- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.001
2900 doğdu. 2810 'la çiktik. 1ay sonra 3500 du. Yani doğduğu kilonun uzerineSizin bebek Doğum kilosunun üzerine mi 600gram aldı yoksa ilk bir iki gün kilo kaybediyorlar ya onun üzerine mi 600gram aldı? Bizimki hastanede kaybettiği kilonun üzerine 600gram aldı yanı Doğum kilosunun üzerine 300 gram kadar
Evet kusuyor. Çok olmasada.Bence çektirme.ultrasonu. bebek 600 gr almış sonuçta . Ayda 250 gr alan bebek var ..minyon da olabilir . Kusuyormu çok belki ondan istemistir. Ben anlayamadm neden istedigini
Benimki de mamayı artık istemiyor önceden bayıla bayıla içerdi..biberon midesini bulandırıyor sanırım bunu fark ettim..biberonu resmen bırakmak üzere aç olsa bile on cc ancak içip kusacak gibi yapıyor zaten kustu da öncesinde birkaç kere.Bizde de gaz sancıları başladı, doktor çok ama çok zorlamadıkça gaz damlasına başlama dedi. Bende vermiyorum kendi de zor çıkarıyor bizim meme reddi bitti şimdi de memeden ayrılmıyor resmen kuru emzik yaptı beni. Önceden kuru meme alıyordu şimdi onu da almıyor. Ben doktor tavsiyesi ile arada mama veriyorum şimdi de mamayı severek içmiyor bazen istemiyor. Ne değişik yavrum var
Bende hasta olduğunda biberon ile destekledim sagip, benimkide biberona alıştı. Emzik de biberon da kaldırdım şimdi meme sadece bakalımBenimki de mamayı artık istemiyor önceden bayıla bayıla içerdi..biberon midesini bulandırıyor sanırım bunu fark ettim..biberonu resmen bırakmak üzere aç olsa bile on cc ancak içip kusacak gibi yapıyor zaten kustu da öncesinde birkaç kere.
Emme işini ne yaptın canım iyice emiyor mu artık. İnşallah emiyordurBenimki de mamayı artık istemiyor önceden bayıla bayıla içerdi..biberon midesini bulandırıyor sanırım bunu fark ettim..biberonu resmen bırakmak üzere aç olsa bile on cc ancak içip kusacak gibi yapıyor zaten kustu da öncesinde birkaç kere.
bizimki dogal gaz ilacı içse de senin gibi yemek yedirmiyor.yemezsem nasil olacak süt sürekli doguran kadinlar gibi yüksek seste ıkınıyor aglamasa bile sesi yetiyor.bide annem öğretmiş ee e dememi istiyor.bazende uykusu olsa da uyumamak icin inat ediyor.Kizlar benim bebekte normalde gun icinde uyurdu gece uyumazdo smdi gun icinde de az uyuyor gece sabaha kdar full uyanik ve surekli kucak meme istiyor durmuyo gece hep uyanik suutm yetmiyo mama verim diyorum bu sefer onu yemiyor yarin 1 ayını doldurucak yeni cok gazli of ne yapicam bilmiyorum tek bakiyorum bide psikolojim bozuldu artk
Gozunaydin benim.de 5 günüm kaldı yaKızlar bugün bizim kırkımız .Kırk için neler yaptınız bakalım.
İnşallah olmam.bende ya , herkes olmuyormus. Artık kan görmek istemiyorumBen varım. Tam 39uncu gün başladı ve normalde 5 gün olurdum şimdi 10 gündür devam ediyor iki gündür azaldı ilk bikaç gün de az geldi 5 gün boyunca aşırı kanamam oldu iki saat bile geçmeden pet değiştirdim
Aynen canım bizimkide hala aynı özellikle solda daha çok masajla geçer inş 1 yaşına kadar kolyı var en azından rabbim yardımcımz olsun inşCanim benimkide gecmedi ama goz damlasi biraz iyi geldi hala devam ediyoruz damlaya o masaji hep yap duzelicek insallah
Aynen canım hafifliyor masaj yapınca yapmayınca tekrar ediyor fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum bendeCnm bnm bi arkadaşım n kızına da dedi masaj yap geçiyor onunki geçti yani inşallah sende faydasını gorursun
benimki cildi hasas kizariveriyo masajlaAynen canım hafifliyor masaj yapınca yapmayınca tekrar ediyor fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum bende
Benimde 4 gün kldı kırk çıkmasına baklım nolcakGozunaydin benim.de 5 günüm kaldı yabi an önce bitsin artık .. İnşallah adet de olmam .
Olsun canım yap sen hafif hafif faydası olur ilerde gözlük kullanmasın diye göz birde ameliyat olmasın diye yapcaz onun sağlığı içinbenimki cildi hasas kizariveriyo masajla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?