• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlaaaar benim oğlum oluyor:emir_bebek:kontrolümüz vardı bugün dr erkek dedi, çok şükür sağlığıda yerinde çok mutlu olduk:)
Oyy gözünaydın canım :) hayırlı olsun
Ne güzel cinsiyetler belli oluyor gözünüz aydın.Carsamba günü kontrolüm var 10+5 olucaz belli olurmuki:emir_bebek:ben zaten bir çocuk anca yaparım oda kız olsun çok istiyorum Rabbim nasip ederse
Cihaza doktora ve bebeğin durusuna bağlı canım.
Aa neden öyle dedin ki, niye tek cocuk sakıncası yoksa sormamda?

Aynen canım,ben artık attıkları lafa bile gülüp geçiyorum. Cevap vermek istemiyorum çünkü üstünlük sağlamak adına olur olmaz karşılık veriyorlar. Sen de en doğrusunu yapmışsın, sen orda olcaksın ya da olmıcaksın ne değiştirir ki. Onlar her türlü çene çalar zaten. Keyfin bak boşver.
Aynen öyle gittim yakın bi yere tatile bir de diyorlar Ki resim paylaşma küserler ben onun bunun için yaşamıyorum dedim kimse benim düğünüme gelmedi ve bende kimseye küsmedim dedim kapattım konuyu her gittiğim yerde de dilediğiönce resim paylaştım

Bana sadece elevit ve devit 3 damla verdi elevit hem Demir kalsiyum hem de diğer tüm vitaminleri içinde barındırıyor dedi damla da her gün meyve suyuna katıp içiyorum vitaminlerim çok düşük çıktı şekerim de biraz yüksek tansiyonum da 14,9 çıkıyor hep yüksekmiş tuz yememeye gayret ediyorum Ama yemeklere tuz atıyorum çünkü öbür türlü midem almıyor düşün Ki 2 senedir şekersiz çay içen biriyim böyleyken neden yüksek çıkar tiroit de sınırda çıktı ona ilaç vermedi
İlkinde bende elevit kullanmıştım bitince gyno ferro sanol vermişti dr. Bunda ferrum fort basladı folik asiti bıraktırdı. Dr.dan dr.a değişiyor tabi orası ayrı. Devit damla ilerleyen zamanlarda verilmişti onu hatırlıyorum ama değerlerin düşük oldugundan erken baslamıs olabilir. Bu şeker konusu cidden sıkıntılı canım, iştahım açıldı yeme ihtiyacı hissediyorum bende habire. Gebelik şekeri çıkcak diye korkuyorum Allah korusun. Çünkü bende tatlı sevmem fazla, şeker nadir kullanırım.

Aynen öyle gittim yakın bi yere tatile bir de diyorlar Ki resim paylaşma küserler ben onun bunun için yaşamıyorum dedim kimse benim düğünüme gelmedi ve bende kimseye küsmedim dedim kapattım konuyu her gittiğim yerde de dilediğiönce resim paylaştım
Ne saçma yaa, onlara göre mi yaşıcaksın kimene ister atarsın ister atmazsın. Herkes kendi küsceğini biliyoda senin küsceğin konulardan bi haberler.

İlkinde bende elevit kullanmıştım bitince gyno ferro sanol vermişti dr. Bunda ferrum fort basladı folik asiti bıraktırdı. Dr.dan dr.a değişiyor tabi orası ayrı. Devit damla ilerleyen zamanlarda verilmişti onu hatırlıyorum ama değerlerin düşük oldugundan erken baslamıs olabilir. Bu şeker konusu cidden sıkıntılı canım, iştahım açıldı yeme ihtiyacı hissediyorum bende habire. Gebelik şekeri çıkcak diye korkuyorum Allah korusun. Çünkü bende tatlı sevmem fazla, şeker nadir kullanırım.
Evet canım olabilir söylersin rahatsız ettiğini değiştirir diye düşünüyorum biraz kabızlık yapıyor ferrum benim de iştahım açık ama hamur işi tatlı sürekli yiyen biri değilim sanırsam şişkinlik tansiyon yükselince oluyor bende

Ne saçma yaa, onlara göre mi yaşıcaksın kimene ister atarsın ister atmazsın. Herkes kendi küsceğini biliyoda senin küsceğin konulardan bi haberler.
Aynen öyle canım beni düşünen kim onlar İngiltere kraliyet ailesi ya çok önem vermek lazım ama takan kim ki :stop:

Evet canım olabilir söylersin rahatsız ettiğini değiştirir diye düşünüyorum biraz kabızlık yapıyor ferrum benim de iştahım açık ama hamur işi tatlı sürekli yiyen biri değilim sanırsam şişkinlik tansiyon yükselince oluyor bende
Bende tam tersine karın ağrısı ve ishal gibi oluyo gün içinde. 3 hafta var kontrolüme böyle devam ederse erken gidip değişiklik isterin sanırım. Tansiyon aletin var mı evde canım? Öyle huzursuz zamanlarında ölçebilsen daha net anlaşılır. Şişkinlik sorunu bende de var ama tansiyonum düşük normalde
Aynen öyle canım beni düşünen kim onlar İngiltere kraliyet ailesi ya çok önem vermek lazım ama takan kim ki :stop:
:KK9:

Bende tam tersine karın ağrısı ve ishal gibi oluyo gün içinde. 3 hafta var kontrolüme böyle devam ederse erken gidip değişiklik isterin sanırım. Tansiyon aletin var mı evde canım? Öyle huzursuz zamanlarında ölçebilsen daha net anlaşılır. Şişkinlik sorunu bende de var ama tansiyonum düşük normalde

:KK9:
Yok Can'ım ama akşam iğneye gidince tansiyonumu da ölçtürüyoruz genelde yüksek çıkıyor bebek büyüyünce sorun yaratacak diye korkuyorum akşam yemeğinden sonra tüm enerjim bitiyor benim gündüz biraz daha iyiyim

Yok Can'ım ama akşam iğneye gidince tansiyonumu da ölçtürüyoruz genelde yüksek çıkıyor bebek büyüyünce sorun yaratacak diye korkuyorum akşam yemeğinden sonra tüm enerjim bitiyor benim gündüz biraz daha iyiyim
Merhaba daha çnce yazmışsın iğne yerlerin iltihap olmuştu.durumun ne? Oğlumda önceleri bende hastanede yaptırırdım canım çok yanmaya başlayınca kendim öğrendim kendim yaptım.şimdi bundada kendim yapıyorum hemşireler çok acıtıyor

Kızlar varmı benim gibi olan bulantı halsizlik sürfkli uyku hali oğlumla ilgilenemiyorum.şükür kızım var o ilgileniyor.okul açılacak yakında vicdan azabı çekiyorum am çok bitkinim

Merhaba daha çnce yazmışsın iğne yerlerin iltihap olmuştu.durumun ne? Oğlumda önceleri bende hastanede yaptırırdım canım çok yanmaya başlayınca kendim öğrendim kendim yaptım.şimdi bundada kendim yapıyorum hemşireler çok acıtıyor
Geçmedi daha her gün alkol ve merhem ile masaj yapıyoruz bu iğneler yağlı iğne bir de iki ampul tek şeferde oluyorum kas içine uygulanıyor kalçadan bizim yapma şansımız Yok tüp tedavisinde uyarıcı iğneleri hep Kendim yaptım onlar bişey değil son haftam bitse de kurtulsam taş gibi oldu kalçalarım

Al benden de o kadar :)

Benim geçen hafta çok fazla ağrıdı, dinlenme şansım da yoktu. Halen oluyor, sabahları zonklamayla kalkıyorum. İlaç sadece parol veriliyor bildiğim kadarıyla ve o da bende etki etmiyor. Allah yardımcın olsun canım, çalışırken çok zor
Bide mide yanması başladı resmen ateş püskürtesim var

Kızlar varmı benim gibi olan bulantı halsizlik sürfkli uyku hali oğlumla ilgilenemiyorum.şükür kızım var o ilgileniyor.okul açılacak yakında vicdan azabı çekiyorum am çok bitkinim
Bende varim :(benim kizda yeni basladi yurumeye hep pesindeyim .o uyuyunca uyuyorm hc is yapamiyorm yemek zorla esjm gelincede mutfagi topluyorm iste bitap bi halde .btsin su 3ayda lendime geleyim

Arkadaslar herkese merhaba uzun sure oldu girmeyeli yeni yeni kendime geliyorum mide bulantisi kusma da var hala bulanti devam ediyor iki kilo vermişim 11. Haftanin icindeyiz bakalim dun kontrolumuz vardi ay heryeri belliydi kipir kipirdi benim ikinci olacak nasipse bir oglum var ekimde 5 olacak ikinci icin gonlumuzden kiz geciyor ve oyle hissediyorum dun doktoru cok sıkıştırdim kiza benziyor dedi fkr bir ay sonra netleşir cok kaptirma kendini dedi fkr nerde ben coktan hayallere daldim:)) cinsiyet tahmini yapan bir arkadsd vardi uapabilir mi bana daEki Görüntüle 2038084

ALLAH hayırlısı ile gönlündekini versin inşallah ama ben burada erkek bebek görüyorum canım..

Gebelikte yüksek tansiyon beklenen ve tedbiri alınan bir durum canım. Dr.unun bilgisi varsa mutlaka ona yönelik bir tedavisi yada önerisi olur.
Ben tam da öyleydim canım, bu haftalarda azaldı ama geçmedi daha. Farklı sorunlar da ekleniyor o da cabası.

Bide mide yanması başladı resmen ateş püskürtesim var
Bende soda müptelası oldum o sebepten. Ama şuan sadece demir hapına kafayı takmış durumdayım. Normalde kabızlık sorunu olur demir ilaçlarında ama ben başladığımın ertesi günü ishal oldum. Öyle sürekli çıkmıyorum wc.ye ama karında huzursuzluk yaratıyor. Dr.a da gidemem tatil sürecinde of :(

Gebelikte yüksek tansiyon beklenen ve tedbiri alınan bir durum canım. Dr.unun bilgisi varsa mutlaka ona yönelik bir tedavisi yada önerisi olur.

Ben tam da öyleydim canım, bu haftalarda azaldı ama geçmedi daha. Farklı sorunlar da ekleniyor o da cabası.
Tuzsuz yiyeceksin dedi daha fazla yükselmesi tehlikeli dedi şeker tehlikeli seviyede yüksek değil dedi ama tansiyon için sakin kalmam sinirlenmem ve tuzsuz yemem gerektiğinin üzerine bastırdı

Back
X