- 20 Nisan 2015
- 20
- 22
- 38
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #5.761
Kızlar yarın doktora gidiyorum ilkinde 5 haftada keseyi gördük şimdi 7 hafta oldu inşallah bebeği ve kalp atışını duyarız. Dua edin çok heyecanlı ve meraklıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben oğlumda yaptırmamıştım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum sonuçda müdahale edilmiyo ee bişey çıkarsa bebeği de aldırmayı düşünmeyiz o yüzden gerek yok benceArkadaşlar merhaba ikili test konuşulmaya başlanmış. Bu testi yaptırıp yaptirmama konusunda kararsızım. Sonuç olumsuz çıkarsa bebeğe herhangi bir tedavi şekli yok galiba ve hatali sonuçlar cikabiliyormus bu durumda hamilelik süreci anneye zehir olabilir. Çevremdeki bazı tecrubeli anneler yaptirmayacaklarini söylüyorlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Biz ilk oglumda ne derse doktor yaptirdik bunda daha bilincliyiz esimle ortak kararimiz 2 li testi yaptirmayip 4 lu testi yaptirmak egerki bir rahatsizlik varsa oda doguma kadar kendimizi hazirlamak icin.rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin hepimize insallah.Arkadaşlar merhaba ikili test konuşulmaya başlanmış. Bu testi yaptırıp yaptirmama konusunda kararsızım. Sonuç olumsuz çıkarsa bebeğe herhangi bir tedavi şekli yok galiba ve hatali sonuçlar cikabiliyormus bu durumda hamilelik süreci anneye zehir olabilir. Çevremdeki bazı tecrubeli anneler yaptirmayacaklarini söylüyorlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben de yaptırmayı düşünmüyorumArkadaşlar merhaba ikili test konuşulmaya başlanmış. Bu testi yaptırıp yaptirmama konusunda kararsızım. Sonuç olumsuz çıkarsa bebeğe herhangi bir tedavi şekli yok galiba ve hatali sonuçlar cikabiliyormus bu durumda hamilelik süreci anneye zehir olabilir. Çevremdeki bazı tecrubeli anneler yaptirmayacaklarini söylüyorlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Pazartesi günü gidicem ve o gün 11+5 olucam.merhaba arkadaşlar 2 li test için 11-14 arası yazıyor ama hangi hafta gitsem bilemiyorum, siz kaçıncı hafta dolunca gideceksiniz 11 dolunca mı 12 dolunca mı gitsem karar veremiyorum
Rica ederim canım afiyet şifa olsunArmut dün cok yedim suan rahatim gercekten iyi geliyor cok tesekkur ederim![]()
Ben de duydum biliyor musun normalde gazlı ve baharatlı yemeyin diyorlar ama yağlı filan ama onlar daha iyi rahatlatıyor miğdeyi gerçekten of ya kabus gibiBiliyorum zararlı ama doritos yedim baya hafifletti
Gözünün içinde mi göremedim benKızlar bana acil yardım edin iki saat önce gözümde bişey yoktu şimdi aynaya bi baktım yüzümü yıkarken resmen et parçası gibi bişey böyle bişey gördünüz mü hiç ya sinir oldum
Evet canım içinde gözbebeğinin yanında hemen ya.Gözünün içinde mi göremedim ben
Tahmini olarak konuşuyorum büyük ihtimalle göz nezlesi Küçükken ben de de olmuştu böyle et parçası gibi bir şey gözünün içinde hareket ediyor bir kayboluyor bir geliyor yaşartıyor biraz bir göz doktoruna gitmen de fayda var damla filan veriyorlar ama hamile olduğunu belirtmeyi unutmaEvet canım içinde gözbebeğinin yanında hemen ya.![]()
Benim doktorum 12+4 é verdi.merhaba arkadaşlar 2 li test için 11-14 arası yazıyor ama hangi hafta gitsem bilemiyorum, siz kaçıncı hafta dolunca gideceksiniz 11 dolunca mı 12 dolunca mı gitsem karar veremiyorum
Bu akşam benim de çok ağrıyor ilaç da içemiyoruz.. sıcaktan oldu herhalde, soğuk duşa girip duruyorum kafamdan alev çıkıoKizla r basim cok ağrıyor yaa
Merhaba , bende yaptırmayacağım.Arkadaşlar merhaba ikili test konuşulmaya başlanmış. Bu testi yaptırıp yaptirmama konusunda kararsızım. Sonuç olumsuz çıkarsa bebeğe herhangi bir tedavi şekli yok galiba ve hatali sonuçlar cikabiliyormus bu durumda hamilelik süreci anneye zehir olabilir. Çevremdeki bazı tecrubeli anneler yaptirmayacaklarini söylüyorlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?