• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen Canım ya bakmıyolar baksa iyi olur aslında 1-2 gündür arada rahmimin içinin acıdığını hissediyorum acaba indi mi biraz bebek diyorum ama karnım hala yukarda senin de öyle mi ?
benim karnim uc hafta önce inmişti biraz oyle kaldi daha inmesi gerekiyormuş galiba kv oyle diyo ben hickiriklari sag yumurtaligin orada hissediyorum kanala girmeye niyeti yok kizimin :(

Bugün kontrolüm vardı ama gitmedim durabildiği kadar durup öyle gitmeyi düşünüyorum ama hadi bir şey olursa diye de içim içimi yiyor ne yapsam bilemedim. Çatı muayenesi yapılacaktı bir de kaçak gibi hissediyorum kendimi :skandal:

Bugün kontrolüm vardı ama gitmedim durabildiği kadar durup öyle gitmeyi düşünüyorum ama hadi bir şey olursa diye de içim içimi yiyor ne yapsam bilemedim. Çatı muayenesi yapılacaktı bir de kaçak gibi hissediyorum kendimi :skandal:
Canım kaç makta olmaz ki endişelerini isteklerini korkularını doktorunla konusmalısın.hadi biz devlete gidiyoruz muhatap yok sen bunu konuşarak halletmelısın

Sağlıcakla geldikleri en büyük hediye olacak Allahın izniyle kuzum:) senin yüzünde insallah geçer ya, bende kendime ne yaparsam yapayım beğenmiyorum:)

Oyy maşallah:) Sağlıcakla büyüsün analı babalı insallah:)

Çok çok teşekkür ederim ilginize. Son haftalarda böyle stresler yaşatıyolar zerre kadar düşünmeden. Güya özel hastane, vicdanları eksiliyor kazandıkları parayla.. Bu mesajınız çok iyi geldi tşk ederim tekrar, Allah yavrunuzu sağlıkla büyütmek nasip etsin, inşallah bizde sağlıcakla atlatırızz bu süreci:)

O kontrolle alakalıda olabilir canım, nişana nel bağlamamak lazım, bende de halen sancı yok:)

Olmasa da olurrr, nasılsa başlamıyor doğum, vakti saati gelmeden:) biz iyice sıyırınca gelcekler heralde tövbe yaa :)

Aynı aynııı canım, bende bi heveslenmiştim ama nerdeee sancı mancı bişey yok:) hayırlısı napalım, ne kaldı zaten şurda..

Özelde hep öyle diyodu dr. Mutlaka bir olumsuz şey çıkartıyodu. Devlete gittim bugün herşey normal çıktı. Allah korusun bebişleride bizide, sağlıcakla atlatıp büyütelim bebişleri inşallah. Kime inanıcamızı şaşırdık..

Kilosu ve karın çevresi hep bir hafta geri diyodu. Cuma günüde öyle dedi, doğarsa slunum sıkıntısı olabilir, emme güçlüğü olabilir, birkaç gün küvöz gerekebilir vs vs.. 2900 olmuş bir bebeğe bu kadar sey söylemesi garip geldi. Sadece kilosu az ditip solunumu bahane etmesi alakasız... Kızlar burda demişti küvöz parası alıyolar devletten diye. Ne düşünebiliriz ki bu durumda.. Bir de açıklık kontrolü için yatış yaptırıp eğer yoksa taburcu etmeyede ücret istediler. Pes artık gerçekten...
Cidden cok sacma. Gecen hafta arkadasım 33. Haftada dogum yaptı. 1980 gram bebek. Küvözde hiç kalmadı. Meme ememiyor daha küçük diye ama hamd olsun gayet iyi. Neyin kafasını yasıor bu doktorlar anlamıyorum

Canım kaç makta olmaz ki endişelerini isteklerini korkularını doktorunla konusmalısın.hadi biz devlete gidiyoruz muhatap yok sen bunu konuşarak halletmelısın
Haklısın canm da ne bileyim her zaman sabırsızlanıyordum gitmek için bu sefer ilk defa gitmedim birkaç gün daha durup öyle gideyim diyorum.

Gelişim geriliği yumurtlama gününlemi alakalı yoksa minyon bebekmi gözüküyo önemli olan bu bence, bebeğin gelişimyle doğumun bi alakası yok bazısı çok erken doğuruyo bazısı 4 kiloyu geçiyo yine doğmuyo, birde almak istiyo derken sezeryanmı istiyo suni sancıyla deneme yapmıcakmı bence en azından 40a kdr beklesin derim gelmezse suni sancı oda olmazsa sezeryan çevremdede hep böyle oldu
40 i tamamlamis olucaz canim onumuzdeki pazar gunu itibariyle.suni sancidan hic bahsetmedi yarin kontrolum var bir soracagim duruma gore.karnim cok yukarda top gibi duruyor sanki hic gelesi yok bebisin.bebek minyon dedi yapisal dedi daha once kucuklugu ve zayifligi ile ilgili olarak.

Bende öyle biliyorum canım hatta fazla kalan bebekler anne karnında ilk kakasını bile yiyebiliyormuş.onun için 41. Haftayı fazla geçmemek lazım
Bazilari neden beklemiyor demiste doktor oyle bir yorum yaptiktan sonra ben o riski goze alamam acikcasi.ama yarin kontrolum var suni sanci verir mi once yoksa direkt sezeryana mi alir pazar gunune kadar gelmezse sancim filan onu soracagim ne dicek bakalim..

Haklısın canm da ne bileyim her zaman sabırsızlanıyordum gitmek için bu sefer ilk defa gitmedim birkaç gün daha durup öyle gideyim diyorum.
Canım hakkımızda en doğru kararı almamızı Rabbim nasıp etsin..hayır olanı evladımız ve bizim için tercih etmemizi sağlasın..tevekkül başka şansımız yok...

benim karnim uc hafta önce inmişti biraz oyle kaldi daha inmesi gerekiyormuş galiba kv oyle diyo ben hickiriklari sag yumurtaligin orada hissediyorum kanala girmeye niyeti yok kizimin :KK43:
Bana doğum pozisyonunda kafası aşağıda dediler canım hıçkırığını altda ortada hissediyorum hep, kontrolün ne zaman sor gidince inşallah kanala girer kızın.. bana bugün 1 hafta 10 gün sonra gel dedi bakalım ne olur ne değişir o güne kadar :)

Kızlar ya bişi sorcam size çok afedersiniz bi kaç gündür ishal gibiydim bugün baya her tuvalete ishal gibi çıktım. Karnım acayip gergin Belimde bi ağrı. Bide sanki vajinamda içerden bişi yırtılıyormuş gibi oluyor sanki çıkıverecek gibi. Belirti mi acaba bunlar ?

Back
X