• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkese günaydınlar..

Kizlar dün gece idrar yollarimda yanma oldugu icin acile gittim iltihap olabilir düsüncesiyle akintimda vardi cunku yesil renkli. Gittim daha doktoru daha gormeden hemsire hanim size antibiyotik yapalim dedi. Korktum istemedim tabiki idrar testi yapalim once bi bakalim diyeceklerine direk doktoru bile gormeden antibiyotik yapalim dediler ben sasirdim sonra kendim teklif ettim idrar testi yapsak once hani varmi birsey bakalim bari ona gore antibiyotik dusunuruz ben soyledikten sonra yaptilar ve temiz cikti bosuna antibiyotik igne vurucaklardi. Bu arada test sonuclarim cikmis doktora gostermisler doktoe demis temiz diye yanima gelip bir bakma kontrol etme ihtiyaci bile duymamis anlayacaginiz o ki ne doktor gorduk ne bisey. İlgilenmemeleri insani tedirgin ediyor

Günaydın kızlar
Aranızda karnı kocaman olan var mı ? Benim karnım çok büyüdü . Gün içerisinde çok takatsizim sürekli uyumak yada yatmak istiyorum. Midem deki yanma ise cabası.
Doktorum bana da tavuk yeme bulursan doğal tavuk yersin dedi.
Diyetisyene gittim . Gaz sancısı ve şişkinlik için bi tarif verdi sabahları onu içicem bakalım etki yapacak mı
ben de aynı durumdayım canım, karnım o kadar büyüdü ki kaç aylık hamile gibi görünüyorum bilmiyorum :D
çok fena gaz sıkıntısı yaşıyorum, davul gibiyim desem yeridir.. ben de diyetisyene gidiyorum, içtiğin soğuk su bile gaz yapar bu dönemde dedi.. sana ne tarifi verdi diyetisyen? paylaşırsan bana da faydası olur belki canım

Bende yattığım anda reflü artıyor yediklerim boğazıma geliyor sanki o yüzden iki yastıkla yatıyorum canım kafam yüksekte olunca anca rahat ediyorum
sanırım sende ikiz minnoslar bekliyordun. Ben ileriki gunlerden korktum böyle olunca. Allah kolaylık versin herkese.

herkese günaydın hanımlar mutlu ve huzurlu haftalar inşallah.benim bulantılarım gçmeye başladı derken şimdide grip oldum inşallah bir zarar vermez yarına kontrolüm var.birde akıntım ve kaşıntım var çok.bakalım ne diyecek.her tarafım ağrıyor işe gelmek resmen işkence oldu bugün.

Randevum yarın sabahtı ama içimde garip bir endişe var hiç böyle olmamıştı ilk defa bi korku kapladı içimi ben de bugün öğleden sonraya aldırdım randevumu dayanamadım gidip görsem miniğimi rahatlicam artık

Doktora gittim idrar testi yaptilar temiz cikti herhangi bir problem olmadigini soylediler dun gece gittik acile vallahi o kadar cok su iciyorum ki bütün gün bardak elimde dolasiyorum iltihap yokmus ya cok sükür icim rahatladi
Benimde akıntım çok içtiğim suyun haddi hesabı Yok ama oluyor böyle şeyler biz yinede dikkat edeceğiz tabi :anneadayı:

Randevum yarın sabahtı ama içimde garip bir endişe var hiç böyle olmamıştı ilk defa bi korku kapladı içimi ben de bugün öğleden sonraya aldırdım randevumu dayanamadım gidip görsem miniğimi rahatlicam artık
o sıkıntı ara ara bende de oluyor canım benimde yarın randevum inşallah göreceksin merak etme ben birde grip oldum birde akıntım ve kaşıntım var inşallah bir sorun yoktur

İçini ferah tut biraz dua oku içini rahatlat korkma bebeğin seninle buna hep inan :)

kızlar günaydınnnn iyi haftalar diliyorum herkese.cumartesi kontrol vardı herşey yolunda çok şükür bebiş büyümüş elleri ayakları görünüyodu kıpır kıpırdı çok mutlu oldum bidahaki randevu 2.li tarama olcakmış ,inşş sonucu hayırlı çıkar sorunsuz ilerler.cinsiyet tahmininde bulunmadı bekleyeceğim sanırım biraz daha :işsiz:

sanırım sende ikiz minnoslar bekliyordun. Ben ileriki gunlerden korktum böyle olunca. Allah kolaylık versin herkese.
Evet canım ikiz bekliyorum valla karnım 5aylık gibi reflüm şimdiden başladı ikizlerde herşey baya erken oluyormuş demekki :anneadayı: milletin anca 6.ayda karnı belli oluyormuş pantalonları anca dar geliyormuş :olamaz:

kızlar günaydınnnn iyi haftalar diliyorum herkese.cumartesi kontrol vardı herşey yolunda çok şükür bebiş büyümüş elleri ayakları görünüyodu kıpır kıpırdı çok mutlu oldum bidahaki randevu 2.li tarama olcakmış ,inşş sonucu hayırlı çıkar sorunsuz ilerler.cinsiyet tahmininde bulunmadı bekleyeceğim sanırım biraz daha :işsiz:
Gözün aydın canım ama daha erken cinsiyet için benim ikili tarama 4 gün önce yapıldı 4 boyutlu usg de erkek gibi dedi doktorum ama yinede erken dedi banada inşallah sağlıklı olsunlarda

o sıkıntı ara ara bende de oluyor canım benimde yarın randevum inşallah göreceksin merak etme ben birde grip oldum birde akıntım ve kaşıntım var inşallah bir sorun yoktur
İnşallah canım geçmiş olsun sana da dikkat et grip hamilelikte önemli dinlen iyice
İçini ferah tut biraz dua oku içini rahatlat korkma bebeğin seninle buna hep inan :)
Aslında hep soğukkanlıydım ama niye böyle birden panik oldum anlamadım hiç dediğin gibi dua etmek lazım bol bol

:olamaz:İmdaaaat !!! Diye çığlık atasım var ya günde defalarca yıkanıyorum her defasında kıyafet değiştiriyorum klimam çalışıyor ama evin içinde kendi kendime kokuyorum delircem ya aynı durumda olan var :işsiz:

Ya şu suyu nasıl çok içebiliyorsunuz kızlar benim midemi çok bulandırıyor:( günde anca 2-3bardak içebiliyorum napıcamm:(

Merhaba ben de 11 haftalik hamileyim ve banada doktorum kiz olabilir dedi, genelde dogru cikiyo.
Ilk kizimda 5 aylikta
Ikinci kizimda 4 aylikta kesin oldunu soylemisti
Benim ilk hamileliğim de tecrubesizim o yüzden emin olamadım..kız erkek fark etmez ama merak ediyo işte insan

Son düzenleme:
Back
X