2018 mart-nisan anneleri

600gram kadar valla tartın bebegi, önce tartida kendin tartıl sonra bebekle birlikte ve aradaki farkı alı . bir aylıkken bir kilo falan alması gerekiyormuş, ben de gaz diyordum hiç öyle değilmiş
Benim Bebegim de ilk ay 600 gr aldı ama doktorum mama ver demedi daha sık emzir dedi. Aslında kendisi bırakıyor memeyi uyuyakaliyor o şekilde çıkarıyordu. Bor dahaki ay toparlar ben takmıyorum sağlığı yerinde ya.

Of ki ne of ya vlla bakalm insallah atessiz sorunsuz hallolir.bende yaptirmaya karar verdim
Canım hangi aylarda yapılıyor bu aşı bilgin varmı.
Allah kolaylık versin canım aynı bütün gün bebekleyiz 2 gün sonra kırkımız çıkıcak Annem evine geçecek artık ilk defa bebekle evde yalnız kalıcaz.Ben tek kalınca ne yapıcam diye sürekli düşünüyorum ama söz verdi ara ara gelip kalıcakmış.

Son düzenleme:
He bir de 600 gr için doktor sınırda dedi. Az da değil aslında ve idrar tahliliyle mide ultrasonu istedi bebekten. Ultrasonda bsy cikmadi. Ama idrar tahlilini becerip de veremedik. Bir verdim çok az dediler. Birinde de kaka yapti. Torba kirlendi. O yüzden eve döndük

600gram kadar valla tartın bebegi, önce tartida kendin tartıl sonra bebekle birlikte ve aradaki farkı alı . bir aylıkken bir kilo falan alması gerekiyormuş, ben de gaz diyordum hiç öyle değilmiş
600 gr az değil ki doktorum günde 20 gr ve üstü normal demişti bana.. benim de sütüm yetmiyo hümana çay, komposto ve bol su içmeye çalışıyorum ama mama da veriyorum. Doktorun dediğinden fazla besleme bence alışmasın mamaya çok ben önce emzirip öyle veriyorum mamayı ne kadar alırsa o kadar emiyor..

Neden istedi ultrasonla tahlili acaba.

2.ay diye biliyom cnm

Sizin kendinizde de gaz oluyor mu. Benim ameliyat medeni ile bi süre vardi bu sıralar da çok oluyor.ama ben cikariyorum çocuk zorlanıyor sizde sezeryan ile mi doğum yaptiniz

Sizin kendinizde de gaz oluyor mu. Benim ameliyat medeni ile bi süre vardi bu sıralar da çok oluyor.ama ben cikariyorum çocuk zorlanıyor sizde sezeryan ile mi doğum yaptiniz
oluyor malesef bende de rezene kimyonlara rağmen, benim normal doğum.

Uyumayan kac anneyiz acaba:)
tabi ki ben. Gaz sancıları tavan yaptı ne yapsam susturamıyorum emme dışında sizin bebiş de ağlıyor mu sürekli

Sizin bebek Doğum kilosunun üzerine mi 600gram aldı yoksa ilk bir iki gün kilo kaybediyorlar ya onun üzerine mi 600gram aldı? Bizimki hastanede kaybettiği kilonun üzerine 600gram aldı yanı Doğum kilosunun üzerine 300 gram kadar

oluyor malesef bende de rezene kimyonlara rağmen, benim normal doğum.

tabi ki ben. Gaz sancıları tavan yaptı ne yapsam susturamıyorum emme dışında sizin bebiş de ağlıyor mu sürekli
gazdan ıkınırken öyle sesler cikariyor ki kocam bisey oldu sanıp korkuyor.ıkınırken kukruyo resmen.bazende degisik sesler cikariyor.ağrıdan değil agulanma değil kurmalı alarm gibi bagirmadan da uyandır iyor insanı esim baştan kacmak istedi başka odaya işe gidiyorum diye asgari ücret aldığı işte atomu bölüyor kendince .sabah kalkmasina yakin cok gazı oluyor...alarmı calmadan uyandırıyor.zaten ayağına vermiyorum işe gidiyor diye bi zahmet yatsin sadece yanizda

Kaybettiğin üzerine hesaplaniyor iyi almış 600 gr neden üzülüyosun :)

Ilk ay 600 gr almıştı, bu yüzden idrar tahlili istedi. Idrarda mikrop olması da kilo alımını etkileyen bsy demekki. Ve mide ultrasonu istedi
Bence çektirme.ultrasonu. bebek 600 gr almış sonuçta . Ayda 250 gr alan bebek var ..minyon da olabilir . Kusuyormu çok belki ondan istemistir. Ben anlayamadm neden istedigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…