- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.941
Aynen idrarda sikinti yok cnm allaha sukur yapiyo aglamiyoda ama yinede korkuyorum valla innki sut olsun diye feces yatilaro bile yiyip iciyomKakanin 2-3 gunde olmasi normal. Idrarini yapiyorsa kafana takma. Ac olsa aglar surekli. Ayrica sut tasicak diye bir kural yok bence. Bana da ayni seyleri dediler. Ağlayarak saglik ocagina gittim. Kilosunu olctuler gayet iyi cikti. Sen de telaslaniyorsan kilosunu olctur ama idrar yapiyorsa sorun yoktur
Bebegin gozune saglikli geliyorsa hic dert edinme. Bir seyi yoktur. Ac kalan bebek bir sekilde belirti verir.Aynen idrarda sikinti yok cnm allaha sukur yapiyo aglamiyoda ama yinede korkuyorum valla innki sut olsun diye feces yatilaro bile yiyip iciyom
Oy masallahBizim dün çıktı :)
Canım bence gereksiz stres yapıyorsun gayet güzel sütün varmış işte bu ayda almıştır sütünün gelip gelmediğini sen bilirsin bi tek. Başkalarının soyledigiyle strese girme çok aklın kaldıysa aile hekimine git tarttır ya da sen ilk tartil sonra kucağında bebekle tartil gör kaç kgKızlar cook mutsuz m bebeğim doymuyor mu bilmiyom annem sütun göğsünden tasmiyo bebekte az kaka yapiyo doymuyor mu diyo çiş yapiyo çok kaka da on gün önceye kadar günde 2 defa yapiykdu ama şimdi 3 günde 4 günde bir yapiyo az yapiyo yani ama hani aglamiyods aç kalsa ağlamaz mi deli olacam valla süt yapsın diye yemedigim icmedigim şey kalmadı bebeğim uyiyunca göğüslerim doluyor taş gbi oluyor süt oluyor ama uyanıkken sürekli emdiği için az oluyor ilk ay 1.5 kilo almıştı 2.ay on güne doluyor kontrolmuz var o zamana kadar bekleyebilirsem bekleyeceğim
Kızlar sizin kaka nasi ki ? Benimki hardal renkli her alt açmada oluyor katı değil yani bizimki gibi degil tabi. Öyle olması gerekmiyor mu bizde mi problem varKakanin 2-3 gunde olmasi normal. Idrarini yapiyorsa kafana takma. Ac olsa aglar surekli. Ayrica sut tasicak diye bir kural yok bence. Bana da ayni seyleri dediler. Ağlayarak saglik ocagina gittim. Kilosunu olctuler gayet iyi cikti. Sen de telaslaniyorsan kilosunu olctur ama idrar yapiyorsa sorun yoktur
Tabi cnm bende cok stresliyim birine dayanamıyordu uc tane off düşünmek bile istemiyorumKızlar rotavirus aşısı vurdurcaknisiniz bide bni şimdiden panik sardı 2.ay aşısı 3tane vurulacskmos nasıl daysnirim bebeğim ağlarken ya( LadyBird59 sen bizden önce olcsn aşıyı canm ne nasıl haber verir misin
Bizim kaka da senin tarif ettigin gibi. Asagi yukari her altini actigimda kakasi var ama 2-3 gunde hir olsa da normalmis.Kızlar sizin kaka nasi ki ? Benimki hardal renkli her alt açmada oluyor katı değil yani bizimki gibi degil tabi. Öyle olması gerekmiyor mu bizde mi problem var
Hic sklima gelmemisti su tRti fikri iyinisCanım bence gereksiz stres yapıyorsun gayet güzel sütün varmış işte bu ayda almıştır sütünün gelip gelmediğini sen bilirsin bi tek. Başkalarının soyledigiyle strese girme çok aklın kaldıysa aile hekimine git tarttır ya da sen ilk tartil sonra kucağında bebekle tartil gör kaç kg
Of ki ne of ya vlla bakalm insallah atessiz sorunsuz hallolir.bende yaptirmaya karar verdimTabi cnm bende cok stresliyim birine dayanamıyordu uc tane off düşünmek bile istemiyorumbirde bunlar ateş yapan aşılar allah yardımcısı olsun bebeğimizin rotavirüsü asısıda yaptırıcam ben canm o igrenç bi virüs araştırdım cok korktum
Cnm bepanthol pisik kremi al dua edersin bana :)çok iyi dene pişman olmazsin
Zalain krem ve fucidin krem kullanıyorum ben doktor verdi ikisini karıştırıp sürüyorum 1 güne hafifletiyor hemen tabi doktora danış yine sende Benimkinin de boynu sürekli pişik oluyor İltihaba dönüyor sonra sulanıyor ama bu ilaç hemen kesiyor problemi
Cnm marul ye çok süt yapiyo bnde rezene iç humananin anne sutu arttıran çayı var onu iç hurma incir en az 2.5litre su iç bn bunları çok yiyip iciyom kızım uyanık değilse göğüslerim doluyo uuaniksa dolmasına firsat vermiyor malesefBenim gibi sütü çok azalan var mı? Neden böyle oldu anlamıyorum ya..iki gün nerdeyse hiç gelmedi bugün azcık geldi bebeğim mama yemek istemiyor kendimi kötü hissediyorumdoymuyor bas bas ağlıyor..aptamil almıştım onu içerken dün kustu tadını mı beğenmedi anlamadım
Benimkide kustu, hastane de de kusmustu, evde başka marka aldım onu da kustu . Hatta gece 5 de mama.verdim sabah 8 de kustu şoka girdim . 3 saat sadece midesinde tutup kusmasina. Doktor bana bol bol su ayran komposto iç dedi .. sen devam et emzirmeye benimde yetmiyor , hurma yedim dün bütün gün ,komposto yaptım üzüm kayısı ne varsa attım içine yaptımBenim gibi sütü çok azalan var mı? Neden böyle oldu anlamıyorum ya..iki gün nerdeyse hiç gelmedi bugün azcık geldi bebeğim mama yemek istemiyor kendimi kötü hissediyorumdoymuyor bas bas ağlıyor..aptamil almıştım onu içerken dün kustu tadını mı beğenmedi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?