• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Kızlarr ya bu bebiş memeyi zor emiyo uyuyo sürekli canım çıkıyo uyandırana kadar ama günde 3 kez kakasını yaptı dünden beri emiyor mudur

Kızlar diyetisyen bana bugün artık tam olarak emzirmeye başlayabilirsin dedi. Emzirdikçe sütün artacak dedi. Bebeğim bugün doğsaydı 37+6 haftalık olacaktı. Ve bugün doğsaydı belki baştan beri emiyor olacaktı. Şimdiyse memeyi tutturmaya çalışıyorum. Makineden daha çok yakıyor canımı. Elimde olmadan kendimi çekiyorum. Alışacak mıyım buna?

Kızlar diyetisyen bana bugün artık tam olarak emzirmeye başlayabilirsin dedi. Emzirdikçe sütün artacak dedi. Bebeğim bugün doğsaydı 37+6 haftalık olacaktı. Ve bugün doğsaydı belki baştan beri emiyor olacaktı. Şimdiyse memeyi tutturmaya çalışıyorum. Makineden daha çok yakıyor canımı. Elimde olmadan kendimi çekiyorum. Alışacak mıyım buna?

Sürekli bir acı mı oluyor canım? Ben ilk ağzına verdiğimde hızlı çekiyor heralde bir acıyır sonra geçiyor kendiliğinden

Bu dediklerini 5 gün önce yaşadım evin temizliği vs vardı biraz el attım sadece ve bel ağrısı vajinaya baskı inanılmaz oldu hafifte sancı gözükmüştü ama idrara sıkışık girmiştim sanırım o sancı çıkarttı , cumartesi günü kan idrar istedi doktor, olurda ani bir şey olursa doğum için önden hazırlık yaptık🥲🥲 haftasonu ağrın sancın olursa ptsi gel alalım doğuma dedi ama çok şükür iyiyim hep uzanmalı dinlenmeli geçiriyorum
Öyle öyle son günlerimizi dinlenerek geçireceğiz artık, ben gece falan incittim heralde dönerken. Bacağımdan belime giriyor acı çünkü. Ama kıpırdamadan yatarken bir şey yok. NST’de sancı da az çıktı düzensiz çıktı. Bişey ifade etmiyor dediler. Bakalım artık son 2 😱😱😂😂

Back
X