2018 mart-nisan anneleri

Kaybettiğin üzerine hesaplaniyor iyi almış 600 gr neden üzülüyosun :)
Bir aylık kontrolde doktor az buldu kilo alimini üstelik sarılığı da tam geçmemiş, bu ikisi bebegin beslenemedigini gösteriyor dedi ve mama takviyesi önerdi. Bu nedenle üzüldük biz de simdi kampa aldim bebegim ve kendimi bi yandan süt sagiyorum bi yandan emzirip o sagdigimi da veriyorum üstüne de mama:) üç günde 300 gram aldırdım:)) bi kaç güne toparlayacağız insallah.

Kızlar bugün bizim kırkımız .Kırk için neler yaptınız bakalım.
Annem eşliğinde banyosu oldu, altın metal vs suyuna birşeyler konuldu bir seramoni eşliğinde yıkandı o gün hava aşırı soğuktu sonra kırk uçurma yaptık gezerek, annem birde künye almış kızıma 40 hediyesi

Gozunaydin benim.de 5 günüm kaldı ya bi an önce bitsin artık .. İnşallah adet de olmam .
Bittide şükür Canım huyu değişti herhalde bugün bu saat oldu uyumadı ,ağlayınca suratım asılıyormuş annem söyledi bu seferde üzülüyorum yavruma öyle yapıyorum diye.

Sanada hayırlı ramazanlar.

Annem suyuna Yasin okudu bebeği yıkadı son kalan suylada ben yıkandıktan sonra abdest aldım .Annem künyeyi Doğum hediyesi almıştı şimdide mama almış hediye.Ay iyice mızmız oldu benimki uyanıkken hiç durmak istemiyor ağlıyor uykuda zor zoraki işte .Daha sıkılıyor herhalde o yüzden ağlıyor diyorum çünkü ben kucagada alıştırmadım.

Sarılık beslenememekten değil testleriniz temiz çıktı ise bazı bebeklerde sarılık uzayabiliyormuş.Yegenimin 2 ay sürdü sarılığı ayda 2 kilo almıştı.

Bende kırk kaşık su sayıp yıkandığım suya ekledim yani çok anlamam ama adet böyleymiş vs . Benim kızda gündüz uyumuyor ya inan yemek yiyemiyorum hep meme istiyor sürekli kucakta olacak. Ne zaman geçecek bu yoğunluk bende merak ediyorum

Bittide şükür Canım huyu değişti herhalde bugün bu saat oldu uyumadı ,ağlayınca suratım asılıyormuş annem söyledi bu seferde üzülüyorum yavruma öyle yapıyorum diye.
Üzülme bizde insanız kuzum, uykusuzluk yorgunluk ne yapalım ki buna da şükür ne yapalım. Hasta olmasınlarda

Sarılık beslenememekten değil testleriniz temiz çıktı ise bazı bebeklerde sarılık uzayabiliyormuş.Yegenimin 2 ay sürdü sarılığı ayda 2 kilo almıştı.

Valla bilemiyorum, Doktorun söylediği sarılığınız cok azalmış ama devam ediyor, ikinci ay muayeneye geldiğinizde geçmemiş olursa bazı testler yapacağız dedi şimdilik herhangi bir test istemedi.

Sezeryan yerim sıcak bu aralar.neden bilmiyorum ara ara yanma yapıyor yeri korkutuyor beni

Canım masaj yapmama izin vermiyor kasıyo kendini acı elma yagı aldık ayaklarına ve karnına sürüyorum bide kiraz cekirdeği yastıgı
Benimkide cok emiyor sürekli memede kalmak istiyo e emdikçede gaz oluyor işin içinden cıkamadım
Canım bende 1 haftadır tek bakıyorum bebişe ve sadece bebekle ilgilenebiliyorum ancak eşim işten gelince ewi toparlıyorum cok zor ya yemek bile yapamıyorum dışardan yiyoruz hep durmuyoki kızım hep mızmız

Kızlar Alya 1 aylık oldu aşımızıda olduk. 2800 doğmustu ve 1 ayın sonunda 4100 gram olmus kilo alımı güzelmiş dığum kilosunu kaybetmiştirde ayda 1 bucuk kilo almıs diye hesapla dedi doktor.buraya kadar hersey güzel fakat gaz sancısı benide aglatacak artık cok emiyo cok gaz oluyor haliyle cok acı cekiyor yavrum.biogaia zinco hiçbiri iie yaramadı fos hep

Bide eşime vakit ayıramıyorum bu durum beni çok üzüyor ben keyif alırım eşimle ilgilenmekten ama malesef fırsat olmuyor o da mutsuz görünüyor yeni yaşama adapte olamadık Alya hep aglıyor bu ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum.

Kızlar yamuna korse aldım başladım bugün kullanamya süper oldu dümdüz karın simit bölgeside yok oldu incecik bel ben sevdim kendimi.ama sacımıda boyatmak istiyorum dip çıktı iyice zaten kendi sac rwngime boyatacam acaba diplerine sürmeden boyatsam olmazmıki.eyrafımdaki herkes emziriyosun boyatma diyor ama benim psikolojime çok iyi gelicek siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

T tuba-kumsal canim masallah bebisin guzel kilo alms kocanida takma kafana bebis buyusun biraz birbirinze daha iyi firsar ayirirsiniz bende esimle cok sogugum mesafr.oldu bide bebekle ilgileniosn hep ama geciici sonucta

T tuba-kumsal canim masallah bebisin guzel kilo alms kocanida takma kafana bebis buyusun biraz birbirinze daha iyi firsar ayirirsiniz bende esimle cok sogugum mesafr.oldu bide bebekle ilgileniosn hep ama geciici sonucta
Biraz sabretmek gerekiyor sanırım canım zor ve gecici bi süreç.sac boyamak hakkında ne diyosun boyasam baya iyi gelicek bana dibine getirmeden kendimde boyarım.korsede baya özgüvenimi yerine getirdi akşamları 6 saat takıcam eşim ewdeyken tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…