• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim mide bulantım tamamen geçti gayet normal bir güne uyandım hatta sanki hiç hamile değilmişim gibi bütün belirtiler gitti sanki. Bebeğime birşey olmamıştır inşallah.

Allah korusun canım. Ne güzel işte. İnşallah birdaha bulanmaz belirtilerin biter. Bence canını sıkma. Kötü düşünme. Zaten o haftalarda azalması lazım. Ve genellikle bıçak gibi bir anda kesildi diye tabir ediyor anneler.

Kızlar merhaba. Dün kontrolum vardı. 5. Haftadan beri kese etrafında kanamam vardı bu kontrolde kanama alanını görmedik 10+2 'de. Kanaması olanlar için fikir verme amacıyla yazdım tabi ki iğne ve fitili düzenli kullandım. Bunun dışında doktor haftami değiştirdi bebeğin boyuna göre bir hafta ileri attı çalışan bayan olduğum icin hafta hesabı benim icin önemli başına böyle bir şey gelen var mı? Bir de doktorum 2li test istedi sormayı unutmuşum özelde bu testi yaptıran var mi ve ne kadar devlette yapılıyor mu? Biliyorum çok soru sordum :)
Canım ben Adanada özelde yaptırdım 45 tl aldı bende çok şaşırdım. Çokta pahalı bişe değilmiş.

Tecrübeli anneler ya bana birşey söyleyin kızım su çiçeği oldu ama hafif anlatıyor çok şükür bi sac diplerininde bide göbeğinde bir tane kasiklarinda 2tabe çıktı ama sac diplerinde baya var ve sulu sulu akıyor kuruyor küçük de daha kasima diyorum ama ksiyor krem suruyoruz Dr çocuğuna ayrı ewde yaşayın dedi ama hafif atlattığı için göndermedir bi yere sorum su bu çocuğu yıkama diyorlar yarin Dr a goturucem 3gun oldu yikamadim bu sıcaklarda ama saçları da uzun krem surduk e bide yaralar patladı derken temizlenmesi lazim bence ne yapmalıyım her kez yıkama sonsun öyle yıka diyorlar

Tecrübeli anneler ya bana birşey söyleyin kızım su çiçeği oldu ama hafif anlatıyor çok şükür bi sac diplerininde bide göbeğinde bir tane kasiklarinda 2tabe çıktı ama sac diplerinde baya var ve sulu sulu akıyor kuruyor küçük de daha kasima diyorum ama ksiyor krem suruyoruz Dr çocuğuna ayrı ewde yaşayın dedi ama hafif atlattığı için göndermedir bi yere sorum su bu çocuğu yıkama diyorlar yarin Dr a goturucem 3gun oldu yikamadim bu sıcaklarda ama saçları da uzun krem surduk e bide yaralar patladı derken temizlenmesi lazim bence ne yapmalıyım her kez yıkama sonsun öyle yıka diyorlar
Tam bilgi sahibi degilim ama bizim hemşiremiz benımde 19 aylık bir oğlum var kızamık su çiçeği cıkarırsa mutlaka bilgimiz olsun gebelerde bulaşıcı hastalıklı kimselere temas anne karnındaki bebeği etkileyebiliyor diye tahmin ediyorum dikkatli olun bence bebeğinizi riske sokmayın

Mrb kızlar geçen hafta 11 haftalikken Dr bebegimin cinsiyetinin kız olabileceğini söyledi. Sizler kaç haftalikken öğrendiniz Dr tahmini mi söyledi yoksa kesin mi anlayamadım bir dahaki kontrole kadar çok sabırsızımm

Ben de bugun bulanti bilekliginden siparis verdim. Insalllah faydasi olur. Hamileligimin basindan beri 4 kilo verdim cunku :KK43: bir de kök zencefili minik minik kopardim. Karanfil emer gibi onu emiyorum gunde birkac kez. O da biraz rahatlatiyor.

Sürekli midem gurulduyor sürekli yahuu:kk77: gece yarisi bile gurulduyor yemek yiyorum bir saat sonra sanki ben yememis gibiyim:kk77::kk77::kk77:

Herkesin sıkıntısı bambaşka.bende iki gün öncesinde bulantıdan kıvranıyordum iki gündür bulantı gitti iştahım var sayılır önceki hallerime nazaran ama şimdi de yediğim anında çıkıyor vücudumdan.yemek sonrası 15 dk ya kalıyor ya kalmıyor.Koşarak wc ye gidiyorum ... çıkıyorum sanki hiçbirşey yememişim gibi.tekrar acıkıyorum yine aynısı kısır döngü şeklinde.kilo almadım da vermedim de 58 le devam.sanırım hamilelik sonuna kadar da çok almayacağım oğlumda da böyle olmuştu.birkaç kilo kalmıştı bana hatıra.

Allah korusun canım. Ne güzel işte. İnşallah birdaha bulanmaz belirtilerin biter. Bence canını sıkma. Kötü düşünme. Zaten o haftalarda azalması lazım. Ve genellikle bıçak gibi bir anda kesildi diye tabir ediyor anneler.
Bilmiyorum ki ya ilk gebeliğimde de bulantım kesilmişti ben de seviniyordum geçti diye sonra kontrolde doktor kalbi durmuş demişti ondan heralde etkisi kalmış

Ben de bugun bulanti bilekliginden siparis verdim. Insalllah faydasi olur. Hamileligimin basindan beri 4 kilo verdim cunku :KK43: bir de kök zencefili minik minik kopardim. Karanfil emer gibi onu emiyorum gunde birkac kez. O da biraz rahatlatiyor.
bulantı bilekliğini kullanınca yazar mısın? faydası oldu diyen de var olmadı diyen de.. faydası oluyorsa tatile gitmeden önce almayı düşünüyorum da

bulantı bilekliğini kullanınca yazar mısın? faydası oldu diyen de var olmadı diyen de.. faydası oluyorsa tatile gitmeden önce almayı düşünüyorum da
Tabi yazarim. Yeterki hemen gelsin takayim. Eczanede buldum bitane ama cok uyduruk geldi almadim insallah bu iyi biseydir yorumlar genelde olumlu. Kisiye gore de degisiyor sanirim.

Herkesin sıkıntısı bambaşka.bende iki gün öncesinde bulantıdan kıvranıyordum iki gündür bulantı gitti iştahım var sayılır önceki hallerime nazaran ama şimdi de yediğim anında çıkıyor vücudumdan.yemek sonrası 15 dk ya kalıyor ya kalmıyor.Koşarak wc ye gidiyorum ... çıkıyorum sanki hiçbirşey yememişim gibi.tekrar acıkıyorum yine aynısı kısır döngü şeklinde.kilo almadım da vermedim de 58 le devam.sanırım hamilelik sonuna kadar da çok almayacağım oğlumda da böyle olmuştu.birkaç kilo kalmıştı bana hatıra.

Benim bulantim cok olmadi sadece sabah uyandigimda oldu sonralari hafif hafif oldu ama cikarmadim hic az az yemeye calsiiyorum ama surekli karnim gurulduyor hic yemiyor degilim her ogun bi dilim ekmek yiyorum aralarda meyve fln yiyorum kabizlik var kayisi yiyorum fln yani cok degisik seyler yasiyorum :21:

ayy kizlar su mide bulabtilari bi bitseydi ya sıkıldım artik. bundan sonrada mide yanmasi var tabi 5.5 6 aylikken basliyor doguma kadar ateş gibi yaniyor mide. Allah Gaviscon var. bende işe yaramisti. ;) bir an once zman gecssin doguralim anca oyle rahatlariz. en azindan mide bulantisi olmaz.. yarin gidip ufakligi gorecez bakalim durumu nasil. ?

Tam bilgi sahibi degilim ama bizim hemşiremiz benımde 19 aylık bir oğlum var kızamık su çiçeği cıkarırsa mutlaka bilgimiz olsun gebelerde bulaşıcı hastalıklı kimselere temas anne karnındaki bebeği etkileyebiliyor diye tahmin ediyorum dikkatli olun bence bebeğinizi riske sokmayın
Yarin anca çocuk Dr una goturucem canım bakayım anne karnındaki bebeğe nasıl etki eder ki acaba Allah korusun kizimdanda hic ayrı kalmadim hafif atlatiyor gibi bide o yüzdende birşey olmaz diye düşündüm bende su çiçeği gecirmisim cunku çocukken bidaha geçirmek herhalde diye düşündüm

Kızlar bu bahsettiğiniz deniz ürünleri dışında meyve ve sebzelerden yasak olan birşey var mı? Ben ilk hamileliğimde mantar ve sakaktata dikkat etmiştim. Çevremdekilerin söylemiyle tabi. Zaten aşırı tüketmiyoruz ki

Kızlar bu bahsettiğiniz deniz ürünleri dışında meyve ve sebzelerden yasak olan birşey var mı? Ben ilk hamileliğimde mantar ve sakaktata dikkat etmiştim. Çevremdekilerin söylemiyle tabi. Zaten aşırı tüketmiyoruz ki
Aaa mantardami var hic bilmiyordun ve yedim

Back
X