• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
@papatya1994 Psikolojik_biri Psikolojik_biri Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 ve diğer arkadaşlar,persembe sabah 10:50 ee oğluma spinal sezaryenle kavustum.oncesi yok gibi kızlar o kadar güzel bi duygu ki Rabbim bizleri bebislerle imtihan etmesin,darisi bekleyenlere,süt ve emzirme problemimiz ve uykusuz gecelerimiz başladı ama olsun herşeye değer, y4zy4qmurum y4zy4qmurum ve @nurbanu sizleri de tebrik ediyorum başka doğum yapan var mı herşeyi okuyamadim
Ya maşallah size❤️
Yaaa bende istiyorum yaaa benimde oğluşuma kavuşmama 8 gün var Allahın izniyle bende spinal sezaryen olacağım...ya canım bebek çekti :)

Kızlar 23:50 de doğum yaptım çok kolay oldu şükür anlamadım bile nasıl oldu bitti.Rabbim hepinize benimki gibi kolay doğumlar nasip etsin. Yalnız bebeğimde solunum sıkıntısı vardı küvöze koydular. Dua edin inşallah başka sorun çıkmasın enfeksiyon vs...

Ultrason ölçümünde 3200 kg çıkıyodu oğluşum 2950 doğdu.. Minicik ağzı burnu çok şeker ama kuvözde :KK43:
Ay gercektenmi hadi gozunaydin canim insallah sag salim gelucek kucağına rabbim baska hastalik vermesin düzelir insallah.bu kacinci dogumundu allah buzede oyle kolay dogum nasip etsin insallah

Kızlaaaar saat 8.50 de bebeğim dünyaya geldi. dün gece suyum geldi eşliğinde sancilarimda olunca hastaneye geldik 2 cm acilmam vardi ama çok fena sancı çektim sancılarım çok kuvvetliydi galiba o nedenle çabuk açılmam oldu son bı saat bas bas bağırdım ee tabi sancı kuvvetli olunca agrimda fena oldu çok şükür bitti herşey çok şükür Rabbime şuan o çektiklerim rüya gibi geliyor , darısı sizlerin olsun inşallah kolaylıkla hayırlısıyla şuan ağrılarım var tekrar yazarım kızlar
Gozun aydin canim şükür kurtuldun sende

@papatya1994 Psikolojik_biri Psikolojik_biri Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 ve diğer arkadaşlar,persembe sabah 10:50 ee oğluma spinal sezaryenle kavustum.oncesi yok gibi kızlar o kadar güzel bi duygu ki Rabbim bizleri bebislerle imtihan etmesin,darisi bekleyenlere,süt ve emzirme problemimiz ve uykusuz gecelerimiz başladı ama olsun herşeye değer, y4zy4qmurum y4zy4qmurum ve @nurbanu sizleri de tebrik ediyorum başka doğum yapan var mı herşeyi okuyamadim
Gözün aydın canım :)) sağlıkla büyütmek nasip olsun

Hiçbir Doğum belirtim Yok sadece kendimi çok çok yorgun hissediyorum sürekli uyumak istiyorum. Yatınca da vicdan azabı oluyor hareket etmem lazım ki açılma olsun diyorum. Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Back
X