• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Adanadan daha serindir buralar nem var baya ama rüzgarida var Tekirdag merkezdeyim corlu buraya yarim saat uzaklikta kışı cok soguk olur yazida sicak ama eminim Adanadan daha serindir rahat edersiniz :KK25: bizde iki yildir burdayiz istanbuldaydik evlendik buraya geldik zaten memleketimiz tekirdag yabancilik cekmedik desem yalan olmaz:super:
Korkuttun şimdi beni benim bir tane kazağım bile yok Adanada kış nedir bilmeyiz biz ay hamile hamile donacam oralarda desene

Havalar çok sıcak Ve nemli hissedilen 35 falan herhalde.
Sıkıldım artık onu yeme bunu yeme diyenlerden. Önceki iki hamileliğim de dilediğim gibi beslenmiştim şimdi herkes sağlıklı beslen onu yeme buhu ye diye müdahale ediyor

Korkuttun şimdi beni benim bir tane kazağım bile yok Adanada kış nedir bilmeyiz biz ay hamile hamile donacam oralarda desene

Valla kıslari baya serin olur kazak hirka mont fln almalisin gecen kıs eksi 17yi gorduk burda ve biz merkezdeyiz corlu daha soguk oluyor bol bol kazak mont al sen gelirken :kahve:

Bnm bulantılar baya azaldı darısı hepinize olsun ☺️ Çok şükür normale dönüyor gibi ama baş dönmesi var şimdi de biri bitiyor biri başlıyor ama en kötüsü mide bulantısı onu da atlattım galiba ☺️

IMG_3121.webp
Dün doktora gittim bebişim çok iyi çok şükür ayaklarını bile hareket ettiriyordu. Artık bebek şeklini almiş. Çok farklı bir duygu rabbim
Gözümüz aydın hepimizin canım büyüdü bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza alalım bende bu gün 4 boyutlu usg ye girdim onun hareketlerini görmek muhteşem bi duygu erkeğe benzetiyor doktorum :)

Kızlar 2. Tarama riskli çıkmış yaşımdan dolayı şimdi harmony testi vb. Yaptırmayı düşünüyorum ankara da yapan yer biliyormusunuz ben hrs ye sordum 2500 tl dediler

Hayırlısı bakalım canım. Bizim kendi evimizdi kiraya verip, çıkıyoruz. İçimde acımıyor değil hor kullanırlarsa diye.

Sizin düşündüğünüz gibi düşündük bizde ama , vazgeçtik salonda ister istemez gelen giden ses gürültü ikide canavar abimiz var :) ufaklık için başına geçtik işte :KK66: Size de Allah kolaylık versin , güç versin iki melekle...
Bana kalsa bende taşınmak istiyorum düz daireye ama eşim istemiyor müstakil olduğu için bakalım artık görücez zormu kolaymı :emir_bebek::emir_bebek: olmadı seneye yaza taşınırız artık

Bende tembellik ten ölecem az kaldı yanı boyle bırsey yok ne yapacam ben yaa nefes almaya üşeniyorum o kadar akıl fikir verın
Ya insan yattıkça tembelleşiyor bence bende sabahtan beri yattım yattım en son baktım olmayacak 1.5da kalk kızım dedim evi süpürdüm sildim mutfak tezgahımı falan boşaltıp sildim bence iş kalkasıya kadar :işsiz: bazen 5e kadar yatıp o saatten sonra kalkıp yemek yapıp balkonlarımı yıkıyorum ama öğleden önce niyeyse hiç birşey yapamıyorum :temizlik:

Ayy kizlar oyle yorgunum ki . bitkinim. yemin ederim sabah kalkiyorum mide bulantisi aksam yatiyorum mide bulantisi ne yapacaz biz boyle. ayin 10.da 74 kiloydum. benim tarti bugun 71 gosterdi. . kilo onemli degil tekrar gelir . ama ben bittim artik ya. evimi resmen affedersiniz bok goturuyor.. elimi hic birseye vuramiyorum.

İki gün önce akşama kadar baygın baygın yattım bulantıdan su dahi içmek istemiyordum,dün ara ara uğradı bugün şu saat oldu hafif hafif hissediyorum kahvaltı yapabildim en azından.serbest stil devam ediyor benim bulantılar günüm günümü tutmuyor.birgün halsizlik tavan yapıyor ertesi gün bulantı.Oğlumda daha berbat günler geçirdiğim için bunlar beni çok etkilemiyor. 4.ayda geçmişti o zaman inşallah bu defa o kadar uzun sürmez.
ya mide bulantısı çok kötü sonrasında boğaz ağrısı ve halsizlik insanı bitiriyor :( inşallah bu günlerde geçecek.

Benimde bulantim devam ediyor yedigim hicbirseyden zevk almiyorum bulantim oldugu zaman naneli sakiz atiyorum agzima o cok ferahlatiyor ama bilmiyorum zararlimidir ki. 1,5 kilo vermisim bende:KK43:
naneli şekeri hiç bilmiyorum ama doktor geçen gün bana zencefilli bi ilaçtan bahsetti o iyi geliyormuş alır almaz yazıcam sizede..

Sabahlari oluyor benim dun iki defa bulandi onceki gun hic bulantim olmadi belli olmuyor hic. Ama baslarda kilo vermen cok normal ben 5 kilo vermistim midemde bulanmamisti ustelik ama hicbirsey yiyemiyordum hala baslardayim gercide sonradan gecicek diyorlar herkea bastan kilo veriyormus
kilo sıkıntı değil sonradan fazlasıyla alacağız zaten ama o ağızdaki kötü tat ve mide ağrısı falan insanı kötü yapıyor

Ay kızlar ben çok unutkan olmaya başladım. Akşama nişan var anneme gelirken giyceğim elbiseyi yanımda getirdiğime adım gibi emindim ama bulamadım evi talan ettik yok. Meğer evde unutmuşum eşim evde gördüm diyo. Annemde çıkarıp katladığımı bile hatırlıyodum ama uyduruyomuşum:KK53:
ay çok güldüm..bende bazen böyleyim.O kadar diretiyorum ki bi de sonra utanıyorum:kızgın:

Nur benimde senin gibiydi günde 3 yada 5 defa çıkarıyordum ilaç içmeme rağmen 10. Haftada 11 haftada aynıydı 12ye girince kusma azaldı bulantım eskisi gibi değil 2 gündür ilaç almıyorum ama yinede beni zorlamıyor hiç geçmicek gibi geliyor biliyorum ama 2 hafta daha sabret azaldığını hissedeceksin.
ay inşallah canım ya..hiç keyfim yok:(

Ya insan yattıkça tembelleşiyor bence bende sabahtan beri yattım yattım en son baktım olmayacak 1.5da kalk kızım dedim evi süpürdüm sildim mutfak tezgahımı falan boşaltıp sildim bence iş kalkasıya kadar :işsiz: bazen 5e kadar yatıp o saatten sonra kalkıp yemek yapıp balkonlarımı yıkıyorum ama öğleden önce niyeyse hiç birşey yapamıyorum :temizlik:
Ay sabahtan belli kalkıp ıs görmek ıcın kendımı ikna etmeye calısıyorum bende koktum tamam doğru soyluyorsun bismillah deyip kalkıyorum boyle olmaz evde iyiki oğlanlar yok...

Back
X