• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
benim de oğlum şu an da 25 aylık kardeşiyle arasında hemen hemen 2 buçuk yaş olucak biz de böyle istiyoduk allah nasip etti bence çok güzel bişey birlikte büyümeleri tabi zor :)
Allah bagislasinn..
Bana yardim edecek kimse de yok, annem calisiyor kayinvalide uzak. İs guc yapmayip onlarla ilgilenirsem daha kolay olur :) sadece yemek yaparm baska bisey yapmm artik

Ya şu suyu nasıl çok içebiliyorsunuz kızlar benim midemi çok bulandırıyor:KK43: günde anca 2-3bardak içebiliyorum napıcamm:KK43:
Bende zor iciyorum ayran ve hosaf iciyorum cogunlukla. Yada bir kac lokma bir sey yiyip iciyorum o zaman aci gelmiyor su

Randevum yarın sabahtı ama içimde garip bir endişe var hiç böyle olmamıştı ilk defa bi korku kapladı içimi ben de bugün öğleden sonraya aldırdım randevumu dayanamadım gidip görsem miniğimi rahatlicam artık
Bebeği merak etmek demek ki tek bende değilmiş. 2 hafta önce idi randevum, 1 ay sonra gel dedi ama ben hep merak ediyorum inşallah iyidir diye.

Evet canım ikiz bekliyorum valla karnım 5aylık gibi reflüm şimdiden başladı ikizlerde herşey baya erken oluyormuş demekki :anneadayı: milletin anca 6.ayda karnı belli oluyormuş pantalonları anca dar geliyormuş :olamaz:
sorma benimde karnım şimdiden kocaman. Güzel güzel geçsin hamileligimiz sağlıkla kucağımıza alalim da varsın kocaman olsun

Canım çift yastıkla yatmayı dene
bu gece onu deneyeceğim teşekkür ederim

mrb kızlar bende 12 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim..
folik asit ve elevit kullanıyorum.
sürekli gazım oluyor sizde de aynı problem var mı? birde sanki elevit kullanmaya başladığımdan beri çok pis kokulu gazım oluyor afedersiniz ama kimseye soramıyorum size sorayım dedim:110:

Kızlar merhaba biz 11 haftalık olduk :) doktor cinsiyetle ilgili bir şey demedi:( buradan ultrasona bakıp tahmin edenler yardımcı olabilir mi acaba? Foto yüklüyorum bu arada ikizler ayrı ayrı foto atıcam

Eklentiler

• IMG_6024.webp
    IMG_6024.webp
    7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_6027.webp
    IMG_6027.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 85
Selam teyzoşlar bizde kontrolden geldik bugün. Tam 12 haftalığız çok şükür. Cinsiyet tahmini istemiştim, büyük ihtimalle kız dedi. Sağlıcakla olsunlarda..
Bu arada folik asiti bırak dedi dr ve kan ilacı verdi. İçünde 18 tane felan kalmış. Sizler ne zamana kadar kullanıcaksınız dr.nuz birşey söyledi mi?

mrb kızlar bende 12 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim..
folik asit ve elevit kullanıyorum.
sürekli gazım oluyor sizde de aynı problem var mı? birde sanki elevit kullanmaya başladığımdan beri çok pis kokulu gazım oluyor afedersiniz ama kimseye soramıyorum size sorayım dedim:110:

Folik asit ve eleviti ayrı ayrı mı kullanıyorsun?

Selam teyzoşlar bizde kontrolden geldik bugün. Tam 12 haftalığız çok şükür. Cinsiyet tahmini istemiştim, büyük ihtimalle kız dedi. Sağlıcakla olsunlarda..
Bu arada folik asiti bırak dedi dr ve kan ilacı verdi. İçünde 18 tane felan kalmış. Sizler ne zamana kadar kullanıcaksınız dr.nuz birşey söyledi mi?

Ben imoma devam ediyorum vinelacı bırak ferrosanole başla dedi...

Gözün aydın canım ama daha erken cinsiyet için benim ikili tarama 4 gün önce yapıldı 4 boyutlu usg de erkek gibi dedi doktorum ama yinede erken dedi banada inşallah sağlıklı olsunlarda
saoll cnmm benim doktorda bişey demedi bizim ultrasonda 4 boyutlu ama emin olmadı demekki ilk bebişi 11. haftada hemen söylemişti yüzde yüz erkek demişti bunda belki taramada söyler diye umut ediyorum

Hanımlar merhaba. İstanbul Sultanbeyli'de olup saygı hastanesi hakkında fikri olan var mı? Normal Doğum yaptıran düzgün bir doktor bulamadım henüz. Orada Şükran Türk varmış ama şu an Pendik hospitalda ve bize biraz uzak. Şimdilik oraya gidiyoruz ama ilerleyen zamanlarda zorlaşacak gibi...bize de en yakın hastane emsey ama oranın da fiyatları çok uçuk. Saygı ile alakalı fikri olan varsa lütfen yardımcı olun... ama sezeryan yanlısı olmasın lütfen...

Evet ayrı ayrı kullanıyorum. Folik asiti ilk baştan beri gittiğim doktor vermişti. 2 hafta önce diğer doktor izinde olunca başka bir doktora gittim ağzımda dilimde yaralar çıktığını söyledim b vitamini eksikliğindendir dedi elevit yazdı.

Evet ayrı ayrı kullanıyorum. Folik asiti ilk baştan beri gittiğim doktor vermişti. 2 hafta önce diğer doktor izinde olunca başka bir doktora gittim ağzımda dilimde yaralar çıktığını söyledim b vitamini eksikliğindendir dedi elevit yazdı.

Randevum yarın sabahtı ama içimde garip bir endişe var hiç böyle olmamıştı ilk defa bi korku kapladı içimi ben de bugün öğleden sonraya aldırdım randevumu dayanamadım gidip görsem miniğimi rahatlicam artık
Canım ne yaptın? Gittin mi doktora? Bizi merakta bırakma canim..

Back
X