2018 mart-nisan anneleri

Kızlar bebeğim hasta olduğunda , bademcimleri kizarmis demişti Dr , ben çok uzulmustum her gün biberona sağıp verdim sütumu . Icemiyordur yutamiyordur diye desteklemek istedim. Sürekli değil. Ama.günde 1 kere . Bazen 2 kere . Dışarı cikacagm zamanlar . .Biberondan rahat süt geldiği için ,şimdi meme ile uğraşmak çok istemiyor, ilk bol süt geliyor ,son sütler yağlı ve zor gelen süt ler olduğu için çekmiyor ağlıyor . Krize giriyor . Aksam sagdim icti ve uyudu .Mümkün olduğunca biberon ile desteklemeyin sakin .

Anne sütü ile beslenen bebek 4 güne kadar kaka yapmaz dedi doktorum, 4 gün den sonra kaka yapmiyorsa getir dedi bebeği .

Canım bana doktor ilaç kullansanda kullanmasanda aynı dedi doğru demiş bende araştırdım ilaçlar bi ise yaramiyor. Gaz masajı gösterdi o baya ise yarıyor. Ilaç kullanma masaj yap elini göbeğinin üstüne koy parmakların yan tarafına gelecek şekilde ve hamur yogurur gibi hafif bastırarak elini hareket ettir sonra da bacaklarını poposuna doğru çek biz ilacı bıraktık bunu yapıyoruz 2 hafta oldu

Aynen hurma da yiyorum ama yetmiyor artık midesi genişledi sanırım benim de tam ona yetecek ladar süTüm olmuyor. Doktor mama verme demişti ama günde bir mama vererek zaten bir klo aldı ilk ay..şimdi mecbur veriyorum mamayı günde üç-dört kereye çıktık bu aralar süt azalınca inş çoğalır çok su da içiyorum

Mamayi çoğaltirsan bebek emmeyi birakir. Gogusteki kanallari emerek zorlayarak uyarmasi lazım . Ay bilmiyorum ya bi şekilde buyuyecek bunlar öyle ya da böyle napalim daha elimizden geleni yapıyoruz işte

T tuba-kumsal ayni durumdayiz canim benim bebekte butun gece uyanik cok gazli.. dogru duzgun sutte emmiyo maalesef 2 gun sonra kontrol var kac kilo almis bakicaz.. 5 dk tek emiyo sonrasinda midesini bulandiriyo ac kalio die cok korkuyorum

Yaa kızlar ben de iki uç gündür cok mutsuzum, cumartesi günü bebegin birinci ay kontrolüne gittik ve bebeğimin beslenemedigini öğrendik. Tabii yıkıldık ve doktor tavsiyesiyle mama takviyesine başladık. Öncesinde cok huysuzdu sürekli ağlıyordu ben Gazı var veya buyume atağı geçiriyor sanıyordum meğer doymuyormuş bebegim benim yeterince sütüm gelmiyormuş anlaşılan.. kızım da kuvvetli çekmeyince sut artmamış. Simdi kendimi kampa aldim, bir yandan sağıyorum bir yandan sut artırmak icin her şeyi yapıyorum ve bebeğimi doktorun dediğinden daha fazla olacak şekilde besliyorum. İnsallah kısa zamanda toparlar bebegim ve göğüslerim de mamayı bırakabiliriz. Bebegin güçlü emmesi icin tavsiyeleriniz varsa dinlerim kızlar.

6 gün kaldı lohusalikdan çıkmaya çok şükür . 40 j çıktıktan sonra adet olan varmı
Ben varım. Tam 39uncu gün başladı ve normalde 5 gün olurdum şimdi 10 gündür devam ediyor iki gündür azaldı ilk bikaç gün de az geldi 5 gün boyunca aşırı kanamam oldu iki saat bile geçmeden pet değiştirdim

P pillibebek34 canim 1 ayda ne kadar kilo almis bebegin benimkide yetersiz geliyor bana 5 dkka emiyor birakiyor sonra ve agladikca gazdan dolayi agliyo saniyorum bende

600gram kadar valla tartın bebegi, önce tartida kendin tartıl sonra bebekle birlikte ve aradaki farkı alı . bir aylıkken bir kilo falan alması gerekiyormuş, ben de gaz diyordum hiç öyle değilmiş

P pillibebek34 hmm canim dereotu ye bide sut yapan caylari deneyebilirsiniz humana stil tea falan birde hurma kuru incir ve boll su ic

Evet humana teayi doktor da önerdi günde üç defa içiyorum.. 3litreye yakın su içmeye çalışıyorum, mümkün olduğunca guzel beslenmeye çalışıyorum bakalım, insallah artar sütüm. Bide emzirmelerden sonra uyuyun diyorlar her seferinde yapamıyorum gerçi ben ama dinlenmek de iyi geliyormuş.

Canım 600 çok az değil ki bence en az 500 gr değil mi? Kızımda bugün aşısını oldu tartıldı 800gr almış boyu 4cm uzamış ebe iyi dedi ama yarın dr kontrolü var bakalım dr ne diyecek? Netten bebek persentil değerini gir bakalım ne çıkacak

bizimde sizinki kadar gelisim.yalniz gaz bitmedi henüz benimde gazim oluyor.gaz yapmayan şeyler yemeye çalışsam da.ben yelleniyorum.kiz gaz çıkarana kadar burnumdan geliyor.

bizimde sizinki kadar gelisim.yalniz gaz bitmedi henüz benimde gazim oluyor.gaz yapmayan şeyler yemeye çalışsam da.ben yelleniyorum.kiz gaz çıkarana kadar burnumdan geliyor.
Kızım henüz 1aylık ve bu gaz belası gittikçe artıyor artık kucakta ayakta bile türlü türlü şeyler yapmamıza rağmen susmuyor. Ve aynen o gas yapar bu gaz yapar ne yiyeceğimi şaşırıyorum eriği dört gözle bekledim şimdi ağzıma süremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…