- 22 Eylül 2016
- 126
- 99
- 28
- 38
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.021
Bir aylık kontrolde doktor az buldu kilo alimini üstelik sarılığı da tam geçmemiş, bu ikisi bebegin beslenemedigini gösteriyor dedi ve mama takviyesi önerdi. Bu nedenle üzüldük biz deKaybettiğin üzerine hesaplaniyor iyi almış 600 gr neden üzülüyosun :)
Annem eşliğinde banyosu oldu, altın metal vs suyuna birşeyler konuldu bir seramoni eşliğinde yıkandı o gün hava aşırı soğuktu sonra kırk uçurma yaptık gezerek, annem birde künye almış kızıma 40 hediyesiKızlar bugün bizim kırkımız .Kırk için neler yaptınız bakalım.
Bittide şükür Canım huyu değişti herhalde bugün bu saat oldu uyumadı ,ağlayınca suratım asılıyormuş annem söyledi bu seferde üzülüyorum yavruma öyle yapıyorum diye.Gozunaydin benim.de 5 günüm kaldı yabi an önce bitsin artık .. İnşallah adet de olmam .
Masajı nasıl yapıyorsunuz .Aynen canım bizimkide hala aynı özellikle solda daha çok masajla geçer inş 1 yaşına kadar kolyı var en azından rabbim yardımcımz olsun inş
Sanada hayırlı ramazanlar.Niyet ettim,
Bu mübarek Ramazanda kalbimi, elimi, dilimi, gözümü haramdan sakınmaya..
Orucumu midemle degil,nefsimle tutmaya..
Niyet ettim, soframi degil, kalbimi donatmaya..
Niyet ettim, uykuya bile ibadet niyetiyle yatmaya..
Rabbim nasip et de,hakkiyla hemhâl olalim Mübarekle..
İçi kıpır kıpır bugünü bekleyen herkese
Hayırlı Ramazanlar ❤
Annem suyuna Yasin okudu bebeği yıkadı son kalan suylada ben yıkandıktan sonra abdest aldım .Annem künyeyi Doğum hediyesi almıştı şimdide mama almış hediye.Ay iyice mızmız oldu benimki uyanıkken hiç durmak istemiyor ağlıyor uykuda zor zoraki işte .Daha sıkılıyor herhalde o yüzden ağlıyor diyorum çünkü ben kucagada alıştırmadım.Annem eşliğinde banyosu oldu, altın metal vs suyuna birşeyler konuldu bir seramoni eşliğinde yıkandı o gün hava aşırı soğuktu sonra kırk uçurma yaptık gezerek, annem birde künye almış kızıma 40 hediyesi
Sarılık beslenememekten değil testleriniz temiz çıktı ise bazı bebeklerde sarılık uzayabiliyormuş.Yegenimin 2 ay sürdü sarılığı ayda 2 kilo almıştı.Bir aylık kontrolde doktor az buldu kilo alimini üstelik sarılığı da tam geçmemiş, bu ikisi bebegin beslenemedigini gösteriyor dedi ve mama takviyesi önerdi. Bu nedenle üzüldük biz desimdi kampa aldim bebegim ve kendimi bi yandan süt sagiyorum bi yandan emzirip o sagdigimi da veriyorum üstüne de mama:) üç günde 300 gram aldırdım:)) bi kaç güne toparlayacağız insallah.
Bende kırk kaşık su sayıp yıkandığım suya ekledim yani çok anlamam ama adet böyleymiş vs . Benim kızda gündüz uyumuyor ya inan yemek yiyemiyorum hep meme istiyor sürekli kucakta olacak. Ne zaman geçecek bu yoğunluk bende merak ediyorumAnnem suyuna Yasin okudu bebeği yıkadı son kalan suylada ben yıkandıktan sonra abdest aldım .Annem künyeyi Doğum hediyesi almıştı şimdide mama almış hediye.Ay iyice mızmız oldu benimki uyanıkken hiç durmak istemiyor ağlıyor uykuda zor zoraki işte .Daha sıkılıyor herhalde o yüzden ağlıyor diyorum çünkü ben kucagada alıştırmadım.
Üzülme bizde insanız kuzum, uykusuzluk yorgunluk ne yapalım kiBittide şükür Canım huyu değişti herhalde bugün bu saat oldu uyumadı ,ağlayınca suratım asılıyormuş annem söyledi bu seferde üzülüyorum yavruma öyle yapıyorum diye.
Evet canım hasta olmasınlar yeterki.Üzülme bizde insanız kuzum, uykusuzluk yorgunluk ne yapalım kibuna da şükür ne yapalım. Hasta olmasınlarda
P pillibebek34 bebis kusmuyo mu oyle yaa benimki fazlasıni kusuyo direk:)
Sarılık beslenememekten değil testleriniz temiz çıktı ise bazı bebeklerde sarılık uzayabiliyormuş.Yegenimin 2 ay sürdü sarılığı ayda 2 kilo almıştı.
Canım masaj yapmama izin vermiyor kasıyo kendini acı elma yagı aldık ayaklarına ve karnına sürüyorum bide kiraz cekirdeği yastıgıCanım bana doktor ilaç kullansanda kullanmasanda aynı dedi doğru demiş bende araştırdım ilaçlar bi ise yaramiyor. Gaz masajı gösterdi o baya ise yarıyor. Ilaç kullanma masaj yap elini göbeğinin üstüne koy parmakların yan tarafına gelecek şekilde ve hamur yogurur gibi hafif bastırarak elini hareket ettir sonra da bacaklarını poposuna doğru çek biz ilacı bıraktık bunu yapıyoruz 2 hafta oldu
Benimkide cok emiyor sürekli memede kalmak istiyo e emdikçede gaz oluyor işin içinden cıkamadım"Rose3601, post: 56010623, member: 849364"] T tuba-kumsal ayni durumdayiz canim benim bebekte butun gece uyanik cok gazli.. dogru duzgun sutte emmiyo maalesef 2 gun sonra kontrol var kac kilo almis bakicaz.. 5 dk tek emiyo sonrasinda midesini bulandiriyo ac kalio die cok korkuyorum
Canım bende 1 haftadır tek bakıyorum bebişe ve sadece bebekle ilgilenebiliyorum ancak eşim işten gelince ewi toparlıyorum cok zor ya yemek bile yapamıyorum dışardan yiyoruz hep durmuyoki kızım hep mızmızCanım hangi aylarda yapılıyor bu aşı bilgin varmı.
Allah kolaylık versin canım aynı bütün gün bebekleyiz 2 gün sonra kırkımız çıkıcak Annem evine geçecek artık ilk defa bebekle evde yalnız kalıcaz.Ben tek kalınca ne yapıcam diye sürekli düşünüyorum ama söz verdi ara ara gelip kalıcakmış.
Biraz sabretmek gerekiyor sanırım canım zor ve gecici bi süreç.sac boyamak hakkında ne diyosun boyasam baya iyi gelicek bana dibine getirmeden kendimde boyarım.korsede baya özgüvenimi yerine getirdi akşamları 6 saat takıcam eşim ewdeyken tamT tuba-kumsal canim masallah bebisin guzel kilo alms kocanida takma kafana bebis buyusun biraz birbirinze daha iyi firsar ayirirsiniz bende esimle cok sogugum mesafr.oldu bide bebekle ilgileniosn hep ama geciici sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?