2018 mart-nisan anneleri

2900 doğdu. 2810 'la çiktik. 1ay sonra 3500 du. Yani doğduğu kilonun uzerine

Bizde de gaz sancıları başladı, doktor çok ama çok zorlamadıkça gaz damlasına başlama dedi. Bende vermiyorum kendi de zor çıkarıyor bizim meme reddi bitti şimdi de memeden ayrılmıyor resmen kuru emzik yaptı beni. Önceden kuru meme alıyordu şimdi onu da almıyor. Ben doktor tavsiyesi ile arada mama veriyorum şimdi de mamayı severek içmiyor bazen istemiyor. Ne değişik yavrum var

Benimki de mamayı artık istemiyor önceden bayıla bayıla içerdi..biberon midesini bulandırıyor sanırım bunu fark ettim..biberonu resmen bırakmak üzere aç olsa bile on cc ancak içip kusacak gibi yapıyor zaten kustu da öncesinde birkaç kere.

Bebek eğer peynirli kusuyorsa o yaramis demekmis bebeğe . Emzirdikden sonra şiddetli kusarsa reflusu var demek . Reflusu olanlar sirtin sol tarafina masaj yapın bebeğin yukarı doğru oksayarak rahatlarmis

Bende hasta olduğunda biberon ile destekledim sagip, benimkide biberona alıştı. Emzik de biberon da kaldırdım şimdi meme sadece bakalım meme yi uyku için kullanıyor

Emme işini ne yaptın canım iyice emiyor mu artık. İnşallah emiyordur

Kizlar benim bebekte normalde gun icinde uyurdu gece uyumazdo smdi gun icinde de az uyuyor gece sabaha kdar full uyanik ve surekli kucak meme istiyor durmuyo gece hep uyanik suutm yetmiyo mama verim diyorum bu sefer onu yemiyor yarin 1 ayını doldurucak yeni cok gazli of ne yapicam bilmiyorum tek bakiyorum bide psikolojim bozuldu artk

bizimki dogal gaz ilacı içse de senin gibi yemek yedirmiyor.yemezsem nasil olacak süt sürekli doguran kadinlar gibi yüksek seste ıkınıyor aglamasa bile sesi yetiyor.bide annem öğretmiş ee e dememi istiyor.bazende uykusu olsa da uyumamak icin inat ediyor.

İnşallah olmam.bende ya , herkes olmuyormus. Artık kan görmek istemiyorum

Canim benimkide gecmedi ama goz damlasi biraz iyi geldi hala devam ediyoruz damlaya o masaji hep yap duzelicek insallah
Aynen canım bizimkide hala aynı özellikle solda daha çok masajla geçer inş 1 yaşına kadar kolyı var en azından rabbim yardımcımz olsun inş

Niyet ettim,
Bu mübarek Ramazanda kalbimi, elimi, dilimi, gözümü haramdan sakınmaya..

Orucumu midemle degil,nefsimle tutmaya..

Niyet ettim, soframi degil, kalbimi donatmaya..

Niyet ettim, uykuya bile ibadet niyetiyle yatmaya..

Rabbim nasip et de,hakkiyla hemhâl olalim Mübarekle..

İçi kıpır kıpır bugünü bekleyen herkese

Hayırlı Ramazanlar ❤

Kizlar bebeklerinizi nasil yatiriyorsunuz? Ben her yone esit yatirmaya calisiyorum ama surekli uyari aliyorum. Bir tanidigimizin cocugunun kafasi yamuk olmus dediler. Bende de korku basladi. Elimden geleni yapiyorum ama kafasi normal mi degil mi anlayamadim. Bir de bu kafa sekli ne zaman oturucak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…