2018 mart-nisan anneleri

Aynen idrarda sikinti yok cnm allaha sukur yapiyo aglamiyoda ama yinede korkuyorum valla innki sut olsun diye feces yatilaro bile yiyip iciyom

Canım bence gereksiz stres yapıyorsun gayet güzel sütün varmış işte bu ayda almıştır sütünün gelip gelmediğini sen bilirsin bi tek. Başkalarının soyledigiyle strese girme çok aklın kaldıysa aile hekimine git tarttır ya da sen ilk tartil sonra kucağında bebekle tartil gör kaç kg

Kızlar sizin kaka nasi ki ? Benimki hardal renkli her alt açmada oluyor katı değil yani bizimki gibi degil tabi. Öyle olması gerekmiyor mu bizde mi problem var

Tabi cnm bende cok stresliyim birine dayanamıyordu uc tane off düşünmek bile istemiyorum birde bunlar ateş yapan aşılar allah yardımcısı olsun bebeğimizin rotavirüsü asısıda yaptırıcam ben canm o igrenç bi virüs araştırdım cok korktum

Kızlar sizin kaka nasi ki ? Benimki hardal renkli her alt açmada oluyor katı değil yani bizimki gibi degil tabi. Öyle olması gerekmiyor mu bizde mi problem var
Bizim kaka da senin tarif ettigin gibi. Asagi yukari her altini actigimda kakasi var ama 2-3 gunde hir olsa da normalmis.

Hic sklima gelmemisti su tRti fikri iyinis

Of ki ne of ya vlla bakalm insallah atessiz sorunsuz hallolir.bende yaptirmaya karar verdim

Kızlar merhaba sizlerle sohbet etmeyi ne kadar özledim anlatamam bebeğim çok problemli sürekli aglıyor gaz sorununuz var zinco biogaia kullanmadığız kalmadı çözüm yok osebeple telefonu elime bile alamıyorum zombi oldum.inşalah sizlerde hersey yolundadır

Bide kızlar özel olacak belki ama normal 7n yapan arkadaslar ilk ilişki nasıl oldu acıdımı genişleme olmusmu vajinada bem cok endişeliyim ya genişlediyse diye dikişimin haddi hesabı yoktu

Benim gibi sütü çok azalan var mı? Neden böyle oldu anlamıyorum ya..iki gün nerdeyse hiç gelmedi bugün azcık geldi bebeğim mama yemek istemiyor kendimi kötü hissediyorum doymuyor bas bas ağlıyor..aptamil almıştım onu içerken dün kustu tadını mı beğenmedi anlamadım

Kızlar acaba 2.ay asilarini farklı bi ilde vururlarmk aşı kartı yanimizda olsa memlekete gitmeyi düşünüyorum annemle birlikte

Cnm marul ye çok süt yapiyo bnde rezene iç humananin anne sutu arttıran çayı var onu iç hurma incir en az 2.5litre su iç bn bunları çok yiyip iciyom kızım uyanık değilse göğüslerim doluyo uuaniksa dolmasına firsat vermiyor malesef

Benimkide kustu, hastane de de kusmustu, evde başka marka aldım onu da kustu . Hatta gece 5 de mama.verdim sabah 8 de kustu şoka girdim . 3 saat sadece midesinde tutup kusmasina. Doktor bana bol bol su ayran komposto iç dedi .. sen devam et emzirmeye benimde yetmiyor , hurma yedim dün bütün gün ,komposto yaptım üzüm kayısı ne varsa attım içine yaptım
Sürekli iç sulu şeyler . Dr onun ihtiyacina göre günlük sütun geliyor senin dedi ama bilmiyorum yine emiyor boşaliyor göğüslerim. Yani bende anlayamadım , ya büyüyor artık yetmiyormu anlayamadm gitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…