- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #31.321
kızlar ben haftaya doğuracak mıyım ??anaa haftaya çocuğumun öngörülen doğum tarihi yani, oha ben şok oldum, hala zaman var sanıyodum, uykudan kalktım bi de, takvime bakınca
oldum resmen yaa
![]()
Aynen Can'ım yaa bende sok oluyorumkızlar ne sorcam size çanta demişken, sizler bebeğinize yanınızda emzik götürecek misiniz ?
Gördükçe resmen haftaya bugun benim
Takvim gidecek
Kolaylık yasadım oglumda emzik verdigim
İcin bunda da kullanicam umarım alır
Oyyy ne guzel haberler Masallah barekallah darısı bize haftaya bizde yazalim boyle guzel seyler insaallah yaaBiz anne oğul kontrolden geliyoruz şimdi 8 günlük olduk bugün çocuk doktoru kontrol etti herşey yolundaymış sarılık değeri 11 çıktı 20 den sonrası tehlikeli şu anda sorun yok yavaş yavaş geçer dedi. Doğduğundan beri hiç mama almadı sadece emzirdim 500 gram almış çok iyi dediler. 5 günlükken göbeğimiz düşmüştü, topuk kanlarını verdik d vitamini verdiler 15 günlük olunca başlayacağız, bebişden bu kadar yani :) sonra ben muayene oldum dikiş olmadığı için alttan bakmaya gerek Yok dediler, ultrasondan Rahime baktı doktor temiz dedi. Onun dışında hamilelikte 14 kilo almıştım 10 kilosu gitmiş bile tüm giysilerim oluyor emzirdikçe bebiş kilo alıyor ben eriyorum :))
oldum resmen yaa
gelmiyor bu cocuk hadi bakalim simdide ben inada bindirdim dogurmuyom