- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #5.661
ultrason kalitesi özelle devletinki farklı mı
evet cnm çok farklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ultrason kalitesi özelle devletinki farklı mı
bi sıkıntı yoksa ayda bir çağırıyorlar canımGunaydn herkese :) Kizlar aklima bi sey takildi .Ben 6. Hafta doktora gitmistim beni 12. Hafta cagirdi.Cok degil mi ?
aslında ben de istiyorum ama yiyemiyorum sadece peynir ekmek neredeyseArkadaşlar sürekli yemek yemek istiyorum,bu ne iştahtır böyle anlamadım :))
aman nazar değme kendine mide bulantın başlarsa iştah miştah kalmazArkadaşlar sürekli yemek yemek istiyorum,bu ne iştahtır böyle anlamadım :))
ben de bir daha devlet hastanesine gitmeyi düşünüyordum ama cinsiyeti göstermez o zaman devletteki. özele devam edeyim bir süre dahaevet cnm çok farklı
Ne peynirler ne ekmekler ....Çok yemek yemek istemek daha sıkıntılı gibi...aslında ben de istiyorum ama yiyemiyorum sadece peynir ekmek neredeyse
Aslında ilk gebelikte gebelik şekerim çıktı diyet yapmam lazım ama elimde değil biri bana dur demeli ,kilo almamam lazım çok...ara öğünlerim ana öğünlerim gibi olmasından korkuyorum..aman nazar değme kendine mide bulantın başlarsa iştah miştah kalmaz
bende aynı senin gibiyim ilki kordon dolanması olduğu için sezeryan oldu.yine aynı doktora gidiyorum bana normal doğum yapabilirsin hiçbir sakınca yok deneriz tabiki önemli olan senin istemen dedi.nasip olursa bende normal doğumu bekleyeceğim.sizin istemeniz önemli bazıları direk alırız bebeği tarzında yaklaşıyor hiç şans vermiyor annenin tercihi olmalı bir sağlık sorunu yoksa
sezaryandan sonra normal doğum yapıyolar mıBen çok istiyorum Allah izin verirse sonuna kadar mücadele vereceğim bunun için.TAbi ki herşeyden önce sağlık bu inkar edilemez bir durum.Tek isteğim bana bu konuda destek olabilecek bir doktor bulabilmek.Oğlum gibi inşallah bu evladım da kilolu olmazsa hayırlısıyla deneyeceğiz bakalım.Arkadaşın bahsettiği Face de ki gruba da bakınıyorum inşallah doktor doktor gezmeden bir yerde sabit kalabiliriz.Oğlum şuan 4 yaşında aradan epey zaman geçmiş oluyor Buda bana ekstra güç veriyor![]()
sezaryandan sonra normal doğum yapıyolar mı
doğru düşünüyorsunuz neden olmasın her doğumda risk var sonuçta yurt dışında hep yapıyolar sezeyan sonrası doğum.benimde oğlum 2 yaşında doğum zamanı 3 yıl geçmiş olacak inşş isteyen herkese nasip olur normal doğumBen çok istiyorum Allah izin verirse sonuna kadar mücadele vereceğim bunun için.TAbi ki herşeyden önce sağlık bu inkar edilemez bir durum.Tek isteğim bana bu konuda destek olabilecek bir doktor bulabilmek.Oğlum gibi inşallah bu evladım da kilolu olmazsa hayırlısıyla deneyeceğiz bakalım.Arkadaşın bahsettiği Face de ki gruba da bakınıyorum inşallah doktor doktor gezmeden bir yerde sabit kalabiliriz.Oğlum şuan 4 yaşında aradan epey zaman geçmiş oluyor Buda bana ekstra güç veriyor![]()
yapılıyor canım doktora bağlı anneden kaynaklı bir sorun yoksa 2 yıl geçtikten sonra yapıyorlar benim doktorum yaparız dedisezaryandan sonra normal doğum yapıyolar mı
Benim bebeğiminde 8+3 te kalp atışı 180 di dr herşey yolunda dedi bu haftalarda kalp atışı yükseliyomuş canım endişe etme:) cinsiyet tahminini de ilk kalp atış hızına göre yapıyolar sanırım bizimki ilk 140tı tam ortadaKızlar benim kontrolüm de dündü 8+1 iz kalp atış hızı 190 yazıyor kağıtta 2 cm boyu hareket etmeye başlamış kalp atışı çok yüksek geldi bana sizlerin kaç acaba bir de bu kalp atışına göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş Yüksek olunca kız diyorlar ne kadar doğru acaba rüyalarımda hep kız görüyorum![]()
Gunaydn herkese :) Kizlar aklima bi sey takildi .Ben 6. Hafta doktora gitmistim beni 12. Hafta cagirdi.Cok degil mi ?
Olmuş armut şiddetle tavsiye ederim içi siyah olan varya o :)Herkese merhaba.. kabızlık yaşayan ve bununla nasıl başa çıktığını anlatmak isteyen varsa seve seve dinlerim
Şimdiden tesekkürler