifa olur insallah. Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…