• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bu krampları atlatan var mı?
Biraz önce uzandıgım yerden kalkarken fena bir sancı girdi. İlerki aylarda magnezyum veriyo dr.lar ama şun erken gibi.

Kızlaaaaar bende bugün gittim doktora maşallah gerçekten ne kadar büyümüşler pıtır pıtır oynuyor eller ayaklar çok tatlı görünüyordu çok şaşırdım bu kadar belli olmasına doktor erkeğe benziyor ama kesin birşey diyemem tam belli olmuyor dedi. Sonra doktor ölçü almak için uygun pozisyona getirmek istedi bizimki uyudu ne yapsa kımıldamadı öksür dedi doktorum öksürünce zavallım bir sıçradı:) çok tatlıydı Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin :anneadayı::halay::KK75::KK6:

bilmiyorum canım yaaa sen öyle dedikten sonra çok baktım farketmk için ama göremiyorum yaaa:KK43:((
Bak canım tekrar baktım sırt ustu yatıyor bacaklarını hafif kendıne çekmiş kolu gölge gıbı ensesının altında hatta yuzude yuvarlak degıl uzun olacak gıbı ne bılıyım oyle gordum

Kızlar 2. Tarama riskli çıkmış yaşımdan dolayı şimdi harmony testi vb. Yaptırmayı düşünüyorum ankara da yapan yer biliyormusunuz ben hrs ye sordum 2500 tl dediler
kaç yaşındasınız?
Bende tembellik ten ölecem az kaldı yanı boyle bırsey yok ne yapacam ben yaa nefes almaya üşeniyorum o kadar akıl fikir verın
aynı ben. ama ben de halsizlik var tembelliğim o yüzden heralde

Ay sabahtan belli kalkıp ıs görmek ıcın kendımı ikna etmeye calısıyorum bende koktum tamam doğru soyluyorsun bismillah deyip kalkıyorum boyle olmaz evde iyiki oğlanlar yok...
aynen aynen bi bismillah de kalk yine çok yorma kendini yata kalaka yap yoksa gerçekten yattıkça yatası geliyor insanın tembelleşiyor

aynen aynen bi bismillah de kalk yine çok yorma kendini yata kalaka yap yoksa gerçekten yattıkça yatası geliyor insanın tembelleşiyor

Kesinlikle öyle ben yattıkça da sıkılıyorum.öğlene kadar yata kalka sıkılıp öğleden sonra kalkma kararı aldım.Halsizlik çökerse biraz dinleniyorum sonrasında hemen çamaşır mutfak olayına giriş yapıyorum.Bir posta çamaşır astım ikincisi bitti şimdi beni bekliyor.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım muhtemel doğum tarihi 9 nisan ama sezaryen olucağı için mart olur doğumum sanırım

Kizlar biliyorum daha cok erken ama cinsiyet tahmininde bulunabilecek varmi?????:KK25: 9+5

Eklentiler

• 20170818_153222-1.webp
    20170818_153222-1.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar, 8. Haftada doktora gittiğimde doktor kan tahlili istemişti. Bizde veznede hesaplayınca çok yüksek çıktı. Aile hekimine yaptırırız diye yaptırmadık. Şimdi aile hekiminden yaptıracağım ama hangi değerlere bakılacak acaba yaptıran var mı aranızda:KK3: şimdi tekrar gideceğim kadın doğumcuya tahliller olmadan gidemiyorum o_O

Kızlar 2. Tarama riskli çıkmış yaşımdan dolayı şimdi harmony testi vb. Yaptırmayı düşünüyorum ankara da yapan yer biliyormusunuz ben hrs ye sordum 2500 tl dediler
Amniyosentez yaptirin gerçekten iyi bir doktor yaparsa hic korkulacak bi sey devil ve sonucu harmony testten daha guvenilir bence doktorunuzla amniyosentezi bi görüşün fiyat olarak da daha uygu.1000 1500 arası fiyatı.ben ilk gebeligimde yaptirmistim 1000 tl ödedik ve okadar kolay olduki duşünün akşam 5 te yapildi sabah okula gidip ders anlattim yani bun da bi risk ciksa ben yine amniyo yaptiririm hatta üniversite hastanrlerinde bedavaya yapiliyor.

Kızlar, 8. Haftada doktora gittiğimde doktor kan tahlili istemişti. Bizde veznede hesaplayınca çok yüksek çıktı. Aile hekimine yaptırırız diye yaptırmadık. Şimdi aile hekiminden yaptıracağım ama hangi değerlere bakılacak acaba yaptıran var mı aranızda:KK3: şimdi tekrar gideceğim kadın doğumcuya tahliller olmadan gidemiyorum o_O
Onlarda listw oluyor zaten yani gebelere neler yapılacak biliyorlar. Hatta yeni bi sey cikmis ilk oglumda hic sormamislardi bunda tarama testlerinin sonuclarini da istediler sağlık ocagindan.

Back
X