- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #8.321
Kızlar bıraz once sol tarafımda resmen bebegım oynadı cok hıssettım hemde.. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.. Ense kalınlığı soran arkadas benim de 1 mm e cıktı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy masallah burna bak cok tatliii :) ben erkek gibi hissettimm sadece bir hisss amaHerkese guzel bir gun diliyorumBebeklerinin cinsiyetleri belli olan arkadasları tebrik ediyorum saglıcakla kucaklarımıza da alırız inş. Benim doktorum bir şey soylemek istemiyor sanırım 16. Haftaya kadar bekleyecegız ben de fotosunu atayım bakalım tahmin edebilecek misiniz
Eki Görüntüle 2041705
Bana da aynısını söyledi. Ultrason foton varsa , tahmin yapan arkadaşlar var . Belki yardımcı olunurBende 13+2 de gittim 2li tarama için cinsiyet tahmini yaptı erkek dedi doktor ama bi sonraki kontrolde kesin belli olur dedi . Belli olsa hemen keske yaa
Ben de gördüğüm an öyle hisettim bakalım hayırlısı cnm merakla bekliyorumayy masallah burna bak cok tatliii :) ben erkek gibi hissettimm sadece bir hisss ama![]()
o zaman kendine bi doktor daha bul, randevuları 15 günde bir diğerine gidecek şekilde ayarlarsın iki haftada bir yavrunu görmüş olursunBen de üç ay dolana kadar iki haftada bir gittim bir kürtajım olduğu için artık ayda bir çağıracak nasıl sabretcem ya görmeden hiç bilmiyorum
Ulturasyon zararlı değil mi cok fazla gırmeko zaman kendine bi doktor daha bul, randevuları 15 günde bir diğerine gidecek şekilde ayarlarsın iki haftada bir yavrunu görmüş olursun![]()
öğrendiğinde haber ver canimm :)Ben de gördüğüm an öyle hisettim bakalım hayırlısı cnm merakla bekliyorum![]()
Kızmı acaba ? Çıkıntı görmedim sanki nub da.cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Tamam cnm haber ederim hayırlısıyla ögreneyım deöğrendiğinde haber ver canimm :)
Doğum tarihlerimizde cinsiyetleri de aynı sanırım. Hayırlısı olsun=)Bir kız bebek haberi de benden. Kesin değil ama muhtemelen ikinci kızım geliyor
Bende öyle canım en sevdiğim şeylerin tadı bile gelmiyorCnm o tatdan ben de müzdaribim hiç bir şeyden tat alamıyorum sanki ağzımdaki tat geçsin diye bir şeyler yiyorum 10 dk sonra yine aynı böyle devam edecek sanırım![]()
Bende sakız çiğneyip duruyorum, bebeğin salyalı olcak diyolar :)) tamam batıl inançların bilimsel açıklamaları olabilir, doğruluğuda olabilir ama napıyım aaa :) saç kestiremedim zaten beyazlar cıkıyo, insan gönül rhtlığıyla bişey yapamıyoki :)aynen aynen :))) bende oğlumda yaşamamıştım, sakız iyi geliyor bana birde sade dondurma
aynen valla. bende oyle.ben de haftaya gidicem zor sabrediyorum
aynen valla. bende oyle.ben de haftaya gidicem zor sabrediyorum