- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.201
İnşlh ben inanıyorum sizde İnan’ın bu Arada iğneleri göbekten mi vuruluyorsunuz ben artık tedirginim bebeğe denk gelir diye@pembeperi R Rabsernur kızlar bende sizin gibi tedirginim ve her randevuda çarpıntı ve ağlamaklı gidiyorum.Bende clexane ve coraspirin kullanıyorum benim kaybımda 16 haftada olmuştu çok şükür bugünümüze.Ne yaşadığınızı korkularınızı çok iyi tanıyorum kendimde ...insan bişey almak isterken bile içinde o iz korku senin peşini bırakmıyor.Zaman zaman evde ağlıyorum tek başıma.Duadan başka tuttuncak şey yok.Allah yardımcımız olsun.Bu iğneyi kullanıp bebeğini kucağına hemen hemen herkes almış Allah izniyle bizde alcaz.
Ah canım aynen öyleAynen yasadiklarinizi yaşıyorum ben de hele ultrason gunu ve oncesi cok gergin oluyorum. Bu 3. Gebeligim hic bu haftalara gelememistik cok sukur ilerledik. Ignelerimiz sifa olur insallah. Allah yardimcimiz olsun
Canım ben bi ara bacağıma geçtim ama cok berbat oldu bacağım morarma falan önemli değilde sertleşme beze oldu bacağımda bende endişe ettim iğne dağılmazsa etki etmez diye korktum tekrar karnıma devam ediyorum iki büklüm oturuyorum o zaman karnım sıkışıyor öyle vuruyorum.Daha fazla büyüyünce napcaz bende bilmiyorum.Çok kişiye sordum iğnenin bebeğe gelmesi imkansız diyorlar bi kaç dr tanıdığımada sordum hatta güldüler bana mümkün değil diyerek.Öyle işte canımİnşlh ben inanıyorum sizde İnan’ın bu Arada iğneleri göbekten mi vuruluyorsunuz ben artık tedirginim bebeğe denk gelir diye
Zaten o bağırsak hareketleri kafamı çok karıştırıyor inşallah 2 hafta sonra organ taramaya gideceğim ozaman doktora da sorarimDoktora sorduğumda 5.aydan itibaren hissedersin dedi. Cok endişe etme falan yaptı. Bide tecrübesiz olduğumuz icin. Bagirsak hareketi bile zannediyor olabiliriz
İnş canım çok teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun:) seneye bebişinizle kutlarsınız artık
Bende troid ve kan sulandırıcı iğne puko içinse gulukofen kullanıyorum bunların dışında ne tahlil istedi drum nede başka bir kontrol sadece magnezyum ilacım var kramplar için herkes tahlillerden bahsediyor merak ediyorum benden niye istemiyor diyeTiroid icin omur boyu kullanacagim bi ilac var. Plesenta asagida oldugu icin gunde 2 tane progestan kullaniyorum ve kan pıhtılaşması oldugu icin hergun igne ve coraspirin kullaniyorum. Benim doktor tarzindan cok ihtiyaclarimla alakali yani
Son ultrasondan once annem bizimleydi. Gizliden esime sormus nesi var bi sorun mu var diye :)) Allah hepimize yardim etsin sifa versin. Yavrularimizi kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.Ah canım aynen öyle
Bende randevuya bir kaç gün kala eşimle bile kavga ediyorum artık gerginlikten elimden gelse evde doğurcam :) Allahım cektiğimiz sıkıntılı günleri bebeklerimizle ödüllendirsin inşallah.Hep öyle dua ediyorum.Sizlerde hep duamdasınız diyorum Allahım bunu yaşayan nerde kim varsa.
Bu haftalarda hareketleri net hissetsem bende bir nebze olsun rahatlayacağım.Morel oluyor...
Benim tahlil sanırım 7. Haftada istemisti bir daha tahlil istemedi. Allah hepimize yardim etsin canim.Bende troid ve kan sulandırıcı iğne puko içinse gulukofen kullanıyorum bunların dışında ne tahlil istedi drum nede başka bir kontrol sadece magnezyum ilacım var kramplar için herkes tahlillerden bahsediyor merak ediyorum benden niye istemiyor diye
Benim tahlil sanırım 7. Haftada istemisti bir daha tahlil istemedi. Allah hepimize yardim etsin canim.
Zor geciyor zaman walla. Sanki yillardir hamileyim gibi hissesiyorum
Benim doktorum dogum iznine ayrildi. Deyayli ultrason tarihi verdi ama seker olayini soylemedi.Benimde tahlillerim en son 7. Haftada yapılmıştı bir daha istemedi doktorum... 24. Haftada şeker yüklemesi yapıcaz dedi sadece...
Uzak gelmezse gaziosmanpaşa nefise merici öneririm 3 hamileliğim 2 gebeliğinin takibi onda çok güler yüzlü aciklamaci istediğim saatte telefonla arayabiliyorumhayırlı akşamlar herkese doktorumdan memnun değilim iyi bir doktor arayışındayım kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilkini 27.haftamda kan pıhtılaşmasndan kaybettim çok şükür ki şimdi iğne aspirin sorunumz yok gibi perşembe detaylıda daha iyi anlaşılacak inşallah biraz endişeli tedirgin ve çok soru soran bir tipim beni kaldırabilecek bir doktor istiyorum istanbul bağcılardayım bahçelievler esenler falanda olanilir semt olarak var mı bildiğiniz iyi bir hastane doktor avicennada bir bayan varmış serçin diye duyan bilen var mı ?
Bende yarından sonra gireceğim inşallah herşey güzeldir ben çok heyecanlıyım kendi adıma ilk kez yüzünü göreceğim :)Detayli ultrasona girdik biz dün. 2 kilo aldim ben. 33 yasindayim :)
Allah Allah emin misin ben daha bir haftaya önce 3 aylık iğne aldım eğer öyleyse 3 aylık daha yazdırayım bulup kullanırım ...Iyi geceler kızlar *claxane* kullananlar iğneyi bulabiliyormusunuz? Üretimini durdurulmuş 4000 binlik olanın onun yerine enox verdi eczacı dr kullanabilirsin dedi 4 lü testte karar verilecek ıgneleri kesmek için umarım keserler 3 aydan sonra göbek tehlikeli bacakların çok acıyor oğlumda 9 ay oldum lakin böyle acimiyordu
Neden canını sıktı canım doktorun.?
İlgilenmedi mi?
hayırlı akşamlar herkese doktorumdan memnun değilim iyi bir doktor arayışındayım kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilkini 27.haftamda kan pıhtılaşmasndan kaybettim çok şükür ki şimdi iğne aspirin sorunumz yok gibi perşembe detaylıda daha iyi anlaşılacak inşallah biraz endişeli tedirgin ve çok soru soran bir tipim beni kaldırabilecek bir doktor istiyorum istanbul bağcılardayım bahçelievler esenler falanda olanilir semt olarak var mı bildiğiniz iyi bir hastane doktor avicennada bir bayan varmış serçin diye duyan bilen var mı ?
Benim de yüksek çıktı romatizmam olduğu için romatizmadan olabilir değil se gebeliktendir dediler romatizma dr u na gittik bir şey çıkmadı gebelikten dir diye bir daha yaptırmadımMerhaba lar arkadaşlar. Güzel anneler ben kpss ye hazırladığım için sizleri çok takip edemiyorum inşallah siz ve bebisleriniz sagliklidir. Sizlere bi sorum var akintizda beyaz lekelenmer oluyor mu. Ben geçen persembe tahlil verdim idrar temiz çıktı kan da lym wbc ve neu değerleri yüksek çıkmış ama doktora gösterme fırsatım olmadı bu hafta içi inşallah gidebilirim. Sizlerden ricam bu değerlerden anlayan ve açıklama yapabilelecek biri var mı. Eğer çok acil bi durum sa farklı bi doktora gidecem değilse doktorumu beklicem. Uzun oldu hakkınızı helal edin
Istanbul gaziosmanpasada ikamet ediyorum. Bir önceki alışımda 1 kutu vardı aldım 2 kutuyu çok zor temin etmişler. Cuma günü burdaki tüm eczaneleri gezdim eczacı depoları aradı yok. Enoxun iğne ucu farklı çok zor giriyor 2 kutu alacağım kaldı umarım claxane bulunur eczacının dediği depolar boş üretim yokAllah Allah emin misin ben daha bir haftaya önce 3 aylık iğne aldım eğer öyleyse 3 aylık daha yazdırayım bulup kullanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?