- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #5.581
Herkese merhaba.. kabızlık yaşayan ve bununla nasıl başa çıktığını anlatmak isteyen varsa seve seve dinlerim
Şimdiden tesekkürler
Şimdiden tesekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu progestan ne için veriliyo ki bana öyle bişey vermedi drBben ilk hamileligimde protestan 'nin sersemletmesiyle merdivenlere kapaklanmistim.çok şükür bir şey olmadı ama korktum tabi.sonra vajinadan almaya başladım.evet böyle etkiler yapmıyor. Ama yine de içmek bir tik daha etkilidemisti dr
adı ne ilacının?
ben de bitkisel vinalac kullanıyorum hafifletti en azından
Canım düşük tehlikesi olanlar icin veriliyorbu progestan ne için veriliyo ki bana öyle bişey vermedi dr
Canım bol bol gün kurusu kayısı ye üstüne su iç taze sıkılmış meyve sularınada bi kaşık zeytin yağı karıştır iç ben böyle baş etmiştim :)Herkese merhaba.. kabızlık yaşayan ve bununla nasıl başa çıktığını anlatmak isteyen varsa seve seve dinlerim
Şimdiden tesekkürler
Benimki öyle üst üste ama sanırım aynı marka olması gerekiyorHerkes arcelik almis.ozaman bende arcelik bakiyim:) kiyafetleri yipratmiyor dimi.ayrica benim kurutma makinasi koycak yerim yok.camasir makinasinin ustune koyulmasi gibi bir sansimiz oluyor mu
Benim çamaşır bosch üstüne arçeliği monte ettiler ama alırken söylemiştim olur dedilerBenimki öyle üst üste ama sanırım aynı marka olması gerekiyor
Ha şöyle Harika :)bak ne güzel haberlerde almışsın bundan sonra kendine ve bebişine konsantre olEşim hata yaptı evet anlar anlamaz kendimi üzmeyeceğim kim ne yaparsa kendine yapar minik fasülyem üzülmesin
Dolaptan alıp üzerime giyerken hala kokuyor oluyor dışarı asilanlarda uçuyor kokuBende kurutma yok kardeşim kullanıyor arçelik ve yumuşatıcı kokusu duruyor çıkmıyor
Ama yumusaticinin hormonları etkilediğini öğrendiğimden beri ben kullanmıyorum erkek çocuklarında ve erkeklerde özellikle kullanım uygun değilmişDolaptan alıp üzerime giyerken hala kokuyor oluyor dışarı asilanlarda uçuyor koku
Sağol canım Allah razı olsun yapacak bişey Yok eksiği olan o o düşünsünHa şöyle Harika :)bak ne güzel haberlerde almışsın bundan sonra kendine ve bebişine konsantre ol![]()
Alemsiniz kızlar ne ara konuşma kurutmaya geldiBen de arastiriyorum kurutma makinesi. Camasir kokusu kaciyor mu. Ben yumusatici kokusu hastasiyim da![]()

Tam arastirma asamasindaydim bir baktim burda konusuluyor hemen atladim tabiiAlemsiniz kızlar ne ara konuşma kurutmaya geldi![]()
Bende çok Yorgun'um iştahım da çok düştü bu arada bugün tartıldım tüp bebek vs tedavi ve 2. Ayı doldurmama rağmen 2 kilo almışım çok mutlu oldum kilo almak istemiyorumÇok yoruldum bugün.
Geceleride mide bulantılarım başlıyor ne yapıcaz bakalım![]()