- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #29.941
Oyy doğum yapanlar olmuş, hayırlı olsun kızlar. Analı babalı sağlıcakla büyüsünler inşallah:) boooll sütlü günlerimiz olsun. Allah bekleyen arkadaşlarada nasip eylesin insallah :)
Mesajları yüzeysel okuyabildim, eve geldik bugün kalabalıkta bakamıyorum buraya ve hepinizi cok merak ediyorum..
Sütüm vardı şükür, hamileykende sıktıkça akıyodu. Dikişim ilkine göre biraz çok, ilk kesi yerinden kesmiş birazda yırtılmış o yüzden ilk gün ağrı yaptı ama ayaklanmamı engellemedi şükür:)
Mesajları yüzeysel okuyabildim, eve geldik bugün kalabalıkta bakamıyorum buraya ve hepinizi cok merak ediyorum..
Bende hep dua ederdim kendi sancımla suyumla olsun, evde cekeyim diye Allahım hayalimi yasattı şükürler olsn :)Oy maşallah sana canım benim normal doğum için ne güzel örnek oldun bana :) ben de normal istiyorum tamamen doğal olsun istiyorum nasipse inşallah :) Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişinizi.. ağrın sızın var mı canım dikişin çok oldu ayakalanabildin mi.. bir de sütün geldi mi hemen :)
Sütüm vardı şükür, hamileykende sıktıkça akıyodu. Dikişim ilkine göre biraz çok, ilk kesi yerinden kesmiş birazda yırtılmış o yüzden ilk gün ağrı yaptı ama ayaklanmamı engellemedi şükür:)
Geçmiş olsun canım inşalah çıkar bir an önce. Analı babalı sağlıcakla huzurla büyüsün inşallah. İlk gelen sarı ağız sütün koyuysa sütün az gibi gelebilir. Bnm öyle oldu, sıcak banyo sonrası normalleşti. Bol sütümüz olur inşallah:)Bebeğimin yanına gittim emzirdim. Oyy mis kokulum nasıl güzel emdi sütüm çok az geliyo ama olsun emzirdikçe artar inşallah. Artık oksijen vermiyolar birazdan doktorla görüşecez bebek hakkında bilgi verecek inşallah uzun kalmaz küvözde
Hemde ne misss :) şükürler olsun veren rabbime, acıları olmasın, kalanlarda sağ salim kolayca kucaklasın inşallah:)Ayyy inanmıyorum ya Masallah ne guzel farıdı bize insaallah biraz. Once cikar bebegin Can'ım üzülme sagsalim geldi ya şükürler olsun
Ohhh super yaa ikinizinde iyi
Olmasi harika
Canim sagsalim
Büyüt bebegini :) insaallah bizlerinde bu doğumları cok daha kolay olsun yaa :) Nasıl
Miss kokuyordur simdi o of off
Mart ayı hızlı
Girdi kızlar yaa Masallah Can'ım Rabb'im
Anali babali büyütsün gözünüz aydın
Merak ettik seni Can'ım cok sevindim herşeyin yolunda olmasına gozunuz aydın anali babali sagsalim büyütün insaallah![]()